Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gensis Audiophile 16.02 - Component

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אהבתי הסבר שהוא לא התחבר לטוויטר ) מה הפריע לך? חדות? צרמה? חוסר פרוט?

אולי גם לא תתחבר לטוויטר של פוקל .. חוץ מזה לא רק לחבר וזהוא. אפשר לחפז זווית אופטימלית, לא כל טוויטר עובד טוב ב ON/OFF AXES, אבל לזרוק סט ברמה טובה ולהגיד לא התחברתי לטוויטר נשמע לי ....

סןרי, למוזיקה מזרחית גם הקלתות לא משהוא. זה יכול להוסיף לסלט.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מה העלות של krx2 לחדש? ואיך k2p לעומתו?

החדות והחוסר פירוט בטויטר של האודיסון לא התחברתי, והיה חסר לי גם קצת יותר כוח מהוופר עצמו.

לגבי הפוקל שמעתי סט שלהם 165a אני חושב לא זוכר בדיוק את הדגם

וממש התחברתי אליהם וגם לטויטר שלהם

פורסם

עד כמה שזכור לי k2p זה סט ישן ו krx2 זה שהחליף אותו. מחירו לדעתי סביבות 2000 +

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני משער שמחירו של ה KRX2 יותר בסביבות ה 3000, וההפרש בינו לבין האוטופיה בריליום הוא גדול מאוד במחיר (אולי כפול כמעט) בעיקר בגלל הטוויטרים.

יש כמובן את האוטופיה הרגיל, שההבדל בביצועים בינו לבין ה KRX הוא לא בשמיים, וכך גם ההבל במחיר, ואני חושב שאם אתה מעוניין יותר באיכות ופחות בעוצמה, הייתי בוחר באוטופיה (למרות ששניהם איכותיים ועוצמתיים במידה רבה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כי זה אולי התקציב שלו? כולל יד שניה.

לדעתי תחפש פוקל אוטופיה מהישנים 165W,סטאפים מעולים.( למרות שאני לא כ,כ מתחבר לטוויטר שלו,אך יש כאלה שממש אוהבים)

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

אני רוצה לנצל את התקציב וככה גם את הרכיבים שיש לה ולנסות להגיע לתוצאה הכי טובה שיש

וופר אוטופיה W1 עם טויטר TN51 וקרוס של הפוקל יעשה את העבודה ?

• תוכן חדש...