Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה מקווה ששואל במקום הנכון.

האם אפשרי להחליף את צבע התאורה )כתום( בלוח השעונים בטויוטה קורול 08/09 ?

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

אתה בטוח ?

אנחנו מדברים על לוח שעונים של קורולה 09 שזה נראה כמו צג טייסים במטוס כזה.

פורסם

חבריה עזרה האם זה נכון צריך לפרק דשבורד או שיש עוד דרכים ?

פורסם

בכל רכב צריך לפרק את לוח השעונים...ברכבים מסוימים (כנראה בקורולה) צריך לפרק את כל הדשבורד.

לסיכום -לא לגעת.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

וואי איזה באסה ... רציתי להכניס חמוסך להחלנף לה לצבע אחר ...

פורסם
הצבע הכתום דווקא נראה ממש יפה...אני אישית מת על זה

גם אני אבל אחרי לא מעט זמן יש לי אותה 5 שנים זה טיפה נמאס ובא לך לרענן את הרכב .

פורסם

אתה בהחלט יכול, ולא רק את לוח המכוונים. אני החזרתי רכב ליסינג לא מזמן שהוא קורולה 2010 שהיא אותו הדבר כמו 2008

שצבע התאורה בכל הפנאלים היה לבן (החברים מפריים ליס הופתעו אבל החליטו לא לחייב על נזק) ).

כרגע קניתי לי קורולה 2006 וזה מה שנעשה שם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=480053&page=2

פורסם
אתה בהחלט יכול, ולא רק את לוח המכוונים. אני החזרתי רכב ליסינג לא מזמן שהוא קורולה 2010 שהיא אותו הדבר כמו 2008

שצבע התאורה בכל הפנאלים היה לבן (החברים מפריים ליס הופתעו אבל החליטו לא לחייב על נזק) ).

כרגע קניתי לי קורולה 2006 וזה מה שנעשה שם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=480053&page=2

איתי את מה שעשית אהבתי והגבתי שם חזרה לך

אבל בכל אופן לגבי הליסינג שהיה לך טויוטה קורולה 2010. היא באה בצורה מובנת אם אור לבן. לוח המכוונים שונה ביחד כאשר נעשתה מתיחת הפנים למודל של 2008. אני לא בטוח אם זה שונה כאשר החליטו לייצר גרסה אוטומטית כי הרובוטית לא הלכה כל כך אבל במתיחת הפנים הלוח מכוונים שונה מכתום ללבן. כך שזה לא נזק שתדע.

פורסם
איתי את מה שעשית אהבתי והגבתי שם חזרה לך

אבל בכל אופן לגבי הליסינג שהיה לך טויוטה קורולה 2010. היא באה בצורה מובנת אם אור לבן. לוח המכוונים שונה ביחד כאשר נעשתה מתיחת הפנים למודל של 2008. אני לא בטוח אם זה שונה כאשר החליטו לייצר גרסה אוטומטית כי הרובוטית לא הלכה כל כך אבל במתיחת הפנים הלוח מכוונים שונה מכתום ללבן. כך שזה לא נזק שתדע.

אתה טועה פעמיים, קודם כל שמי יוני :-o דבר שני קורולה 2010 הגיעה עם תאורה כתומה לידי ושונתה ע"י שימוש בלדים ונורות לד חלופיות בלבד, ללא צורך בהעברת חוטים בכלל רק טיפה הלחמה. אגב פירוק הלוח שם אכן קצת מעצבן אבל אין ממה לחשוש ויש מלא מדריכים ביוטוב לרכב זה.

פורסם

חחח תודה יוני אגב ה-ר' נעלמה אז במקום ראיתי מה עשיתה יצא לי איתי.

ושנית אנחנו מדברים על קורולה אם מתיחת הפנים או רק שינוי הגיר הרןבוטי המעצבן לאוטומט ???

בכל אעפן תציץ אם אתה מצליח לכמ כאל אם מתיחת הפנים ותראה שלכולם האור לבן ומעט כתום במחוגים נראה לי.

פורסם
חחח תודה יוני אגב ה-ר' נעלמה אז במקום ראיתי מה עשיתה יצא לי איתי.

ושנית אנחנו מדברים על קורולה אם מתיחת הפנים או רק שינוי הגיר הרןבוטי המעצבן לאוטומט ???

בכל אעפן תציץ אם אתה מצליח לכמ כאל אם מתיחת הפנים ותראה שלכולם האור לבן ומעט כתום במחוגים נראה לי.

אצלי כל הדש והמחוגים + הרדיודיסק ותיבת ההילוכים היו כתומים:

Toyota-Corolla_2010_photo_01.jpgוה וה 2010 נראת ככה.

פורסם

בחירת צבע כתום ממש גרועה. אפשר לשנות את הצבע על ידי החלפת לדים, אבל זה דורש הרבה עבודה

כולל פירוק הדשבורד + קונסולה מרכזית. שווה את המאמץ? לדעתי כן. (עשיתי את בשני רכבים שונים בבית)

• תוכן חדש...