Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשחציתי את הכביש הבחנתי בכפתור הזה וראיתי שאנשים לוחצים עליו

כדי שהרמזור בכביש יתחלף לאדום לטובת הירוק ברמזור בצעבר החצייה.

האם הדבר הזה באמת אמיתי והוא מקדים את התחלפות האור האדום בירוק

או לחילופין הדבר הזה שטותי ולא פועל?

שלומי.

פורסם

לדעתי זה הגיוני שהוא עובד. הרי לכל רמזור יש מחשב תזמון או טיימר, לא? אז כנראה שהכפתור נותן להוא פקודה לעבוד מהר יותתר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש כאלה שבאמת עובדים ויש כאלה שלא, למשל בחיפה יש את הישנים יותר (צהוב עם חץ מהבהב) שבאמת עובדים אבל יש כאלה שמיודעים לעוורים (אלה החדשים יותר וגם כתוב עליהם) אלה פשוט אומרים לך איפה אתה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אכן הגיוני שזה עובד (יש ע"י ביתי מערכת כזו), אבל השאלה מה ההגיון (אופן הפעולה) היא שאלה אחרת.

יחד עם זאת - לא נראה לי שזה מקצר/מסדיר את זמן ההמתנה (לא מדדתי זמנים, אבל גם לא נראה לי שזה משפיע איכשהו).

alfa 156 2.5.

פורסם

הניחוש שלי הוא כזה:

בצמתים מודרניים הרי יש חיישנים שבודקים איפה יש מכוניות. ניקח לדוגמא צומת ליד הבית שלי- כביש עכו- חיפה עם כבישים עירוניים מצטלבים איתו.

כל עוד אין אף מכונית שמגיעה בכבישים העירוניים, הרמזור של הכביש הראשי אמור להישאר ירוק, כך שהתנועה תזרום.

אם מגיע פלוני הולך רגל ורוצה לחצות, הרמזור שלו ישאר אדום עד שתגיע מכונית מהכבישים העירוניים לצומת. כאן נכנס הכפתור- אם יש אנשים שממתינים לחצות, הרמזור בכביש הראשי יהפוך לאדום והאנשים יוכלו לחצות (וגם הכבישים העירוניים יקבלו ירוק).

אם זה באמת עובד ככה- אין לי מושג.

"ai motoare capul doare"

פורסם

לצערי אין לי תשובה אך השאלה עלתה גם בדעתי ואני מקווה שתקבל תשובה.

אני גם מקווה[אך לא מניח] שהפוטנציאל של השרשור הזה ימוצה.

ניתן להתקין עוד המון דברים שיקלו על ההמתנה ויתנו לממתין תחושה של השפעה. זה כבר ממומש בתחומים אחרים בהם אנשים מאמינים שיש להם השפעה.

פורסם

אני מכיר צמתים שאם אתה לא לוחץ שם אז אין סיכוי שיש לך ירוק מתישהו

לעמות זאת בחלק מהמקומות זה נראה כאילו לא השתנה כלום במחזור הרמזורים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בצומת שליד ביתי, יש רמזור כאשר בדרך הישרה זהו כביש ראשי (90 קמ"ש דו מסלולי, ב2 הכיוונים), והרמזור מיועד ליוצאים ולנכנסים לישוב (רמזור חכם).

מנסיון, אם לא לוחצים, אפשר לחכות נצח (כלומר לא יתחלף כלל) לירוק להולכי רגל. אבל כשלוחצים- תוך זמן קצר מאוד הרמזור מתחלף, וזה לא משנה אם יש מכוניות שנכנסות/ יוצאות מהישוב או לא.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לא התנסיתי בארץ אבל מהניסיון פה- עובד גם עובד.

יש רמזורים פה שכל עוד לא לוחצים את הכפתור ברמזור הולכי הרגל תמיד יהיה ירוק למכוניות ללא אף מחזור ירוק להולכי הרגל.

זה בדרך כלל קורא בצמתים מאוד עמוסים במכוניות ועם תנועה מועטה של הולכי רגל או תנועת הולכי רגל בשעות מסויימות (פיקים) וכן במעברי חציה באיזורים עם תנועה שעלולה לסכן הולכי רגל (למשל איזורים עם תנועה מהירה יחסית של כלי רכב או איזורים עם ראות בעייתית).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בחיפה יש כפתורים שרק מדברים, וכאלה שגם עובדים (עם החץ הצהוב)

אם הרמזור "חכם", כלומר נותן ירוק רק כשמגיע רכב, אם לא תלחץ ולא יגיע רכב לא תקבל ירוק

פורסם

יש רמזור כזה ברחוב הציונות בחיפה, תמיד הייתי משוכנע שזה עובד, אבל עכשיו... לאחרונה אני רואה את הרמזור מתחלף לעיתים קרובות מאד. ייתכן שעשו לו משהו מאז שהתחילו לעבוד על הכביש שם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בקפריסין זה עובד מעולה.

אם לא לוחצים, לעולם לא יהיה ירוק.

אם לוחצים, תוך 5 שניות בערך נדלק הירוק.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...