Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לחברה שלי קליאו B שנת 2000 שחלטנו להחליף.

בעודנו מחפשים רכב חדש התגלה חור בצינור מתכת (עלות התיקון במוסך לא-מורשה 1,500 ש"ח כולל מע"מ בערך)

החלטנו לא לתקן את הרכב כלל אלא "לזרוק אותו לפח".

קראתי מלא סיפורים על אנשים שמכרו את הרכב לסוחרים ואחרי זה קיבלו דו"חות חנייה, מהירות וכו....

מה בדיוק הנוהל כדי שהבחור שלו אני מוכר את הרכב ידאג לפירוק סופי של הרכב?

מצאתי בגוגל תחת "מכירת רכב לחלקים" מלא אנשים, כך שלמצוא "קונה ייעודי" אין לי יותר מדי בעיה. השאלה היא מה בדיוק הנוהל מבחינת משרד התחבורה?

תודה מראש.

פורסם

חשבתי על זה. השאלה האם הגרריסט יסכים לעשות העברת בעלות?

במידה ולא יסכים, האם הורדת הרכב מהכביש (רישיון אדום) והסרת לוחיות הזיהוי מהרכב טרם העברתו לגרריסט מספיקה?

למעשה העברת בעלות מנכה אותי מכלל אחריות על הרכב מרגע ההעברה, נכון?

כלומר אם דקה אחרי שמתבצעת העברת הבעלות על הרכב הוא נתפס חונה באדום לבן / עובר באדום / דורס מישהו אני כבר לא אשם נכון?

פורסם

תבצע הורדה מסודרת של הרכב מהכביש דרך משרד הרישוי, פרק את לוחיות הזיהוי, וזהו.

תדאג להבהיר לקונה המיועד שהרכב (ברגע שעושים הורדה מהכביש זה כבר לא רכב) ירד מהכביש, אין צורך בהעברת בעלות.

פורסם

מה שמפחיד אותי זה שמחר ה"קונה" המיועד ירכיב לו חזרה לוחיות זיהוי (הרי המספר יהיה רשום ברישיון האדום) ויחזור לנהוג עליו... ואז למעשה אני עדיין אחראי על הרכב....

פורסם
מה שמפחיד אותי זה שמחר ה"קונה" המיועד ירכיב לו חזרה לוחיות זיהוי (הרי המספר יהיה רשום ברישיון האדום) ויחזור לנהוג עליו... ואז למעשה אני עדיין אחראי על הרכב....

ברגע שהרכב הורד מהכביש זה לא צריך להפריע לך.

מבחינתך אתה צריך להסביר לקונה שהרכב הורד מהכביש, יימסר ללא מספר רישוי עליו ועם מסמכי ההורדה

מהכביש (או צילום שלהם).

פורסם

מתעלק, ברשותכם - בהנחה ומדובר ברכב שנכון לעכשיו תופס חניית כחול-לבן (לא ניתן להזיז אותו כי אין מישהו שמוסמך לנהוג עליו), יש לו טסט והכל ואני מחר הולך למשרד הרישוי ומוריד אותו מהכביש לצמיתות (מדובר בהליך בלתי הפיך למיטב הבנתי), יכול לצוץ פקח מפוכח ולגרור אותו מבלי להודיע?

תודה מראש!

פורסם

ברגע שהורדת את הרכב לצמיתות מהכביש הוא הופך להיות טוסטר, לא יותר מערמה של מתכת ופח, אין אפשרות לרשום דוחות לחפץ שלא מוגדר כרכב ע"פ החוק.

אתה יכול לעשות עם הקונה זכרון דברים שישמש כראייה וכאמצעי לשקט הנפשי שלך.

פורסם

שאלה מעניינת?

כמה שווה הרכב? שתיקון של 1500 שקל זה בעיה לתקן ואז למכור?

הוא לא יהיה שווה הרבה יותר אחרי התיקון כרכב נוסע? ולא כערמת ברזל?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני חושב שעדיף לך למכור אותו למישהו שיסדר אותו , בטוח תקבל מחיר יותר טוב.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

חוזר להודעה הפותחת - אם תוכל לפרק מהי הבעייה שנמצאה ברכב ? איזה צינור מחורר ? האם ניסית לקבל הצעת מחיר ממקומות נוספים ? האם הבעייה בטיחותית עד כדי מניעת הנסיעה ברכב ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...