Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף יש לי ZX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש נראת שמורה ויפה רק יש לי 2 שאלות:

לפי התמונות אני רואה שחתכו לה את הכנפיים האחוריות כניראה בגלל גודל ורוחב הג׳אנט אני צודק?

כי זה נראה אי סימטרי, לפי מה שאני זוכר אמור להיות כנפונים מפלסטיק (ניפוח) מעל בית הגלגל אני צודק ?

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

יפה מאוד, תתחדש ותיהנה.

אחד העיצובים המוצלחים של ברטונה בקטגוריה הזאת, לטעמי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תתחדש!

למרות הגיל היא עדיין נראת לא רע בכלל :-)

סע בדרכים טובות(מהנות) :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לפי מה שאני זוכר אמור להיות כנפונים מפלסטיק (ניפוח) מעל בית הגלגל אני צודק ?

שלילי. כנפוני פלסטיק היו רק לגרסאת ה16V והדקאר (שתיהן הגיעו רק בגרסאות של 3 דלתות).

לגבי אם ברכב הזה ספציפית הרחיבו/חתכו את הכנפיים - אין לי מושג.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קודם כל תתחדש!

אם תציץ בסמלון שלי תראה שזה החלום שלי כבר הרבה זמן (כנראה שלא אגשים אותו בשנים הקרובות) אבל בגירסת הדאקאר.

אם תרצה (וזה מופנה לכל אחד שרוצה לשמור!!!) יש לי ספר רכב+ תעודות אחריות של הרכב שהיה של אבא שלי (כבר הספיקה לרדת מהכביש לצערי)+ אטלס שחולק בזמנו של ZX (אבל ממודל 1996).

כל אחד שרוצה לקבל את זה חינם אין כסף מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית. עצוב לי לזרוק את כל זה אז אם יש מישהו שרוצה אני מפתח תקווה.

פורסם

זבל צרפתי מתפרק.

מציע בחום לחפש בנרות עוד וולקן שתעמוד כמאגר חלפים. כבר די קשה למצוא חלקים, אפילו אם אתה מוכן לשלם מחיר כפול ממחיר האוטו בשביל חלק חדש.

תתחדש נראת שמורה ויפה רק יש לי 2 שאלות:

לפי התמונות אני רואה שחתכו לה את הכנפיים האחוריות כניראה בגלל גודל ורוחב הג׳אנט אני צודק?

כי זה נראה אי סימטרי, לפי מה שאני זוכר אמור להיות כנפונים מפלסטיק (ניפוח) מעל בית הגלגל אני צודק ?

אתה זוכר נכון, אכן חתכו את הכנף וגם החליפו מכסה מנוע. גלגל 15 עם מידה 195/55/15 או 195/50/15 נכנס בקושי רב שם. לא כל שכן 205X17.

ראה האוטו בתחילת דרכו:

38250840040_large.jpg

מכסה מנוע מקורי של 93' , כנפיים שלמות.

אני לא יודע מה איתך, אבל היא דורשת הנמכה בדחיפות!!

תתחדש בחור, סע בזהירות.

לא דורשת ולא נעליים.

בלי קשר למה שאני חושב על ההנמכה - אאל"ט יש לה בילשטיין + אייבך או משהו בסגנון - כלומר, היא כבר מונמכת (לא בקיצוניות, אבל מונמכת. נדמה לי שהחיתוך בכנפיים נותן אשליה של גובה):

38250840034_large.jpg

ובינינו - אני לא מבין את מטרת ההנמכה באוטו נוח כ"כ שנוסע על כבישים ציבוריים.

כל באמפ, כל בור, כל שקע - הכל מורגש חזק בהרבה (ועוזר לפרק את הפלסטיקים...).

הרי 99.9 אחוז מהזמן זה לא באמת משנה, כי לא מתקרבים לקצה. בין כה וכה, מערכת המתלים של ה-ZX (בהנחה שתקינה) נחשבת לאחד השילובים הטובים שיש בין נוחות להתנהגות ואחיזה.

בלי קשר - אוטו יפה ושמור מאוד - מאחל לך הרבה הנאה ומעט תקלות.

• תוכן חדש...