Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חבר שלי נסע היום במהירות של 30 קמ''ש בכביש משובש ולא שם לב לסלע חד על הכביש...:shock:

התוצאות לא נעימות:

974895_579527615401359_1844438843_n.jpg?oh=55d6f2434701c21cb773eb7ee38e6c33&oe=519DAC63&__gda__=1369285647_725e46682df912e4c1fec1ae5859f8b8

איפה ניתן להשיג באזור הצפון ג'נט+צמיג חדש מידה 15 במחיר נמוך?

אשמח גם למקום שבו ניתן להשיג טסה מקורית של פיאט.

תודה לעוזרים.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם
אאוץ' איפה לעזעזל נסעת? מישהו צריך לקחת על נזק כזה אחריות.

תאמת זה קרה לו בתוך תחומי העיר וזה נגרם מחתיכת מדרכה שהתפרקה בכביש משובש.

יש למי לפנות או שכבר עדיף שישים בעצמו את הכסף על הנזק?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

בטח שכן. סע למקום המפגע ותצלם את הרכב ליד מקום האירוע.

שלח מכתב/מייל עם תמונות למחלקת התכנון והבניה של העיריה.

פורסם

שלום זה אני החבר המדובר.. יש אפשרות לתקן את הגאנט העקום? שמעתי שבפנצריות יש מין מתקן כזה שמיישר את הג'אנט וזה עולה סביב ה 50-100 שקלים.. השאלה אם יש דבר עזה ג'אנט במצב שאי אפשר לתקן והאם שלי נכלל ברטגוריה הזאת?

פורסם

על פי התמונות הג'נט והצמיג גמורים.

גם אם יציעו לך ליישר לא הייתי ממליץ,זכור שמדובר באביזר בטיחותי מהמעלה הראשונה והוא הקשר שלך לכביש...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
שלום זה אני החבר המדובר.. יש אפשרות לתקן את הגאנט העקום? שמעתי שבפנצריות יש מין מתקן כזה שמיישר את הג'אנט וזה עולה סביב ה 50-100 שקלים.. השאלה אם יש דבר עזה ג'אנט במצב שאי אפשר לתקן והאם שלי נכלל ברטגוריה הזאת?

ג'אנט משומש יעלה סכום דומה, לא הייתי טורח לתקן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שאמרו - ג'אנט משומש יעלה כ100 שקל - אתה מוזמן לחפש בגוגל "מועדון הפיאט ישראל" ולראות בפורום קנייה ומכירה אם אני זוכר נכון יש שם בחור שמוכר ג'אנטים כאלה, גם אם לא אני מאמין שבכל פאנצ'ריה יש - ואם אין הוא ישיג לך בשנייה מפירוקיה.

כמובן שתשלח לעירייה מכתב עם תמונות וצילומים של הקבלות ששילמת ותבקש פיצוי.

• תוכן חדש...