Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בפיג'ו 205 מתחילת שנות ה-90, מצב מיכני טוב והשילדה גם כן נקייה, רק הצבע דהה ופוליש וכל הטיפולים למיניהם לא יחזירו אותו לחיים, בנוסף הרכב ישמש סטודנט לעוד כמה שנים טובות ... אז אנו חושבים לצבוע את הרכב בעצמנו, ויש לי כמה שאלות

חלק ראשון:

1) בהערכה גסה, מה עלות החומרים שנצטרך? (בסיס/צבע/לכה וכו..) בהתחשב במימדיו הקטנים של הרכב כמובן...

2) איזה מכונה לריסוס צבע נצטרך?

חלק שני:

ומבחינת אופן הביצוע

1)קודם כל צריך לנקות את השלדה משומנים ו-ווקסים

2)שיוף ברמות שונות

3)צבע בסיס (2 שכבות?)

4) שיוף קל "להחלקת" צבע בסיס

5) ריסוס צבע (3 שכבות?)

6) ריסוס לכה (2 שכבות?)

האם השלבים האלה מספיקים? עשיתי אותם שלבים בצביעת ג'נטים

והאם ניתן להשיג תוצאות טובות אם מבצעים את השלבים בזהירות ודיוק למרות שזה לא נעשה במקום מקצועי? אני לא רוצה למשל שהצבע ירד בתקופת החורף הבאה :D :D

אשמח אם תוכלו להתייחס לשני החלקים שציינתי כדי שיתבהרו לנו העניינים :wink:

תודה רבה!

פורסם

לדעתי השלבים שלך נכונים,אבל אני לא מומחה.

אני ממליץ לגשת לטופ קולור בתל אביב,הם ייתנו לך גם עצות וגם מחיר טוב לכל מה שאתה צריך.

אל תשכח לצלם ולשתף..:wink:

פורסם
לדעתי השלבים שלך נכונים,אבל אני לא מומחה.

אני ממליץ לגשת לטופ קולור בתל אביב,הם ייתנו לך גם עצות וגם מחיר טוב לכל מה שאתה צריך.

אל תשכח לצלם ולשתף..:wink:

מסכים איתו

מחכים גם לתמונות ולתהליך העבודה

מעוניין לבצע את זה גם :wink:

פורסם

כמה הערות:

הצבע שאתה קורא לו "צבע בסיס" הוא בעצם שכבת הצבע בעיקרית. אתה מתכוון כנראה לצבע פריימר.

אתה לא חייב להשתמש בלכה. יש צבעים שנקראים "ברק ישיר" או single stage, והם יחסכו ממך את הצורך בריסוס לכה על הצבע, אלא אם כמובן אתה בכל זאת מעוניין בכך או שמדובר בצבע מטאלי, שאז חייבים שכבת לכה.

בכל מקרה, אחרי צביעת הפריימר יש לרסס אחריו את צבע הבסיס בפרק זמן קצר יחסית, בדר"כ עד 15 דקות. זה תלוי בטמפרטורה ובלחות. תשאל לגבי העיניין הזה את המוכר בחנות שיסביר לך בדיוק.

* תעשה כל מאמץ לצבוע את הרכב במקום נטול אבק. אין יותר מעצבן מאשר לראות את הצביעה החלקה והטרייה מתמלאת בחלקיקים.

דבר אחרון והכי חשוב, תקנה מסיכת צבע טובה עם מסנן טוב!!! חבל על הריאות שלך .

• תוכן חדש...