Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות ביונדאי i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי יונדאי i20 שנת 2011 ,שעבר 27,000ק"מ ,עשה טיפול שני לא מזמן (עברו שנתיים מאז עלה על הכביש) ובטיפול חוץ מהדברים הרגילים (מסנן שמן ,שמן מנוע ,מצתים) ,הוחלפו גם דיסקיות בלם קדמיות.

הרעידות מורגשות מרגע ההתנעה ,בכל הילוך כולל ניוטרל ,כשאני פותח מכסה מנוע אפשר ממש לראות את כל המנוע רועד. הרעידות לא מחזוריות אבל מורגשות רוב הזמן ,מזכירות קצת רעד של רכב ידני שמשתנק כשלא מתפעלים נכון מצמד/הילוכים.

הרעידות מורגשות גם בנסיעה.

יש לכם רעיון מה זה יכול להיות ? האם יש בדיקות שאני יכול לעשות לפני הגעה למוסך כדי לנסות לאבחן / לשלול סיבות שונות ?

אשמח לעזרתכם

סקרנל

פורסם
שלום,

ברשותי יונדאי i20 שנת 2011 ,שעבר 27,000ק"מ ,עשה טיפול שני לא מזמן (עברו שנתיים מאז עלה על הכביש) ובטיפול חוץ מהדברים הרגילים (מסנן שמן ,שמן מנוע ,מצתים) ,הוחלפו גם דיסקיות בלם קדמיות.

הרעידות מורגשות מרגע ההתנעה ,בכל הילוך כולל ניוטרל ,כשאני פותח מכסה מנוע אפשר ממש לראות את כל המנוע רועד. הרעידות לא מחזוריות אבל מורגשות רוב הזמן ,מזכירות קצת רעד של רכב ידני שמשתנק כשלא מתפעלים נכון מצמד/הילוכים.

יש לכם רעיון מה זה יכול להיות ? האם יש בדיקות שאני יכול לעשות לפני הגעה למוסך כדי לנסות לאבחן / לשלול סיבות שונות ?

אשמח לעזרתכם

סקרנל

זה נשמע כמו מיספייר באחד הצילינדרים, בדוק אם כל הצילינדרים מקבלים ניצוץ. רצוי להתחבר עם סקנר לאיתור התקלה.

פורסם

עשית את הטיפול במורשה ? אם לא ראשית יש לבדוק,שהורכבו מצתים מקוריים בלבד.

אם כן,צריך לבדוק על כמה הרכב עומד בסל"ד סרק - צריך להיות באיזור ה1,000 -950 בפארקינג או ניוטרל ובסביבות 750 בהילוך דרייב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
עשית את הטיפול במורשה ? אם לא ראשית יש לבדוק,שהורכבו מצתים מקוריים בלבד.

אם כן,צריך לבדוק על כמה הרכב עומד בסל"ד סרק - צריך להיות באיזור ה1,000 -950 בפארקינג או ניוטרל ובסביבות 750 בהילוך דרייב.

אז ככה:

- הטיפול לא בוצע במוסך מורשה אבל החלפים בהם השתמשתי מקוריים כי ביקשתי כדי לשמור על האחריות. אז אכן המצתים מקוריים של יונדאי.

- בדקתי את הסל"ד ואכן בפארקינג/ניוטרל עומד על 950-1000 ,אבל בדרייב קצת יותר גבוה ממה שציינת ,יותר קרוב ל 900 לדעתי.

בנוסף אציין שבדרייב משתנה התדירות של הרעידות ,וכן ניתן לראות את מד הסל"ד זז כל רעידה ,לדעתי יורד ממש מעט כל רעידה אבל אצטרך להסתכל שוב.

תודה על התשובה המהירה. אני חושב לקפוץ מחר למוסך יונדאי ואני מנסה להבין האם זה נשמע כמו משהו באחריות או לא ולכן מעריך מאוד את התגובות המהירות :)

פורסם
שלום,

אשמח לעזרתכם

סקרנל

עדכון : הייתי הבוקר במוסך יונדאי ,והפתרון שלהם (כרגע נראה שעובד יופי) היה עדכון תוכנה לגיר.

האם מישהו יכול להסביר לי את העניין ? למה פתאום צריך עדכון תוכנה לגיר או למעשה מה גרם פתאום לרעידות שהצריך עדכון תוכנה ? (אני מניח שמשהו בטיפול שעשיתי לרכב אבל מה ? האם יש מקום בו אני יכול לראות מה כוללים עדכוני התוכנה לרכב מסוים ? (יש לי מספר עדכון ).

שוב תודה

סקרנל

• תוכן חדש...