Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה 95' ובחור גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בזמן האחרון אני מתעניין ברכישה של mx-5 מהשנה 95' בערך.

אני מחובר לרכב הזה מאוד מבחינה חיצונית, אבל מעולם לא ישבתי באחד כזה.

אני יוד שהרכב לא הכי נוח לנהיגה וזה לא ממש מתריד אותי, מה שמתריד אותי הוא שאני 1.87 בערך,האם אני יוכל פיזית להיכנס ברכב ויהיה לי אפשרות לנהוג בו? :oops:

בנוסף חיפשתי ולא מצאתי תשובה ברורה, מה ההבדל בין הדגמים na/nc/nb ואיך אני מבדיל בינהם ברכישת הרכב?

תודה רבה לעונים:arrow:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

דווקא הרכב די נוח, מצד שני נקודת ההשוואה שלי היא קולט אז לך תדע. לנסיעות ארוכות (45+ דק') הוא בהחלט לא נוח.

לגבי הגובה זה מאוד משתנה במבנה גוף, אם יש לך רגלים ארוכות אז כנראה שלא תהייה לך בעיה, אבל עם הגובה שלך מגיע מחלק מרכזי (torso) ארוך, אז כנראה שהראש ישפשף את הגג. במקרה הזה NC היא האופציה היחידה שלך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הבעיה היא דווקא עם אלו שהרגליים ארוכות - כמוני למשל. ה NB היא אסון עבורי, ואני בסה"כ 1.88. גם בתוך S2000 המצב לא היה יותר טוב.

פורסם

אוקי בדקתי עכשיו, אני מטר שמונים ושש.

מתוכם 1.05 זה עד המותן שלי, האם אני יוכל להיכנס למיאטה דור ראשון?

ה nc לא תבוא תישקל בכלל עקב תקציב..

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

דור ראשון ושני כמעט זההים מבחינה מכאנית וזההים לחלוטין מבחינת מידות פנים. מאיפה אתה בארץ?

הבעיה היא דווקא עם אלו שהרגליים ארוכות - כמוני למשל. ה NB היא אסון עבורי, ואני בסה"כ 1.88. גם בתוך S2000 המצב לא היה יותר טוב.

יש הבדל בין לא נוח ולא נכנס.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
דור ראשון ושני כמעט זההים מבחינה מכאנית וזההים לחלוטין מבחינת מידות פנים. מאיפה אתה בארץ?

אז מה אתה אומר בעצם? אני לא ייכנס שם או שפשוט לא יהיה לי מרווח/נוח שם?

פורסם

בNB יש דיפרנציאל מוגבל החלקה, ובNA אין אחד כזה. זה ההבדל העיקרי בינהן.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

אל תתלהם. אני נכנס, זה פשוט אולטרה לא נוח. תום לא נכנס, אבל זה רק בגלל שהוא 2.45 או אלוהים יודע כמה.

פורסם
בNB יש דיפרנציאל מוגבל החלקה, ובNA אין אחד כזה. זה ההבדל העיקרי בינהן.

לא מדוייק, רק אחרי המתיחת פנים (2001) ורק בדגם ה-Sport שזה מה שנמכר בארץ. בנוסף הגיר הוא 6 הילוכים (אופציונלי; סטנדרט ב-Sport), בניגוד ל-5 ב-NA. בנוסף בדגמי הדור שני וחצי (NB אחרי מתיחת הפנים) ישנם חיזוקי שילדה וגאנט שונה במראה (מה-NB) וגם בגודל וגם ברוחב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

רגע אני קצת הולך לאיבוד, אני ייכנס ברכב יוכל לנסוע באחד כזה או לרדת מהנושא ולעבור למשהו אחר?

פורסם

קיימים קיטים למיאטה להנמכת המושב, אולי זה יוכל לפתור את הבעיה.

כמו שנכתב, הכי אידיאלי יהיה לשבת באחת ולגלות לבד. רמז - יש כאן מישהו שרוצה לעזור לך בזה.

ד"א, גם ב-NA היו גרסאות שצוידו ב-LSD.

• תוכן חדש...