Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פספסת את השרשור של הלייף, האמת :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני יוצא לכיוון נתב"ג , רק צריך לעצור בדרך אצל פארוק לקנות לו זר קאנביס.

אני מציע לך להתקשר אליו כמה דקות לפני ההגעה, לא כדאי לתפוס אותו עם התריס פתוח.

146976.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הסדר שב אל כנו. גם פלאפי חזר לערן, נבחרת ישראל חזרה לקבל גולים בדקה 90 ואני שוב מתעורר ב13:00 אחרי שכל הלילה צפיתי בדקסטר (בגללכם, הכל בגללכם!).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא כל כך מהר,

אדון skins עדיין מתהדר במיסטר פלאפי מזוייף מייד אין צ'יינה.

אדון skins :

אני יודע מה אתה רוצה.

תמחק את פלאפי המזוייף ואני אתן לך את זה.

Gn'f'R

פורסם
הסדר שב אל כנו. גם פלאפי חזר לערן, נבחרת ישראל חזרה לקבל גולים בדקה 90 ואני שוב מתעורר ב13:00 אחרי שכל הלילה צפיתי בדקסטר (בגללכם, הכל בגללכם!).

גם אתה בתקופה הזאת בחיים שאתה צופה בדקסטר כל הלילה? אני כבר שבוע עמוק בזה :lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כן, לאחרונה יש לי קשיי שינה רציניים. הרבה זמן חיפשתי לראות איזו סדרה טובה, וראיתי שהרבה אנשים פה אהבו דקסטר. למרות שאני שונא את כל מה שמיינסטרים בד"כ, זו אחלה סדרה. חוץ מזה, כשיש משחקי NBA צריך איך שהוא להעביר את הזמן עד שהם מתחילים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

דקסטר ממש סבבה, ממנו שאבתי את ההשראה לתעסוקה בזמן הפנוי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כן, לאחרונה יש לי קשיי שינה רציניים. הרבה זמן חיפשתי לראות איזו סדרה טובה, וראיתי שהרבה אנשים פה אהבו דקסטר. למרות שאני שונא את כל מה שמיינסטרים בד"כ, זו אחלה סדרה. חוץ מזה, כשיש משחקי NBA צריך איך שהוא להעביר את הזמן עד שהם מתחילים.

לא כל מה שהוא מיינסטרים הוא בהכרח רע...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני רק תזכורת :idea:

תמשיכו תמשיכו:lol:

לא כל כך מהר,

אדון skins עדיין מתהדר במיסטר פלאפי מזוייף מייד אין צ'יינה.

אדון skins :

אני יודע מה אתה רוצה.

תמחק את פלאפי המזוייף ואני אתן לך את זה.

Gn'f'R

פורסם
לא כל מה שהוא מיינסטרים הוא בהכרח רע...

נכון. פשוט בד"כ הייתי צופה ומתאכזב. אז לאט לאט קיבלתי את הגישה שמיינסטרים בד"כ מאכזב אותי. יש הרבה סדרות שהן לא הכי מפורסמות אבל הן מעולות (משפחה בהפרעה, סקראבס, 30 רוק, מינדי פרוג'קט וכדומה). בסוף אני מערך מאוד סדרות טובות. אין לי בעיה גם עם ז'אנר ספצפי, חוץ מהקטע של ערפדים שמז**נים זאבות או משהו. אתם יודעים למה אני מתכוון.

פורסם
לנתח נתזי דם או לנסר גרונות ולפזר חלקי גופות בשקיות שחורות?

לא זה ולא זה. לגדל בלורית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז זה לא מדקסטר, זה מפארוק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...