Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נגרר למוסך מורשה - שם נאמר שנקרע הכבל קלאץ' .

מה זה השטיות האלה ??!! רכב חדש , פחות מחצי שנה על הכביש , נהג יחיד שנוסע בצרה הכי עדינה שאפשר ...

האמת שתכננתי לרכוש לעצמי בקרוב את האיביזה FLOW החדשה , אבל נראה לי שעדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות משהו פחות גרמני ויותר אמין .

פורסם
במקרה כזה הוא מאבד את האחריות של היצרן

לא אם זה מוסך מורשה ואליו היתה כוונתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כבל קלאטצ' נקרע בפחות מחצי שנה , מנועים שנשפכים , טיימינג עם רכבי ה TSI , תיבת הילוכים DSG שעושה בעיות -

אז מה הקטע עם הגרמניות ?? כל הסיפורים האלה לא עושים את הרכב הגרמני לרכב כלכך לא אמין עד כדי גרוע?!

פורסם
כבל קלאטצ' נקרע בפחות מחצי שנה , מנועים שנשפכים , טיימינג עם רכבי ה TSI , תיבת הילוכים DSG שעושה בעיות -

אז מה הקטע עם הגרמניות ?? כל הסיפורים האלה לא עושים את הרכב הגרמני לרכב כלכך לא אמין עד כדי גרוע?!

דוושות תאוצה שנתקעות, מתגים שגורמים שריפה בתא הנוסעים ווחיווטים שגורמים שריפה בתא מטען, כריות אוויר שלא נפתחות, חגורת בטיחות שעלולה להתנתק מהבסיס. אז מה הקטע עם היפאניות? כל הסיפורים האלה לא עושים את הרכב היפאני לרכב כלכך לא בטוח עד כדי מסוכן?!

די כבר עם הקריאה הסלקטיבית כאילו רק הגרמניות מתקלקלות והיפאניות הכי אמינות.

פורסם
רק לי מוזר שכבל קלאץ' נקרע = רכב לא מניע...

מה הקשר בין קלאץ להנעה? בהנחה שידני כמובן...

עופר

קודם כל זה קורה ובדיוק בשביל זה יש אחריות. אם זה יחזור כ חצי שנה זה משהו אחר.

לגבי ההנעה, בהרבה ידניות אתה לא יכול להניע בלי קלאץ' לחוץ מטעמי בטיחות (שלא יניעו בהילוך והאוטו יקפוץ קדימה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רק לי מוזר שכבל קלאץ' נקרע = רכב לא מניע...

מה הקשר בין קלאץ להנעה? בהנחה שידני כמובן...

עופר

כן הרכב הוא ידני - בתחילה הרכב הניע , ואז מייד כשניסה לשלב להילוך נשמע סוג של בום והרכב ניכבה ולא הניע יותר , זה לפחות מה שאני הבנתי , לא הייתי נוכח ...

פורסם

אנחנו ... 250 ש''ח , האמת שהרכב חנה באדום לבן והינו לחוצים להזיזו ולכן אפילו לא התקשרנו ליבואן לברר האם הוא נותן שרותי גרירה בזמן האחריות , ולאחר סקר שוק קצר , מצאתי עבורם את הגרר הזול ביותר .

אהה בשיחה נוספת עם המוסך הבנתי שהקבל קלאץ' לא נקרע כפי שאמרו בתחילה , אלא איזשהו פין שמחזיק את דוושת הקלאץ' נשבר/יצא/השתחרר ...

פורסם
כמה חסכתם בביטוח?

400 ש"ח. זה מה שביטוח גרירה ושמשות עולה לשנה.

ללא ספק חיסכון ניכר, במיוחד כשקונים רכב חדש בעלות 70+ אש"ח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...