Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף יש לי ZX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמחתי לעזור!

הבחירה הכי טובה להנעה קדמית, גם הרכב נראה מדהים!

סע רק בדרכים צדדיות ;)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש וסע רק בשמחות

יש משהו מיוחד ברכבים של פעם.לא יודע מה.היום כל הפלסטיקה והצעצועים והדשבורד הענק נותן תחושה של משהו מזויף.

נראה רכב אמיתי.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

רכב יפה והג'נט מתאים, אבל גדול מדי.

לא מסתדר לי מודל 93' עם גריל קדמי אחרי מתיחת פנים שהופיע רק במודל 95' (שלי היתה 94' עם הגריל הישן).

כנראה החליפו ברכב הזה מכסה מנוע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תתחדש! אחת הZXים היותר יפות. אם אני לא טועה היתה שייכת למישהו בראשל"צ, כל פעם שהייתי עובר על ידה הייתי מופתע מכמה שהZX הזאת נראת טוב! הג'אנטים יושבים עליה בול, המראות, הצבע בקיצור אחלה אוטו תהנה ממנה :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
תתחדש!

תוכל להעלות תמונת פרופיל עם דגש על החיתוך בכנף האחורית? (הבחור בתמונה מסתיר...)

מה מידת הצמיג?

תודה

תודה רבה לכולם :)

כמובן, הנה כמה תמונות שצילמתי עכשיו(עם עדשת WIDE לאיפון)

t6566x.jpg

34fbp7p.jpg

t6566x.jpg

וזה ג'אנט 17, שאגב מאושר ברישיון

Citroen volcane 2.0i

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אזיזה כייף לך שמצאת את מה שרצית. תתחדש ותהנה ממנה המון!

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...