Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יש אפילו שניים שלא נמכרו ומסתתרים אי שם בפורום המכירה, חפירה קטנה והם יימצאו.

מבחינה כספית, זה כבר שיקול שלך, מכיוון שהגנסיסים יקרים (ומעולים), שלא תבין לא נכון, ושלא ישתמע כאילו אני מנסה לדחוף ציוד, יש לי גם גנסיס, וגם את האודיסון הקטן (אמנם בחדר, בהיכון להתקנה נוספת) ובשביל טוויטרים הוא בסדר גמור.

SCANSPEAK

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואו אלי מה זה המגבר הזה!

באמת במידות הוא מנצח, איך הם הצליחו לייצר מגבר כזה שהוא לא CLASS D?

מה זה בדיוק הקלאס הזה, CLASS BR? אתה אומר שזה איכותי?

איזה מחברים צריך בשבילו? מהתמונה נראה שמדובר במשהו יוצא דופן, זה מגיע עם פלאגים מתאימים?

בינתיים נראה לי שהמגבר הזה סוגר לי את הפינה,

למרות שכבר הספקתי להדליק את עצמי על ג'נסיס ST60 לטוויטרים...

אני אחכה כמה ימים, אם אני לא מוצא ST60 יד שניה פה בארץ אני מזמין את המגבר הקושקושון הזה :-P

אגב אלי, מתי אוכלים עוד פעם שווארמה בטורו :wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

!@#$% מה זה המגברים הפיציים האלה :shock:

עכשיו אני בדילמה, מבין שלושת המיניאטורים האלה, איזה הכי איכותי?

אני רואה שאי אפשר לגשר את ה4 ערוצים באלפיין ובקלאריון, מבחינתי זה חיסרון

(כואב לי הלב לראות 2 ערוצים פנויים, בסוף אני אשבר ואחבר גם אותם למשהו, אפילו אם זה יהיה לתאורה בתא נהג :-P)

פורסם

זה עדיין מגבר קלאס D שמשתמש בטכנולוגיה שנקראת boosted rail המגבירה את הזרם הנכנס למגבר. בתעודת הלידה של הpbr300x4 שאני קניתי הוא מוצהר על 75 וואט לערוץ, לי נראה שהוא בהחלט עומד בהצהרות שלו.

לא צריך שום מתאמים הכל מגיע איתו. כל המחברים שלו הם plug and play, רק לחבר את החיווט למחברים וזהו. צריכת הזרם שלו היא אפסית ממש ומבחינת האיכות, כמו שכבר אמרתי, באמת מפתיעה, נשמע הרבה יותר טוב מהליוויתן הדור הראשון, הרבה יותר חי.

זה לא מגבר היי אנד בשום פנים ואופן אבל ביחס למחירו ולמידותיו הוא נותן תמורה מדהימה.

מתי שתגיע לנתיבות הטורו עלי ;)

אלי

פורסם

אלי, לפי רשימה חזרתה בסוף והתקנת מערכת חזרה? נשברת? ))

אני סרגיי עם פז׳ו הירוקה עם אתה זוכר.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

היי בוקר טוב סרגי.

לא נשברתי. שמתי מערכת פשוטה (שוב יחסית למה שהיה לי ;) ), ms-8 עם הרוקפורד הקטן ו 3 way קדמי שלא דורש התקנות ובניות גראנדיוזיות אבל נשמע טוב מאוד הseas performance וcdm.

ברכב החדש אין לי מקום פיזית ליותר מזה ואת האמת זה עולה על הציפיות שהיו לי מהסט אפ הנוכחי

אלי

פורסם
!@#$% מה זה המגברים הפיציים האלה :shock:

עכשיו אני בדילמה, מבין שלושת המיניאטורים האלה, איזה הכי איכותי?

אני רואה שאי אפשר לגשר את ה4 ערוצים באלפיין ובקלאריון, מבחינתי זה חיסרון

(כואב לי הלב לראות 2 ערוצים פנויים, בסוף אני אשבר ואחבר גם אותם למשהו, אפילו אם זה יהיה לתאורה בתא נהג :-P)

ארז ,

תמציא פורמט חדש :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה עדיין מגבר קלאס D שמשתמש בטכנולוגיה שנקראת boosted rail המגבירה את הזרם הנכנס למגבר. בתעודת הלידה של הpbr300x4 שאני קניתי הוא מוצהר על 75 וואט לערוץ, לי נראה שהוא בהחלט עומד בהצהרות שלו.

לא צריך שום מתאמים הכל מגיע איתו. כל המחברים שלו הם plug and play, רק לחבר את החיווט למחברים וזהו. צריכת הזרם שלו היא אפסית ממש ומבחינת האיכות, כמו שכבר אמרתי, באמת מפתיעה, נשמע הרבה יותר טוב מהליוויתן הדור הראשון, הרבה יותר חי.

זה לא מגבר היי אנד בשום פנים ואופן אבל ביחס למחירו ולמידותיו הוא נותן תמורה מדהימה.

מתי שתגיע לנתיבות הטורו עלי ;)

אלי

הלו הלו, בלי ללכלך על הלוויתן דור ראשון :-P

אגב, למיטב ידיעתי כל הלווייתנים שיש בארץ הם דור ראשון, גם אלה שפורסמו למכירה בתור דור שני ודור שלישי.

יצא לך לשמוע לוויתן לא דור ראשון? הוא שונה בצליל?

אם אתה משווה את המגברון הזה ללוויתן ועוד המגבר הזה יוצא עם ידו על העליונה- נראה לי שאין לי דילמה :-D

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ארז ,

תמציא פורמט חדש :lol:

סראונד אודיו-ויזואלי?

אם תוסיף לי עוד כמה ערוצים אני גם אחבר אלקטרודות למקומות אסטרטגיים בגוף, תיזהר :-P

פורסם

אלי, אני זוכר שגם לזה התנגדת))

שמח שאתה מרוצה, אבל זאת מחלה וקשה לשלוט בה. לך תדע מה יהיה עוד חצי שנה)

לגבי מדברון, נראה ולפי דעה של אלי נשמע מעניין ביותר

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לא יצא לי לשמוע לוויתן דור 2 או 3 רק את הדור הראשון. הגביר סט של סקאן ספיק או המקבילה שלו f1 status וכן מבחינת איכות המגברון הזה התעלה עליו. הסאונד עם הלוויתן היו איכשהוא ללא חיות ונפח....

אלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשמע, אני חולק עלייך, מצד שני לא שמעתי את זה עם סט ברמה של סקאן ספיק \ F1 אז קטונתי...

בינתיים אני לא מכיר אף בעלים של לווייתן שלא מבסוט עד הגג מהצליל, חוץ מכאלה ששידרגו למאקינטוש 6 ערוצים :-P

פורסם

יכול להיות שהם מרוצים. אני לא חולק על זה, כל אחד וטעמו הוא. לטעמי האישי שמעתי את הלוויתן בלפחות 5 רכבים על 5 סט אפים שונים ובכל אחד היה את אותו גוון צליל חלול.

שוב אני אומר יתכן ומה שאני אוהב אחר לא ולהפך.

אלי

• תוכן חדש...