Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 1400 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. מעיון בהודעות קודמות הבנתי שה-1400 עדיפה בכל הפרמטרים. בעיון קל ביד 2 ראיתי רק דגמים עם נפח מנוע 1200. מה שראיתי בנפח של 1400 עולה מעל 100 אלף שקלים . אלה ככל הנראה הדגמים של מעל 100 כ"ס. שאלתי היא כזאת האם ישנם בכלל דגמים עם נפח מנוע 1400 ידניים ? יש לרכב הזה 6 הילוכים ?בגלל שזה רכב נישה אני מאמין שהוא צולל במחירון זריז מאוד או שהוא הולך להיות כמו המיני קופר שהמחיר שלה הזוי בכל קנה מידה גם בשנתונים נמוכים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

קיים דגם 1400 ידני,בד"כ מגיע ברמת אבזור לאונג' מפוארת(עור גג ועוד)נדמה לי שהידני עם שישה הילוכים אבל אני לא סגור על כך חכה לתשובות נוספות.קיים גם בגרסת בלאק ג'ק שחור מט,פחות יפה לטעמי האישי..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
הייתי אחת במגרש בחולון.

דווקא רבים אוהבים יותר את ה1.2.

1400 ? באיזה צבע ואיזה מגרש ?

למה אוהבים את ה-1.2 ? היא חלשה יותר .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
קיים דגם 1400 ידני,בד"כ מגיע ברמת אבזור לאונג' מפוארת(עור גג ועוד)נדמה לי שהידני עם שישה הילוכים אבל אני לא סגור על כך חכה לתשובות נוספות.קיים גם בגרסת בלאק ג'ק שחור מט,פחות יפה לטעמי האישי..

אתה יודע אם קיים 1400 גם בשנתונים ישנים נגיד 2009 ?

פורסם
1400 ? באיזה צבע ואיזה מגרש ?

למה אוהבים את ה-1.2 ? היא חלשה יותר .

צבע אפור. לא זוכר איזה מגרש.

הייתה גם אדומה פרטית בעכו.

היא אמנם חלשה יותר, אך המנוע הקטן מתאים יותר לאופי של הרכב הקטן.

משכנתא זה קל

פורסם

אשמח אם מישהו עם כזה רכב ידני יענה. לרכב יש 100 כ״ס בסה״כ. לשם מה יש לו 6 הילוכים ?

פורסם
שלום חברים. מעיון בהודעות קודמות הבנתי שה-1400 עדיפה בכל הפרמטרים. בעיון קל ביד 2 ראיתי רק דגמים עם נפח מנוע 1200. מה שראיתי בנפח של 1400 עולה מעל 100 אלף שקלים . אלה ככל הנראה הדגמים של מעל 100 כ"ס. שאלתי היא כזאת האם ישנם בכלל דגמים עם נפח מנוע 1400 ידניים ? יש לרכב הזה 6 הילוכים ?בגלל שזה רכב נישה אני מאמין שהוא צולל במחירון זריז מאוד או שהוא הולך להיות כמו המיני קופר שהמחיר שלה הזוי בכל קנה מידה גם בשנתונים נמוכים ?

אתה מודע לזה ש-1.4 עם מעל ל-100 כ"ס זה כבר האבארט'

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אתה מודע לזה ש-1.4 עם מעל ל-100 כ"ס זה כבר האבארט'

מודע. מכוון רק ל1400 עם 100 כ״ס.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור , חזר להיות רלוונטי. אשמח לכל פיסת מידע לגבי גרסאות ה-1400 100 כ״ס. האם הסיפור של פיצוצים בדשבורד הם גם נחלת הרכב הזה? הבנתי שתא המטען הוא בגדר המלצה ויכול לאחסן בנוחיות.. ערכת קפה? יש בעייתיות מסויימת בדגם הבלאק ג׳ק עם הצבע מט? יש עוד דגמים שצבע הדשבורד הוא לא אדום? איך הרכב מבחינת כח? לפניו היה לי 206 עם 110 כ״ס . יש בכלל מקום להשוואה? אשמח לעוד פרטים ככל שניתן לגבי הרכב. תודה.

פורסם

תא המטען סביר, 185 ליטר. זה לא התא שהתרגלת אליו מה206, אבל הוא סביר יחסית, ובמקרה הכי גרוע ניתן לקפל את אחד המושבים מאחור ולהרוויח נפח אכסון.

צבע הדשבורד תלוי בצבע החיצוני של הרכב. אם תקנה פיאט 500 כחולה - הפלסטיק הגדול יהיה בצבע כחול. תקנה אדום - יהיה באדום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אבארת׳ - כולם עם 135 כ״ס או שיש שוני? עוד משהו מוזר בעיני - לגרסה עם ה100 כ״ס יש 6 הילוכים ולאבראת רק 5? מה ההיגיון?

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

• תוכן חדש...