Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כחודש קניתי הונדה סיוויק 2007 בבדיקה שביצעתי בקומפיוטסט התגלה שצריך להחליף תושבת מנוע.

הכנסתי את הרכב למוסך המורשה .יש לציין שהרכב מטופל שם מאז ועד היום, והמוסכניק טען שהתושבת צקינה

לאחר סיבוב על הרכב היועץ טען שצריך לעשות פעולה שנקראת שפשוף גיר והבעיה היא בגיר ולא בתושבת.

יש לציין שהבעיה היתה רעידות בין מהירות 20 ל 30 קמש.

מישהו יודע מזה שפשוף גיר?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

שפשוף גיר ? :oops: התכוון לטיפול לגיר (החלפת שמן ?) או לשיפוץ גיר.

בכל מקרה,ממליץ לוותר על המוסך ולפנות למכון גירים אוטומטיים באיזור מגוריך.

כתוב מהיכן אתה בארץ ויוכלו להפנותך למכון גירים אוטומטיים לבדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

וואלה הטיפול בוצע כאשר הגיר חובר למכשיר והרכב היה באוויר על הליפט, היה קצת קשה לראות את זה כי זה היה דומה לפעולה של לתת פול גז בניוטרל ואז להעביר ל D , כמו כן הוחלף שמן גיר מקורי.

הטיפול נעשה במוסך אלקס אשדוד. ממליץ בחום. מוסך מורשה הונדה וולוו.

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

בין ראשון לשני במהירות של 20 עד 30.

עכשיו פיקס! מעניין אותי מה הוא עשה שם כי הוא הסביר לי שהוא משייף את הדיסקיות משהו כזה.

פורסם

יש לי את אותה התופעה.. הייתי במוסך מורשה הונדה ואמרו לי שזאת תופעה ידועה.. שזה בעיה בקלאץ' הפנימי של הגיר, הוא התישן ובגלל זה הרעידות.

כמה עלה לך הסיפור של התיקון ?

פורסם

כנראה בוצע פלאשינג לגיר, ממסרה אוטומטית , לניקויי לכלוך גרדי מתכת שחוקים ושמן בממסרה .

העלות היא כ 500-700 ש"ח .

יש שתי אפשריות לביצוע

http://www.petrotech.co.il/%D7%AA%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%9E%D7%A1%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%92

http://www.petrotech.co.il/מכשיר-לריקון-ומילוי-שמן-גיר-אוטומט

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

600 כולל עבודה

• תוכן חדש...