Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 - עד 12-13 אלף - חייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני משרת בצריפין וחשבתי לקנות רכב קטן וחסכוני שישרת אותי מהבית (לוד) לצריפין/ ראשון לציון..

חשבתי על פג'יו 206 אבל אין לי מושג כל כך ברכבים..

אני יכול לקבל מידע על הרכב, יתרונות וחסרונות? עלות ביטוח משוארת, צריכת דלק וכו..

אני לוקח הלוואה מהבנק על סך 15 אלף, ואני רוצה להשאיר בצד 3 אלף לישור קו..

נ.ב

אם יש לכם רכב אחר להציע לי יותר טוב במחיר הזה אשמח לשמוע המלצות..

פורסם

רכב במחיר כזה, תכין יותר מ3K ליישור קו. או לפחות תהיה מוכן נפשית לכך.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

תתחיל מהעמוד הזה שמרכז הרבה שרשורים רלוונטיים על הדגם הזה כולל נתוני צריכת דלק של הדגמים השונים, תקלות נפוצות, שאלות נפוצות ועוד.

אם יהיו לך שאלות ספציפיות יותר, שאל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה אני יעבור על זה,

דעה אישית שלכם, במחיר הזה אני יכול להביא משהו אחר יותר טוב או יותר מומלץ??

אין לי בעיה להוסיף עוד 2-3 אלף ולקבל משהו טוב יותר...

מה לגבי אקסנט?

מצטער שאני חופר אבל זה אוטו ראשון שלי וגם לאבא שלי לא היה רכב הרבה זמן בגלל שלילה של 5 שנים, אז אני מפחד לקנות חתול בשק ואני מעדיף להתייעץ פה עם אנשים שמבינים, תודה..

פורסם

דעה אישית שלכם, במחיר הזה אני יכול להביא משהו אחר יותר טוב או יותר מומלץ??

אין לי בעיה להוסיף עוד 2-3 אלף ולקבל משהו טוב יותר...

מה לגבי אקסנט?

בסכום הזה אתה יכול לרכוש רכבים אמינים יותר מה-206, רכבים זריזים יותר מה-206, רכבים גדולים יותר מה-206 או רכבים חדשים יותר מה-206. השאלה היא מה זה משהו יותר טוב בשבילך?

אני החזקתי 206 במשך שנתיים וחצי ונהנתי ממנה כל רגע ורגע. זה היה by far הרכב הכי טוב שהיה לי עד היום. השאלה היא אם בתקציב שלך תצליח למצוא 206 במצב סביר שלא תשתה לך את הכיס בעלויות אחזקה. לא יודע, כבר הרבה זמן שאני לא מתעסק בשוק של הרכבים במחירים האלו.

יונדאי אקסנט תהיה כנראה אמינה יותר וגם אם משהו יתקלקל, היא כנראה תהיה זולה יותר לתיקון כי הכל שם פשוט. אם לא מפריע לך לנסוע על קרש גיהוץ עם גלגלים, לך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...