Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין את ה"אנטי" הזה דווקא פה בפורום של חובבי רכבים...

כן, ברור לכולם שאף אחד לא עושה פה תערוכת מכוניות מטוב ליבו והרצון לקדם תרבות מוטורית בישראל - הכל בצע כסף ותו לא...

אין פה עניין של אנטי. אני לא מטיף לא ללכת לתערוכה. אני אישית זנחתי אותה ואת מה שהיא מייצגת.

זה קרה כי מחירי הכניסה מ-א-ו-ד גבוהים יחסית לעלות הכניסה לתערוכות גדולות בהרבה בעולם, או באופן יחסי למה שמקבלים תמורת הכרטיס.

לראות מכוניות שאני יכול לראות על הכביש או באולם, בתוספת 5% של מכוניות קונספט ישנות, זה לא התמורה שאני מצפה לקבל תמורת כספי.

תיזמון התערוכה אינו מקרי. בניגוד לתערוכות רכב בעולם שהן תערוכות מקצועיות, כאן מדובר באטרקציית חופשה לכל המשפחה. שוב, לא שאני חושב ש"זה לא בסדר". זה בסדר. פשוט לא מתאים לי.

אני לא מצפה שהכניסה תהיה חינם, אבל התמורה לא שווה את העלות.

לדעתי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כרגע שמתי לב שזה בעצם בשיא החום של הקיץ.

מתלבט אם בא לי להריח את הזיעה של אלפי אנשים באותו יום...

אם נארגן קבוצה של חברי פורום שתלך לשם ביחד יכול להיות נחמד.

לי בינתיים אין עם מי ללכת.

פורסם

יותר מדי אנשים מתלוננים על המחיר. גם אם ישלמו לי את ה 90 ש"ח לא אלך לשם...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...