Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיילתי לי היום בכבישי הצפון.

מחירי הדלק היו בין 6.99 לליטר (95) ועד 7.49 לליטר (95) היום גם (7.08 / 7.09 / 7.29 / 7.35 )

אגב המרחק בין התחנות של ה7.49. וה6.99 היה נסיעה של 5 דקות. בלחץ!!

אז למה אנשים נכנסים לתחנות שיקרות ב50 אגורות לליטר!! זה אצלי הפרש של 20 שקל. (הונדה סיביק)

ולרכבים של חברים שהמיכלים שלהם הם 50 ו60 ליטר. זה הפרשים של עד 30 שקל בקלות.

מה לסכום כזה אין חשיבות?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלק גדול מאוד מהמכוניות על הכביש הן רכבי ליסינג/עבודה/צי רכב כל שהוא המצויידים בדלקנים שגם מחייבים למלא בתחנה מחברה מסוימת וגם מייתרים לחלוטין את עניין המחיר.

מעבר לזה, כן, לא חסרים טיפשים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אנשים פוחדים יותר מהכל מדלק מהול, אני יכול להעיד על עצמי שיש 2 תחנות שבהן אני מתדלק קבוע במשך שנים (אחת ליד הבית והשנייה ליד העבודה), הם לא הזולות ביותר אבל בהחלט לא היקרות ביותר, שווה לי.

פורסם

הרבה מהרכבים על הכביש משתמשים בשרותי הדלקן אוטומטי\כרטיס דלקן, ולחלק מכרטיסי האשראי יש הנחות קבועות בתחנות הדלק הגדולות שנעות בין 25-30 אג' מהמחיר בשירות מלא כך שלפעמים הלקוח מעדיף לשלם 10 אג' יותר עבור תדלוק בתחנה "גדולה".

פורסם

כניראה הם לא יודעים,או כמו שאמרו חוששיםצשזה דלק מהול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש אנשים שעוד לא מבינים את ההבדל הגדול במחירים בין שירות מלא לשירות עצמי.

אצלנו 7.09 עצמי 7.44 מלא

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פרנויות של דלק מהול.

היום אני עדיין שומע על תיאוריות קונספירציה שהדלק ב"טן" (למשל) מהול והוא זול משום שהוא ה"בררה" של הבנזין. מילא אם זו הייתה רשת של תחנה אחת אבל זו רשת גדולה יחסית עם לא מעט תחנות, מה שמקשה עליי להאמין לתיאוריות האלה.

מצד שני, בטבריה יש תחנת דלק שנקראת "באר מרים" ויש לה רק סניף אחד. היא מוזלת, אבל לשם לא אתפתה להיכנס.

פורסם

לא כל הנהגים גרים באיזור ומכירים את התחנות והמחירים שציינת, לא כל הנהגים מודעים להפרש בין מחירי הדלק, רכבי השכר ליסנינג מחוייבים לחברה מסוימת, לא כולם מתדלקים מיכל מלא או בסכום שיצדיק נסיעה של עוד מספר ק"מ.

אז לא, אנשים לא טיפשים.

פורסם

אני מתדלקת בתחנות דלק קבועות.

מהיכרות אישית של מספר שנים בענף הדלק ובתחום הזה מעדיפה לא להסתכן,

ולתדלק במקום קבוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כשאתה מתדלק ב-100 ש"ח (או 50 ש"ח ולפעמים ראיתי גם תדלוקים של 20 ש"ח) והחיים שלך לא בדיוק מתוכננים, אתה לא מייחס לזה חשיבות בכלל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בשבילי לדוגמה יש חשיבות, אני תמיד ממלא בתחנה הזולה שלמרבה ההפתעה נותנת איכות דלק מהכי טובות שמצאתי. וכך חוסך לי בערך 25 שח ב- 39 ליטרים שאני ממלא מדי שבוע.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני מתדלק שנים בתחנות הדלק הזולות ביותר באזור שלי, סד"ש נתניה, סד"ש תל מונד, "דלק" אזור תעשיה צפוני נתניה, תחנת דלק בעוקף חדרה בכביש ללא מוצא, בכולן ליטר סולר עולה כרגע כ 6.85 ש"ח.

מעולם לא נתקלתי בבעיה עם הסולר, מעולם לא נדלקה לי נורת "מים בסולר" ומעולם לא שמעתי בטיפול את המכונאי מעיר לי משהוא על זה שהפילטר סולר מאוד מזוהם, או סתום.

ככה שנראה לי שאפשר להגיד די בבטחה שמי שמוכר בזול, עושה את זה כי הוא רוצה למכור יותר ברווח נמוך יותר.

נוכל שמוהל את הדלק, אין לו שום סיבה בעולם להוזיל מחיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איך אתה יודע שאיכות הדלק שלהם הוא "מהטובות שמצאתי", דגמת להם את הדלק?

לא לא דגמתי, היו 3 תחנות זולות יחסית באיזור שלי, סביב 7 שקל(מלמטה). הייתי ממלא כל שבוע באחת שונה מהן, עד שהתחלתי להרגיש שהרכב "מתנהג" יותר טוב/ זריז טיפה/*פחות רעש ממנוע, כשמיליתי מתחנה אחת מהן לעומת השתיים האחרות. ולכן אני כבר מס' חודשים ממלא אך ורק אצלם :idea: . עובדה, זה מה שקרה איתי, ואני לא קשור לאף חברה באיזשהיא צורה!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...