Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 CW או קיה סיד SW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני 2.02 וביונדאי אין לי שום בעיה (קצת ברגל ימין בגלל הקונסולה המרכזית,אבל לא נורא).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
נראית מעט מיושנת האיביזה סטיישן ,מה גם שלדעתי אין לה שוק גדול ותהווה בעיה בעת המכירה.

הקיה סיד סטיישן עונה לי על כל הציפיות למעט דבר אחד מעצבן,

אני גבוה 1.92 וכשאני יושב אני חייב להנמיך את הכסא עד למטה מה שנותן תחושת נהיגה מעט פגומה,

חגורת הבטיחות לא יושבת עלי טוב, לא ניתן יותר מדי להגביה את החגורה בקורה השמאלית מה שגורם לחגורה לעבור לי על הזרוע העליונה במקום מעל הכתף כמו בכל אוטו נורמלי... בעיה או לא?

מתי בדקת בפעם האחרונה?

היא עברה מתיחת פנים רק השנה.

אני רכשתי לאחרונה את הדגם הידני עם מנוע 1.4 והאוטו פשוט חוויה.

נהגתי על לא מעט רכבים במסגרת הליסינג (I30CW) בינהם ואני עדיין ממליץ לך לקפוץ לאולם תצוגה של סיאט ולהתרשם.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...