Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פורד פיאסטה 2013 הצורה החדשה,חדשה מהחברה,הדגם ידני,מנוע 1.25L ו82 כ"ס

אשמח לחוות דעת.

פורסם

כבר הזמנת את הרכב, מה תעזור החוות דעת שלנו עכשיו?

שואלים לפני שקונים לא אחרי

בכול מקרה תבצע חיפוש, דיברו על הרכב בעבר, יש חוות דעת לטובה ולרעה.

פורסם
שלום

פורד פיאסטה 2013 הצורה החדשה,חדשה מהחברה,הדגם ידני,מנוע 1.25L ו82 כ"ס

אשמח לחוות דעת.

אם הזמנת את הרכב תספר בכמה הצלחת "לשחרר" אותו מהקמצנים האלה , וגם אם חוץ מהמראה ה"חכמה" תקבל הנחה.

אם הצלחת לקבל רכב נורמלי וללא בעיות ופגיעות {קלות} בצבע , אנא שתף אותנו .

אם לא הצלחת או לא היה לך מזל אם הרכב ויהיו בעיות{אני מקווה שלא} אז יש לך בעיה,כי דף האחריות הוא וירטואלי .

אם הצלחת לקבל הבטחות מהם ,תבקש אותם בכתב בלבד לא בעל פה .

אם במעמד המסירה יש לך ספקות לגבי הבדלי צבע או שריטות, נקודות,רעשים במנוע או חוסר נוזלים אל תחתום על קבלתו!

אם אתה רואה "שמורחים" אותך תפעל מיד . הזמן שעובר הוא לא לטובתך !

בהצלחה !

עדכון קל :לגבי המקרה שלי, לקחתי שמאי ואני מתכוון לתבוע אותם על הכל... נמאס לי להתחנן אליהם בשביל כל דבר . ריח הדלק מטריף אותי . לא אוותר להם במילימטר. מצידי שיפרקו את כל האוטו וימצאו מאיפה בא הריח החריף של הדלק . כל תקלה שתהיה ברכב תסתיים כנראה בתביעה שלי נגדם .

פורסם
אם הזמנת את הרכב תספר בכמה הצלחת "לשחרר" אותו מהקמצנים האלה , וגם אם חוץ מהמראה ה"חכמה" תקבל הנחה.

אם הצלחת לקבל רכב נורמלי וללא בעיות ופגיעות {קלות} בצבע , אנא שתף אותנו .

אם לא הצלחת או לא היה לך מזל אם הרכב ויהיו בעיות{אני מקווה שלא} אז יש לך בעיה,כי דף האחריות הוא וירטואלי .

אם הצלחת לקבל הבטחות מהם ,תבקש אותם בכתב בלבד לא בעל פה .

אם במעמד המסירה יש לך ספקות לגבי הבדלי צבע או שריטות, נקודות,רעשים במנוע או חוסר נוזלים אל תחתום על קבלתו!

אם אתה רואה "שמורחים" אותך תפעל מיד . הזמן שעובר הוא לא לטובתך !

בהצלחה !

עדכון קל :לגבי המקרה שלי, לקחתי שמאי ואני מתכוון לתבוע אותם על הכל... נמאס לי להתחנן אליהם בשביל כל דבר . ריח הדלק מטריף אותי . לא אוותר להם במילימטר. מצידי שיפרקו את כל האוטו וימצאו מאיפה בא הריח החריף של הדלק . כל תקלה שתהיה ברכב תסתיים כנראה בתביעה שלי נגדם .

יוסי, אתה מתחיל להישמע כמו טרול.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

נראה שבדגם 2013 קצת שיפרו איכות ההרכבה וגימור (יש קצת יותר "ניקלים"). הסבכה הקידמית יושבת יותר טוב בתוך הפגוש ולא מתנדנדת כמו בדגם 2012. לעומת זאת, אני פחות מתחבר למראה החדש. לטעמי, החלק הקידמי נראה אולי יותר אגרסיבי אבל פחות זורם עם שאר המרכב. גם הטאסות שהורכבו בדגם הזה פחות יפות מטאסות שמוכרים ב-70 ש"ח בהום סנטר. לדעתי, הטאסות של 2012 מתאימות לרכב יותר. אבל כל זה עניין של טעם. :-)

מבחינה מכאנית, הרכב זהה לדגם 1.2 היוצא.

הבעיות שהיו לי בדגם 2012 זה בית מצערת תקול, קצר בלוח שעונים.

כרגע אני צריך לטפל בנזילה והזעה של מיכל נוזל בלמים וירידת מפלס נוזל קירור מתחת למינימום. שבוע הבא יש טסט ראשון לרכב. תאחלו לו בהצלחה.:lol:

פורסם

לטפל ? קיימת מילה כזאת אצלם ? בטח ימלאו לך נוזל בלמים ונוזל למיכל של הרדיאטור ויגידו לך :" זהו , טיפלנו , סע , הכל בסדר "

וייתנו לך לחשוב שעשו לך טובה כי נוזלים "אינם מכוסים באחריות" .

פורסם
מישהו יודע איך החדשה האוטומטית?

מבחינת ביצועים, רכב מצויין.

אבל, מבחינת מחיר, לדעתי, עדיף כבר לקנות סוניק החדשה 1600 - היא לדעתי יותר נוחה, מאובזרת, ומרגישה יותר מוצקה על הכביש.

פורסם

מתעלק על השרשור.

מכיוון שביצוע נסיעת מבחן מצריך נסיעה ארוכה מביתי בצפון (משום מה, היבואן החליט רק על סניף אחד באזור חיפה), האם יש מישהו שרכש את הדגם האוטומט החדש (1.6) ויכול לתת חוות דעת על הגיר הרובוטי? האם הגיר עצמו 'חלק' באופן יחסי כמו גיר אוטומט של תיבה רציפה, או שעדיין מרגישים את העברות ההילוכים באופן קיצוני (כמו באסטרה ENJOY שהייתה לאשתי בשנת 2007)?

תודה רבה לעונים.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

תשובה ל -THE WHO

כל עוד לא נסעת ברכב , לא תדע לעולם איך מתנהג הגיר ה "רובוטי" החדש של הפיאסטה .

יש אנשים שרגילים לנסוע עם גיר "חלק" ויש כאלה שהגיר "חובט" ולא ממש אכפת להם מזה . מבחינתם ככה זה צריך להיות .

תתאמץ קצת כדי לנסוע עם הרכב . בסך הכל הוא עולה לא מאט כסף והם לא עושים הנחות לאף אחד .

• תוכן חדש...