Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו יכול להמליץ על חוף באזור המרכז שאפשר להדליק בו מדורה בלילה?

כמה חבר'ה, קצת אלכוהול, מדורה, מנגל ורצוי שיהיה נגיש יחסית עם רכב (זאת אומרת שלא נצטרך ללכת חצי קילומטר מהאוטו לחוף)

אמרו לי אתמול שבפלמחים אין קליטה, מישהו יודע האם זה נכון?

פורסם

קודם כל לדעתי פלמחים זה המקום למה שציינת,ועשינו את זה המון.

לגבי קליטה אני לא זוכר בדיוק אבל זכור לי איזה משהו שבאמת לא הצלחנו להשיג מישהו עד שהוא עלה למעלה מקליטה אני לא זוכר אם זה באמת מה שקרה,הכי טוב לבדוק לפני.

בקשר לנגישות,יש שם שביל שלא מומלץ לרכבים פרטיים אלא רק לג'יפים או ליסינג :D,אבל יש המון רכבים פרטיים שנוסעים בדרך הזאת,אז אם אתה רוצה בבקשה,אם לא תצטרך ללכת קצת ברגל,סביבות החצי קילומטר ,אם תסע בשביל לא תלך הרבה.

Miata ND2

פורסם

וגם שכונת יוקרה בצפון ת"א

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם אתה גר באשקלון ממליץ על חוף קבר השיח, יש מקום לחנות את הרכב בחלק היותר נטוש וריק, ואז אתה יורד למטה לכיוון המסעדה החדשה שבנו שם שמשקיפה אל הים (מדהימה).

אבל על החוף עצמו אסור לעשות על האש, אתה יכול בחלק העליון איפה שמחנים על החולות (שם עשינו בלג בעומר), ואם בא לך אתה יורד לים שנמצא כמה מטרים משם בירידה שמול המסעדה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...