Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מדגם הג'נריישן בגולף הגיעה בילט אין גם ה RCD510. רדיו יש, דיסקים יש? מה עכשו?

אני רוצה להתקין למערכת 2 מצלמות, אחת אחורית ואחת שתשב על החלון מאחורה (אל תשאלו זה פרוייקט ניסויי, אין קשר לפשע :-D ) וגם להכשיר את ה BT כי מן הסתם יש הכנה גם במערכת וגם על ההגה.

האם יש מישהו שעשה משהו דומה?האם מישהו פה יכול להדריך אותי אילו חלקים לקנות? (מצלמות? מתאמים? multimedia video interface?דיל אקסטרים? ebay?) אשמח לקצת עזרה והדרכה

רק בעזרת הMVI אוכל לחבר 2 מצלמות, DVD לילד מאחור ובלוטות? (אין צורך ב GPS, אם אפשר בכיף אין צורך מיוחד)

תוכלו קצת לסבר לי את האוזן בטווחי המחירים של הMVI ?

2 מצלמות פשוטות (לא מחפש HD )ןמתאם לבלוטות זה סיפור יקר? כי ראיתי , לא יודע אם אם מתאימים, ב EBAY את זה http://www.ebay.com/itm/170855724538

אגב, צירפתי פה תמונות של מה שכרגע קיים, אם זה יוכל יותר לתת אור על מה שקיים

1.ה HU , הבנתי שיש כמה חברות לא יודע איזה סוג זה

2. יציאה AUX במשענת יד

3+4. כבל שיוצא מהדשבורד מבפנים לצד של הנוסע ברגליים. ספק סלולרי ספק BT...

ואולי בכלל עדיף למכור את זו(בכמה ניתן למכור בערך? ולהתקין דאבל דין שיאפשר לי את כל הפונקציות הללו....

תודה לעוזרים שקראו עד פה :-P

תמונה 1.JPG

תמונה 2.JPG

תמונה 3.JPG

תמונה 4.JPG

פורסם

2 הסנט שלי:

מתאם הוידאו עבור המערכת הזו עולה באזור ה300-350 דולר באיביי, הוא מיוצר ע"י חברה קוריאנית שנקראת qdis ואני מניח שעד היום יש כבר חיקויים סיניים זולים יותר. הנתונים שאני מכיר נכונים ללפני שנתיים +-

קח בחשבון שהמתאם הזה דורש פירוק לגורמים של הrcd והרכבה/הלחמה של המתאם, זה לא סיפור כזה גדול אבל יש בו סיכון מסוים והייתי שוקל בעל מקצוע שיעשה את זה.

המתאם הנ"ל יאפשר לך לחבר 2 מצלמות בחיבור cvbs, ועוד חיבור rgbs איכותי יותר שמיועד בעיקר לחיבור גיפיאס חיצוני. בנוסף המתאם מאפשר לך למתג את המגע של המסך למכשיר חיצוני תומך מגע (כמו גיפיאס)

לגבי הבלוטות' המקורי, מי שמפתח אותו הם חברת kufatec הגרמנית ומומלץ לך לקנות ישירות מהם (או איביי) ולהתקין בארץ.

גם הוא לא זול בכלל יחסית לדיבורית בלוטות', אבל זה המחיר לדיבורית שיש לה אינטגרציה למערכות הרכב ובפרט השליטה מההגה והמסך

קח בחשבון שהרזולוציה של המסך היא 400x320 - שזה לא להיט בעליל. לא יודע מה אתה רוצה להציג שם אבל זאת לא רזולוציה גבוהה בכלל. אם כי מניסיון סרטים/טלויזיה רואים שם סביר.

תסביר קצת מה את מנסה לעשות?

אולי לא כדאי לך לערב את הrcd לסיפור הזה, לשים מסך חיצוני ומכשיר שיתן לך את כל החיבורים הדרושים יכול להיות סיפור זול בהרבה. אפילו לשים דאבל דין נורמלי.

למכור את הrcd אגב לא יהיה לך פשוט לדעתי, הוא overpriced בטירוף ולא שווה את המכיר, לאורך 4 השנים האחרונות ראיתי לא מעט אנשים שניסו למכור כזה

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

תודה קודם כל

אני אסביר שוב מה הדרישות שלי מהמערכת ונחשוב מה הכיוון שאני צריך, אז ככה:

*חיבור ל 2 מצלמות , שאחת מהם רוורס (משמע תראה ישר בצג בהעברה ל R) והשנייה סתם מצלמה שתצלם מאחור

*חיבור ל DVD, שהילד יוכל לראות במסך נפרד משלו מאחור

*חיבור BT לא בהכרח מקורי ולא בהכרח שיהיה בטאץ סקרין

*GPS אם יהיה- נחמד, אם לא יהיה- לא נורא

לא מעונין לראות סרטים/טלוויזיה

עכשו השאלה כמו שאמרת, האם שווה לי להוסיף מודול על המערכת הקיימת או למכור את ה RCD ולהרכיב דאבל דין למשל כמו זה למשל Pioneer AVH2450BT (אם יש דגם אחר מומלץ אז בכיף עד 2000 שח).

ואגב למה לא יהיה פשוט למכור את ה RCD? למה OVER PRICED? לכל דבר יש מחיר, אתה יודע באילו מחירים כן ריאלי למכור יחידה שכזו?ככה לסבר את האוזן

תודה אמיר

• תוכן חדש...