Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הצרות חוזרות.

לפני שחודש החליפו לי בממסרת שסתומים.

היום החליט הרכב שוב שנורת גיר נדלקת והרכב לא סוחב.

במצב 2 הוא נוסע מצויין אבל כשמעבירים לD הוא זוחל.

לאחר כיבוי המנוע הנורה נכבית מתחיל בסדר אחרי דקותיים שוב הנורה והזחילה מתחילה..

יש ראיון למישהו אני מוכן ומזומן..

בפעם הקודמת ראיתי בקורא התקלות לחץ ירוד באחד השסתומים אלא שהוחלפו..

במהלך הכתיבה ביתי מטלפנת ומודיע שהרכב פתאום נוסע בסדר ווהנורה נכבתה???

מישו מכיר את התעתוע הזה?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערב טוב

התקלה שאתה מתאר -היא כניסה למוד חירום בגיר ולכן הזחילה,שזה בעצם מצב הילוך שלישי קבוע.

מה שניתן לעשות זה לבדוק איזו תקלה זה.

ולחזור לזה שהח את השסתום לחץ.ייתכן שזו אותה תקלה,או שלצערי במצב של קמ גבוהה שיפוץ תיבה.

פורסם

הרכב עבר 151.500 נכון להיום ע"פ מד האוץ. איני בטוח שזה נכון מכיוון שהרכב נרכש לפני כחודש וחצי ממגרש מכוניות שבדיעבד לפי דעתי הנו לא ישר בהגדרה עדינה.

לפני כשלושה\ארבע שבועות עבר החלפת שסתומים . תקלה שהתגלתה שבוע לאחר הקניה..

פורסם

בדוק במשרד הרישוי כמה ק״מ היה ברכב בטסטים הקודמים, אולי תגלה שהורידו ק״מ וזה עבירה פלילית.

כשקנית את הרכב עשית זכרון דברים? המוכר התחייב לגיר ומנוע תקינים?

אסור לקנות ממגרשים, הם יצרו לעצמם שם רע ולא לשב.

שי.

פורסם
הרכב עבר 151.500 נכון להיום ע"פ מד האוץ. איני בטוח שזה נכון מכיוון שהרכב נרכש לפני כחודש וחצי ממגרש מכוניות שבדיעבד לפי דעתי הנו לא ישר בהגדרה עדינה.

לפני כשלושה\ארבע שבועות עבר החלפת שסתומים . תקלה שהתגלתה שבוע לאחר הקניה..

צריך להתחבר עם סורק ולבדוק תקלות בגיר בכל מקרה אם עשו את העבודה במקום מסודר יש אחריות על התיקון

פורסם

טוב אז הנה עדכון נקווה שלא אצטרך להמשיך חפור.

הרכב חובר לסורק. נתגלתה שוב בעיה בלחץ נוזל תמסורת אוטומטית . במוסך פירקו את מוח הממסרת ואת השסתומים שוב הראו לי שהם מכוונים איזה זרוע ניקו הכל הרכיבו חזרה מילאו נוזל ממסרת (ושוב נוזל קירור חדש עקב פירוק צנרת מים). הרכב הותנע ושוב תקלה, פורק וסת תחתון מתחת לגוף הגיר משהו שמחובר ל4 גידים ותקע שקע ירוק בחלקה העליון של הממסרת (היה צריך לפרק מצבר והמון מסביב. הוחלף בחלק אחר חדש הניעו חיברו לסורק הכל תקין ..... (עד מתי רק .. יודע) אמרו סע לשלום תעדכן מה קורה..

יום טוב.

יאיר

פורסם

אכן עשיתי זכרון דברים אבל לדעתי גם הוסתרו היטב היטב תקלות שונות ומשונות. אני מקווה שהתגברתי עליהן או שאני בדרך החוצה מהן. דרך אגב לפני כשש שנים רכשתי רכב ממגרש בשם קליל בצק פוסט והרכב אצל בני מאז והרכב מצויין למעט פה ושם תקלות רגילות של רכב ישן של רנו קליאו (95) לכן העזתי שוב לרכוש רנו אמנם לא באותו המגרש... כנראה... אותי מעט.

העיקר הבריאות סתם פח ושטרות..

שבת שלום

יאיר

פורסם

עדכון.

לפני שאני כבר מתייאש מהגרוטאה הזו.

היום שוב נדלקה הנורה של בעיה בממסרת . 3 פעמים. שמו לב שזה קורה בזמן שהטורים מאוד נמוכים.

לרכב מצערת חשמלית ללא כבל.

רציתי לשאול העם יתכן שעקב טורים מאוד נמוכים לא מגיע מספיק שמן לממסרת?

אולי יש קשר. יש דרך להרים טורים? (ללא התערבות מחשבים?)

קרה במצב של כמעט עמידה וזחילה בפקק.

הצילו מהצרה הזו...

פורסם

שלום

לצערי כמו שאמרתי,מנסיון לא שווה להתעסק.

זו בעיה שככל שתנסה זה לא ממש יעזור.

הכי זול בסופו של דבר זה לשפץ את הגיר.

נכון זה הכי יקר,אבל מסיים את הנסיונות שלא צולחות.

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט, מצב של סל"ד נמוך מדי יגרום ללחץ שמן נמוך בגיר.

פתור את בעיית הסל"ד ובעיית הגיר תיפתר גם כן.

אורן

פורסם

הי שוב עדכון.

היום שוב ביתי מתלוננת שנדלקה הנורה. הרכב בקרטע לה בפקקים. נסעתי איתו בערב 35 ק"מ ובנסיעה אין כלום ! הכל תקין עליתי עליות קשות ממש של הישוב שלנו בגליל ירדתי ירידות קשות וחדות על הגיר ביצעתי עצירות , משחק עם חצאי הילוכים, משחק בין 1,2 D ביצעתי מצבים של עמידה בעליה על הדרייב ונסיעה עצירה נסיעה עצירה במשך חצי שעה וכלום לא קרה הרכב נוסע בין 0-130 פיקס מלאתי דלק ותוסף הטורים יושבים על 400 סלד בלבד האם זה נורמלי לרכב כזה???.

בימים האחרונים החלפתי את כל הקויילים לאותו דגם ירוקים איטלקים מקוריים. החלפתי את כל הפלאגים לפלאגים סופר בוש . פילטרים נקיים וחדשים, שמן מנוע חדש עם תוסף מולי . הוחלפו שסתומים וווסת \סנסור בגיר נוזל גיר של ALF עם תוסף מיוחד .(אפילו טרמוסטט מים חדש ונוזל קירור חדש )

ללא קשר צלחות בלם דסקיות רפידות ודרמים 2 משאבות אופן ונוזל בלמים חדש.

דייי.

מה עוד יכול להיות.??

פורסם
הי שוב עדכון.

היום שוב ביתי מתלוננת שנדלקה הנורה. הרכב בקרטע לה בפקקים. נסעתי איתו בערב 35 ק"מ ובנסיעה אין כלום ! הכל תקין עליתי עליות קשות ממש של הישוב שלנו בגליל ירדתי ירידות קשות וחדות על הגיר ביצעתי עצירות , משחק עם חצאי הילוכים, משחק בין 1,2 D ביצעתי מצבים של עמידה בעליה על הדרייב ונסיעה עצירה נסיעה עצירה במשך חצי שעה וכלום לא קרה הרכב נוסע בין 0-130 פיקס מלאתי דלק ותוסף הטורים יושבים על 400 סלד בלבד האם זה נורמלי לרכב כזה???.

בימים האחרונים החלפתי את כל הקויילים לאותו דגם ירוקים איטלקים מקוריים. החלפתי את כל הפלאגים לפלאגים סופר בוש . פילטרים נקיים וחדשים, שמן מנוע חדש עם תוסף מולי . הוחלפו שסתומים וווסת \סנסור בגיר נוזל גיר של ALF עם תוסף מיוחד .(אפילו טרמוסטט מים חדש ונוזל קירור חדש )

ללא קשר צלחות בלם דסקיות רפידות ודרמים 2 משאבות אופן ונוזל בלמים חדש.

דייי.

מה עוד יכול להיות.??

400 נשמע לי נמוך. זה הגיוני שבמהירויות מסויימות של סיבובי מנוע משאבת הגיר לא תוכל לספק לחץ טוב לפעילות ההידראולית שלה. אולי שווה לנקות את כל איזור היניקה. במיוחד ב-idle.

לנקות את ה-icv - idle control valve. בשפת עם נקרא מנוע צעדים. יש הוראות באינטרנט איך לנקות אותו. חשוב מאד לא להזיז אותו כי זה יכול לשבור אותו אבל שווה לנסות לנקות לפי ההנחיות. לנקות/להחליף פילטר אויר. אם צריך אז אולי לנסות מנוע צעדים תחליפי.

שווה אולי גם לבדוק את כל מערכת אספקת הדלק - מהמשאבה (אצלי לדוגמה כשהיא "הלכה" אז היו בעיות בעיקר בעמידה ובמיוחד כשהיה מיכל דלק חצי ריק ומטה). אולי לשים איזה תוסף טוב לנקות את האיג'קטורים.

מקווה שעזרתי.

פורסם

לנקות את ה-icv - idle control valve. בשפת עם נקרא מנוע צעדים. יש הוראות באינטרנט איך לנקות אותו. חשוב מאד לא להזיז אותו כי זה יכול לשבור אותו אבל שווה לנסות לנקות לפי ההנחיות. לנקות/להחליף פילטר אויר. אם צריך אז אולי לנסות מנוע צעדים תחליפי.

בקליאו B דור שני יש כבר מצערת אלקטרונית ואין מנוע צעדים.

מחשב ניהול שולט על סל"ד סרק על ידי הזזת המצערת עצמה.

• ספונסר פורום
פורסם
החלפתי את כל הפלאגים לפלאגים סופר בוש .

זה יכול להסביר חלק מהבעיות,תרכיב מצתים מקוריים בלבד, בחלק מדגמי רנו שימוש במצתים לא מקוריים גורם לסל"ד סרק נמוך ולבעיות בתיבה האוטומטית.

אורן

פורסם
בקליאו B דור שני יש כבר מצערת אלקטרונית ואין מנוע צעדים.

מחשב ניהול שולט על סל"ד סרק על ידי הזזת המצערת עצמה.

אם מצערת אלק' - אולי פשוט לנקות? היתה לי בעבר קליאו דור 3 ובאמת הצתבר שם המון לכלוך.

• תוכן חדש...