Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה ברכב, למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות פה וביוטיוב כמה סרטונים של נסיעה (תאונות, כמעט תאונות וכדומה).

אני שואל למה לקנות מצלמה כזאת ולהתקין ברכב?

במה זה יכול לעזור?

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

במקרה ראשון במידה ושוטר עוצר אותך על אי עצירה בעצור למרות שעצרת והוא מחליט לתת לך דו״ח, יש לך הוכחה שכן עצרת.

דוגמא שנייה אתה נוסע ורכב חותך אותך ונכנס בך בכנף הקדמית, מסרב להודות שהוא אשם המצלמה תוכיח אחרת..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

שנוסעים עם מצלמה מרגישים בטוחים, אתה פשוט יודע שאם שוטר ינסה להתלבש עליך ויאשים אותך בעברה שלא קרתה יש לך תיעוד והוא יכול ללכת לחפש מי ינענע אותו.

אם איזה "בן דוד" יחליט לקפוץ לך על הרכב עם כמה בני משפחה בתור עדים ויתחיל לספר סיפורים שדרסת אותו אתה יכול להתחיל לצחוק לו בפנים, לספר לו על המצלמה ואז לראות אותו בורח כמו ילדה קטנה.

וגם יש הרבה תאונות שיכולות לקרות לך שלפי החוק אתה תהיה אשם, אבל במציאות זו לא אשמתך, אבל לך תוכיח את זה...

פורסם

fmk48LZ3PvA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(לדלג ל-00:40)

האיש שהיכה את הנדרס הכחיש כל קשר והפיל את כל האשמה על הנהג בטענה שהוא דרס אותו. הוא קיבל גיבוי מחברתו שהיתה איתו ולא היו עדים נוספים. לדברי חוקר המשטרה, לנהג היה מזל גדול שהיתה לו מצלמה, אחרת...

השתכנעתי לרכוש בעצמי אחרי שראיתי את הסרטון הזה ועוד עשרות כמוהו שבהם המצלמה מצילה נהגים בכל מיני מצבים.

פורסם
fmk48LZ3PvA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(לדלג ל-00:40)

האיש שהיכה את הנדרס הכחיש כל קשר והפיל את כל האשמה על הנהג בטענה שהוא דרס אותו. הוא קיבל גיבוי מחברתו שהיתה איתו ולא היו עדים נוספים. לדברי חוקר המשטרה, לנהג היה מזל גדול שהיתה לו מצלמה, אחרת...

השתכנעתי לרכוש בעצמי אחרי שראיתי את הסרטון הזה ועוד עשרות כמוהו שבהם המצלמה מצילה נהגים בכל מיני מצבים.

אחרת מה?

פעם אחרונה שבדקתי, אם בנאדם פתאום נופל בכביש ראשי לתוך הנתיב שלי ואני דורס אותו זו לא אשמתי.

פורסם
אחרת מה?

פעם אחרונה שבדקתי, אם בנאדם פתאום נופל בכביש ראשי לתוך הנתיב שלי ואני דורס אותו זו לא אשמתי.

אבל לך תוכיח שהוא באמת נפל לך לתוך הנתיב ודרסת אותו..

במקרה שהוא הביא הוא אמר שזה שתקף את הבנאדם ועוד עדה שהייתה ברכב העידו שהוא דרס את הבנאדם.

במקרה ולא הייתה מצלמה, האשמה היא על הנהג כי העדים סיפקו עדות שטוענת שהנהג דרס את הבנאדם ההוא.. בזכות המצלמה הוא הוכיח שהוא לא אשם

ויש עוד הרבה מקרים ביוטיוב שהמצלמה עזרה לנהג והצילה אותו מעונש.

גם אני ואבי כחודש עם מצלמה ברכב

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
אחרת מה?

תוכיח שהוא נפל פתאום מתחת לגלגלים שלך כשיש שני עדים שטוענים שדרסת אותו.

פורסם

הזווית בה הוא נדרס? מה אתם רציניים? הסיפור של החוקר שאמר את זה נשמע מצוץ מהאצבע

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אז אתם פשוט מדליקים את המצלמה בכל נסיעה?

אפשר המלצה למצלמה פשוטה ולא יקרה במיוחד? איביי זה מעולה

פורסם

רוב הסירטונים שאתם רואים הם מרוסיה

..,זה פשוט דבר הכרחי ברכב שם עקב

ריבוי "עוקצים" (בולמים בפתאומיות כדי שתיכנס בהם ותשלם או קופצים לכביש)

וגם בגלל שכל אחד חש את עצמו שם מינימום שומאכר בשילוב של מלכת אנגליה אז כל דבר קטן מצריך הוכחה מצולמת

הקדימו אותי עם הסירטון של "עצירה בעצור" בארץ שזה ממש ביזיון ואילולא המצלמה ברכב הבחור היה זוכה לקנס

ויש לך דוגמא טרייה למה כן מלפני שעה בפורום http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=479807

ו-ה5 הסנט שלי https://www.youtube.com/watch?v=1SF6O2mIVzo :lol:

פורסם
יצא לי לראות פה וביוטיוב כמה סרטונים של נסיעה (תאונות, כמעט תאונות וכדומה).

אני שואל למה לקנות מצלמה כזאת ולהתקין ברכב?

במה זה יכול לעזור?

תראה את הסרטון שצילמתי בזמנו (שכבר העלתי אותו במספר שרשורים לפורום) -

לאחר מכן תקרא את התגובה ששלחה לי הנהגת שלא אשמה:

""

היי

מה שלומך?

אני מקווה שאתה זוכר מי אני ,( ואם לא תזכורת קלה: העברת לי צילום של תאונה שהייתי בה חלק)

פעם אחרונה שעידכנתי אותך, הגברת סירבה להודות באשמה,

מאז.... ביום חמישי ניפגשתי עם עורך דין מטעם חברת הביטוח,

הראתי לו את הצילום,הוא ישר התקשר לחברת הביטוח שלה, שלחנו את הצילום לעורך הדין שלה

ואחרי רבע שעה חברת הביטוח שלה אילצה אותה להודות באשמה,

כך שהצילום שלך עזר לי מאוד

גם מנע ממני להגיע למעמד המביך של בית משפט

וגם תרם לי בהוכחה מולה ,

אני מאוד מאוד מעריכה את זה,

חג שמח

וכל פעם שאני מספרת על התאונה אני מציינת שאתה ההוכחה :"שיש אנשים טובים באמצע הדרך"

""

וכל מילה נוספת מיותרת

פורסם

דרור וכל שאר העונים, תודה רבה, השתכנעתי סופית להתקין מצלמה על הדשבורד.

(מי שעדיין לא הספיק, כמובן שעוד סרטונים להצדקת המצלמה ברכב יתקבלו בברכה)

עכשיו השאלה איזה מצלמה?

באיזה מצלמה אתם משתמשים?

מה טווח המחירים למצלמה שתעשה את העבודה?

פורסם
אבל לך תוכיח שהוא באמת נפל לך לתוך הנתיב ודרסת אותו..

במקרה שהוא הביא הוא אמר שזה שתקף את הבנאדם ועוד עדה שהייתה ברכב העידו שהוא דרס את הבנאדם.

במקרה ולא הייתה מצלמה, האשמה היא על הנהג כי העדים סיפקו עדות שטוענת שהנהג דרס את הבנאדם ההוא.. בזכות המצלמה הוא הוכיח שהוא לא אשם

ויש עוד הרבה מקרים ביוטיוב שהמצלמה עזרה לנהג והצילה אותו מעונש.

גם אני ואבי כחודש עם מצלמה ברכב

מה אתם רציניים?

בשביל מה יש חוקרי תנועה? אם הוא לא היה נופל לו בין הגלגלים הוא היה עף כמה מטרים טובים.

מה זה משנה עדים? יש ראיות ועובדות בשטח וזה מה שקובע.

וגם אם הוא טייל לו באמצע כביש ראשי, במקום שאין מעבר חצייה ואני דורס אותו אני עדיין נקי מאשמה.

אני מנסה להבין איזו אשמה בדיוק? בנאדם נמצא באמצע כביש ראשי ועומד בנתיב של התנועה הנגדית, איך אפשר להיות אשם אם דרסתי אותו? במה אני אשם בדיוק?

דרור וכל שאר העונים, תודה רבה, השתכנעתי סופית להתקין מצלמה על הדשבורד.

(מי שעדיין לא הספיק, כמובן שעוד סרטונים להצדקת המצלמה ברכב יתקבלו בברכה)

עכשיו השאלה איזה מצלמה?

באיזה מצלמה אתם משתמשים?

מה טווח המחירים למצלמה שתעשה את העבודה?

צריך תקציב בסביבות ה100-120 דולר.

אני ממליץ לך עד F500LHD, וGS9000.

• תוכן חדש...