Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כ"כ מרוצה מהקירור של הרכב, רוצה לבדוק מה ניתן לעשות.

חיפשתי בפורום והגעתי לשם דני זומרשטיין, אבל הבנתי שהוא כבר לא בחיפה.

תודה.

פורסם

דני פרש מן התחום.

אבל במקומו יש את מלמד, שגם הם בסדר.

אני ממליץ על דרעי מזגנים ברח' השיש במפרץ.

משכנתא זה קל

פורסם

בסוף הלכתי לקירור אלכס בנשר, ממש מול השופרסל.

עשה ואקום גז ושיחרר אותי לדרכי. סה"כ נראה מקצועי וידע על מה הוא מדבר, כי בכל הסידורים אח"כ המזגן קירר ממש טוב.

לקח 280 ש"ח. אין לי מושג אם זה בסדר או יקר, בכל מקרה לא התכוונתי להתמקח על מחיר כזה(שיחסית לכל עניין אחר ברכב שיצא לי לטפל בו, זה כסף קטן).

פורסם

מתי הוסיפו גז / טיפלו במזגן בפעם האחרונה.

על פניו, היה חסר גז. לעיתים חסר גז, מוסיפים, ואחרי תקופה שוב המזגן אינו מקרר כראוי.

אם ברכב שלך, הטיפול האחרון למערכת המזגן היה לפני יותר משתי עונות (שנתיים), נראה שאין בעיה של דליפת גז.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני היד השנייה, מעולם לא טיפלתי במערכת המיזוג, ולמיטב ידעתי גם היד הראשונה לא.

כנראה שזו הפעם הראשונה שממלאים גז אחרי כ 13 שנה.

דיברתי עם מי שעבד לי על הרכב, אמר שהמדחס במצב מצויין, ושאין דליפות, הבעיה היחידה שעוד עלולה לצוץ זה תרמוסטט אלקטרוני שמנתק את המדחס מוקדם מדי(קרי כשהרכב עדיין לא מתפקד בתור פריזר נייד).

אמר שאם ארצה יחליפו לי באחד מכני(בעלות של כ300 ש"ח) כיוון שהאלקטרוני עולה הרבה יותר ולא מצדיק את זה, לטעמו.

דני - אשמח לדעתך על המחירים ועל מה שהבחור אמר בקשר לתרמוסטט אלק/מכני - באמת אין עדיפות לאלקטרוני מבחינת תפקוד?

הרכב הוא מיצובישי גאלאנט שנת 2000, אגב.

• תוכן חדש...