Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה דברים כמו נוזל קירור לרדיאטור ושמן מנוע, עולים הון תועפות במוסכים, כשבאוטו-דיפו/אייס, את אותו המוצר הדיוק, עד לרמת הברקוד, אפשר לרכוש בשליש מחיר?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיזה נוזל קירור מדובר? פרסטוו כידוע לי עולה אצלם סביב ה 60 ש"ח וזה בהחלט גם יקר. בקיצור חלפים לרכב קונים בחנות חלפים ולא באוטו דיפו אלא אם כן מדובר במצב חירום.

פורסם

מדובר בנוזל קירור של פז. מה שמוכרים המוסכים המורשים של יפנאוטו. במוסך אמרו לי שהם מצטערים אבל אלו המחירים שמכתיב היבואן. כשפניתי ליבואן, הגעתי לבחור בשם מארק, שהתנהג בצורה די מגעילה וברוב חוצפתו עוד אמר לי שהמוצר נמכר אצלם ב-170 ש"ח. אני לא מבין, אין פיקוח על המחירים?

פורסם
מישהו יכול להסביר לי למה דברים כמו נוזל קירור לרדיאטור ושמן מנוע, עולים הון תועפות במוסכים, כשבאוטו-דיפו/אייס, את אותו המוצר הדיוק, עד לרמת הברקוד, אפשר לרכוש בשליש מחיר?

אייס\ אוטודיפו מוכרים מיליון מוצרים. מחומרי ניקוי לבית ועד ארונות ומיטות. הם יכולים להפסיד על מוצר אחד ולהרוויח על מוצר אחר. מוסך לעומת זאת לא מוכר ארונות ששם הוא יכול להשחיל ללקוח צינור. יש הרבה דברים מסביב שאתה אולי לא מודע להם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מה הכמות שמציעים לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הכמות לנוזל ?

היום בכל החלפה של כל הנוזל קירור תצטרך כ5-6 ליטר, מה שאומר לקנות 2 גלון של נוזל קירור,

הנוזל שבוא אני משתמש עולה 60 שקל לגלון, (Valvoline Zerex).

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

רק כדרך אגב, 130 שקל למיכל של 4 ליטר נוזל קירור זה לא ממש יקר יחסית. נוזל מקורי של טיוטה למשל עולה מעל ל 200 שקלים. יש לציין שהוא לונג לייף ומחזיק משהו כמו 5 שנים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

http://www.ebay.com/itm/1-Gallon-Toyota-Scion-Super-Long-Life-Pink-Antifreeze-Coolant-OEM-NEW-/140916342680?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20cf44bf98&vxp=mtr

60 ש"ח לנוזל קירור OEM טויטה. אם כן נשאלת השאלה למה תמיד דופקים אותנו במדינה הזאת?

אם נוזל של וולוליין עולה 60 ש"ח אין שום סיבה שבמורשה נוזל של פורד /טויוטה ועוד יעלה בסביבות 200 ש"ח. זו חזירות לשמה!!!!!

ולא מעניין אותי כל מיני תשובות מתחסדות .גם אם זה היה פי 2 יותר יקר מילא אבל כמעט פי 4 . מה?!!?

פשוט לא לקנות דרך הגנבים האלו כלום!!

פורסם
אייס\ אוטודיפו מוכרים מיליון מוצרים. מחומרי ניקוי לבית ועד ארונות ומיטות. הם יכולים להפסיד על מוצר אחד ולהרוויח על מוצר אחר. מוסך לעומת זאת לא מוכר ארונות ששם הוא יכול להשחיל ללקוח צינור. יש הרבה דברים מסביב שאתה אולי לא מודע להם.

היבואנים לא מפסידים על שום מוצר שהם מוכרים. אז אין שום סיבה שהם ימכרו לי נוזל קירור במחיר מופקע. מה זה מופקע? פי 3 ממחירו בחנות(!!).

מה הכמות לנוזל ?

היום בכל החלפה של כל הנוזל קירור תצטרך כ5-6 ליטר, מה שאומר לקנות 2 גלון של נוזל קירור,

הנוזל שבוא אני משתמש עולה 60 שקל לגלון, (Valvoline Zerex).

מילוי של רדיאטור שלם זה פחות או יותר 5 ליטר, שזו בדיוק הכמות שמגיעה בגלון אחד שאתה קונה בחנות.

רגע, אז אתה בעצם מאשר את מה שאני כותב, שאם אתה משתמש בנוזל שעולה 60 ש"ח לגלון, אין סיבה שהיבואן יבקש ממך 130 (ובמקרים של טויוטה למשל, 200 ש"ח).

רק כדרך אגב, 130 שקל למיכל של 4 ליטר נוזל קירור זה לא ממש יקר יחסית. נוזל מקורי של טיוטה למשל עולה מעל ל 200 שקלים. יש לציין שהוא לונג לייף ומחזיק משהו כמו 5 שנים.

גם אותו מוצר בדיוק, שאתה קונה בחנות, הוא Long Life באותה המידה של המוצר שהיבואן מוכר לך. ההבדל היחיד הוא במחיר.

פורסם
מוסך הוא עסק למטרות רווח.

לא הבנתי את מטרת השורה הזו. לא טענתי שמוסך (או יבואן) הוא מלכ"ר.

אבל מפה ועד להפקיע מחירים בחוצפה שכזו, המרחק הוא גדול ביותר.

פורסם

זה כל העניין שזה לא מחיר מופקע ותתפלא הנוזלים תוצרת פז עולים למוסך לא פחות ואפילו יותר מנוזלים מיובאים.

פורסם

אם בחנות מוצר עולה X ובמוסך המוצר עולה 3X אז כן, המחיר הוא מופקע. זה שאתה מוכן לקבל זאת כעובדה קיימת זו כבר בעיה אחרת.

• תוכן חדש...