Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

ב14 למרץ הרכב שלי עמד בחנייה חוקית ברחוב.

נהגת לא זהירה במיוחד שפשפה לי את הטמבון,צילמתי את שני הרכבים והנזקים.(היא הלכה מלפני הספקתי לדבר איתה)

למחרת הגשתי תלונה במשטרה,שבועיים לאחר מכן קיבלתי את הפרטים של הנהגת.

עד עכשיו לא עשיתי עם זה כלום עקב חוסר זמן..

האם אני יכול לבוא אלייה עכשיו ולדרוש פיצויי למרות הזמן שעבר?:roll:

פורסם

סתם שאלה: למה דווקא עכשיו נזכרת? מה גרם לך להחליט פתאום שאתה כן רוצה לתקן?

האם כבר תיקנת? יש לך קבלות על הנזק? פיצויים אתה דורש על הוצאות. אם לא תיקנת, היא לא תסכים לשלם לך שקל, והיא תהיה צודקת.

מה שאני אומר זה שהיא תבוא ותגיד, שקרה לך נזק אחר, ואתה מנסה לתפוס עליה טרמפ בתיקון. ולכן, חשוב מאוד שלפני שאתה מתקן תצלם את הנזק שוב, כדי שיראו שלא נגרם נזק אחר מאז התאונה. כך תוכל להוכיח שבאמת היה חסר לך זמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כי אני עובד 11 שעות ביום,עם הרכב ולא חשבתי על זה.

היום עוד נהג "מוכשר" פינק אותי והפעם אין מנוס מלתקן את זה.

ככה שעכשיו אני אתקן הכל,שוב שום דבר לא באשמתי.

למה יש אנשים שמרשים לעצמם לפגוע ברכוש של אחרים באלפי שקלים ואז בורחים..?

פורסם

ראית את הנהג שפגע בך? יש לך פרטים? הוא פגע בך בדיוק באותו מקום שהיא פגעה בך?

תשמע, אם אתה מחפש לתבוע אותה, אז אני מניח שהתשובות לשאלותיי שליליות. יש שני צדדים למקרה. מבחינה משפטית, אם תתקן ותתבע אותה יש סיכוי סביר שתזכה, אלא אם היא באמת תבקש לראות נזק לפני, ונזק אחרי, ואז מה שאתה עושה זה ניסיון הונאה=עבירה פלילית. (אני לא בטוח שההגדרה שלי היא נכונה משפטית, אבל אני מתכוון לכך שתגרום לה לשלם על נזק שהיא לא עשתה). יכול להיות שתזכה, ויכול להיות שלא. אני לא יודע מה יתפתח במשפט. (אני גם לא בקיא בפרטים).

הצד השני הוא הצד המוסרי. מחד גיסא, אתה תוהה איך אנשים עושים נזק ובורחים, ומאידך גיסא אתה מנסה לגרום למישהי לשלם לך על נזק שהיא לא עשתה. אני באמת לא יודע מה הייתי עושה במקרה שלך. אני גם לא יודע מה הפרטים בדיוק, ולכן אני לא יודע יכול לייעץ לך יותר מכך. בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...