Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אף פעם לא הסתכלתי על היד או הקילומטראז׳.

תמיד בדקתי את המצב של הרכב הספציפי וכמה שמרו עליו, המספר על מד הקילומטראז׳, ומספר הבעלים לא כזה שינה לי. אבל לעומת זאת מקור הרכב(חברה או השכרה וכ׳ו) תמיד מענין אותי ואני תמיד אעדיף רכב שהיה פרטי במקור,גם אם הוא יד תשיעית.

פורסם
aaa1212, בידוד רעשים זה בדרך כלל דבר סטטי ומחזיק הרבה מאוד שנים. ייתכן שמישהו פירק לך חלק מבידוד רעשים או שיש לך חור באגזוז ולכן המנוע נשמע רועש. איזה רכב?

הונדה לג'נד.

וזה עוד רכב שמתיימר להיות שקט מאוד בשיוטים.

ומעבר לרעש המנוע זה גם רוחות.

פורסם

לא הגיוני שבלג'נד יש רעשי מנוע. זה מנוע V6 3.5 מוצלח ושקט. אני חושד שיש לך תקלה או שמת איזה מצב בגיר שמבטל הילוך שיוט או משהו כזה והרכב עובד בטורים גבוהים מאוד. רעשי רוח ברכב הזה? אולי על 180+ או עם חלונות פתוחים. אקורד שקטה מאוד והיא רכב בליגה אחת מתחת ללג'נד.

הבידוד לא מתבלה, אבל לפי מה שאתה מתאר כדאי לך לקרוא מדריך משתמש של הרכב הזה ולוודא שאתה נוסע והכל מכוון למצב נכון. אם אין מדריך משתמש או אתה לא מסתדר: פנה למוסך לבדיקה.

על איזה סל"ד אצלך זה 100קמ"ש?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzipper,

עיקר הרעש הוא מבחוץ. גם שהחלונות סגורים. לא אגזים אם אגיד שבאיביזה למשל הבידוד טוב יותר.

לא זוכר כרגע כמה סל"ד ב100 קמ"ש אבל אני זוכר שמספר נמוך, פחות מ2000 אני חושב.

מוזר כל הסיפור, אבדוק את זה.

פורסם

הסל"ד נשמע תקין אצלך, כלומר מנוע אמור להיות שקט מאוד.

יותר רעש מבאיביזה? אולי יש לך גגון או מראות של לימוד נהיגה על המראות המקורית או משהו בסגנון? זה רכב די אוירונדאמי ולא אמורים להיות לו רעשים חריגים. אולי בגלל שמנוע מאוד שקט אתה שומע רק את הרעשים בחוץ ומרגיש שהם חזקים?

יש לך חלון שמש? אם כן בדוק שהוא סגור היטב ולא בולט בגג, וודא שהחלק הפנימי גם סגור.

עוד משהו שיכול להיות: אתה שומע רעש של שואב אבק? אם כן בדוק מפלס שמן גיר. אולי זה רעש מהצמיגים כי הם ישנים ובלויים?

יש לך רכב מאוד מפואר ומיוחד, הוא אמור להיות שקט מאוד ומפנק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

aaa1212 אתה צריך שמומחה יסע איתך. אמנם לפעמים דברים כאלה חמקמקים אבל זה פתיר.

בכדי לדעת האם הרעש מהגיר או המנוע - יש להעביר לניוטרל תוך כדי נסיעה ולהבין האם ניתוקם ומעבר לסל"ד סרק משנה את המצב.

פעולה כזאת עושים בצורה מבוקרת, כביש מתאים ומסיימים בבלימה בכדי לא לשלב שוב את הגיר תוך כדי נסיעה.

כעקרון, כשגרה - אין לעשות את התרגולת הנ"ל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

aaa אולי היא עברה תאונה?, ואז זה התשובה לבעיית הרעש.

היה לי רכב שעבר מכה, נפגע הבאגז והכנף מאחורי הדלת שמאחורי הנהג, והיה רעש של רוח שם אחרי שתיקנו.

כל אופן, תעבור על כל הגומיות תראה שהם נקיות (מעלים וכו') והם שלמות.

תראה אם יש סדקים בפלסטיקה.

בעיקר באיזור הבאגז' לדעתי תמצא יותר בעיות מאשר בחלקים האחרים.

אולי גם החליפ חלון פעם ואז הוא דק מידי\הגומיות שלו לא יושבות טוב.

ברכב חדש, ועוד בלג'נד שזה אמור ליהיות רמה גבוהה מאוד, לא אמורים ליהיות רעשים כלל.

• תוכן חדש...