Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מכונת כביסה Electrolux

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות חיפושים אחר מכונת כביסה חדשה ברצוני לבקש חוות דעת על מכונת הכביסה פתח עליון הבאה :

Electrolux EWT106511 - שלוש שנות אחריות ע"י מיניליין. כ 2500 שקל.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839737

אני צריך התייחסות בעיקר לרמת היציבות של המכונה (שלא תרקוד בחדר כביסה) מכיוון שזוהי הסיבה שאנו מחליפים את הנוכחית.

מצד שני ישנה אופציה לרכוש מכונת פתח חזית מדגם WM10E363IL Siemens - שנה אחריות ע"י BSH ועוד שנתיים בתוספת של 199 ש"ח (מחיר המכונה יהיה 2150). אמנם מבחינת המקום הרבה יותר מתאים פתח עליון אבל גם פתח חזית בא בחשבון.

אשמח למידע לגבי היציבות של האלקטרולוקס או בבחירה בין שני המכונות בכלל.

תודה!!

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

היתה לי אלקטרולוקס עם פתח עליון - אחרי 4 שנים בלבד הלך הטיימר, תוקן במחיר 800 ש"ח והחזיק מעמד עוד שבועיים. תוקן שוב - והתקלקל אחרי עוד שבוע. בקיצור - מבחינתי אחזבה רבתי, במיוחד כאשר הנכונה נושאת את השם האגדי AEG Lavamat (אלקטרולוקס רכשו לפני מספר שנים את קו המוצרים הלבנים של AEG.

בעבר היו לי מספר מכונות של BSH שהיו טובות מאוד.

כעת יש לי מכונה של קריסטל (MT7120) שרכשתי לפני כשנה וחצי (דרך האינטרנט - Last Price, חסך כ-500 ש"ח בהשוואה לכל חנות אחרת ומקבלים פייפאל). כמובן שמוקדם לדבר על אמינות אבל המכונה יחסית שקטה ומכבסת היטב. הבעיה היא כל ההגנות שיש לה - משקל יתר, איזון חלוקת הכבסים בתוף וכד/ שלפעמים גורמים לנו להתלבט מה הסיבה שבגללה המוכנה לא פועלת או מדלגת על הסחיטה. חסרון נוסף - אין תוכנית לסחיטה בלבד (אלא רק יחד עם שטיפה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש שנתיים את זו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768653

מרוצה מאוד.

מה שכן, אם אתה יכול, הייתי ממליץ לקנות פתח חזית. זול יותר, מאוזן יותר, "פשוט יותר". כמו כן, רוכש כמה שיותר מכאנית (למרות שהתוכניות בזו הן משהו יותר מנחמד).

משכנתא זה קל

פורסם

אני כבר כמעט חצי שנה עם מכונת פתח עליון של זנוסי (לא זוכרת את הדגם ספציפית - אבל יכולה לבדוק)

המכונה הזו חיה - נכנסים בה 5 ק"ג, יש לה טיימר, מצב חיסכון, והיא עלתה לי 1350 ש"ח באבי סופר (קנינו שתיים - אחת לי אחת להורים, וכולנו מרוצים)

פורסם

מזכיר לי עוד נושא - כמות הכביסה של הכונה יכולה לכבס בכל מחזור. אחד מיתרונות הקריסטל היא גיבולת של 7 ק"ג, חשוב מאוד אם אתה בעל משפחה או סיבות אחרות המצריכות כביסה בכמות גדולה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להורים שלי יש מכונת כביסה ויבש של אלקטרולוקס כבר 15 שנה ויותר. עם זאת - מדובר בדגמם עם טיימר מיכאני והעומס עליה נמוך (זוג מבוגר אני מניח שלא יותר מ-2-3 מכונות בשבוע. אצלי זה לפחות פי 4).

פורסם

106511 דגם ישן, כמו כן עם תצוגה דיגיטלית. אני יכול להזמין לך אותה במחיר קצת יותר אטרקטיבי.

ממש בשבועות האחרונים נכנסה לארץ סדרה של דגמים חדשים יותר (יבוא של מיני-ליין).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
106511 דגם ישן, כמו כן עם תצוגה דיגיטלית. אני יכול להזמין לך אותה במחיר קצת יותר אטרקטיבי.

ממש בשבועות האחרונים נכנסה לארץ סדרה של דגמים חדשים יותר (יבוא של מיני-ליין).

היי,

ראיתי דגמים חדשים ברשת אל"מ, אלה דגמים עם לחצני מגע, שזה מגניב אבל זה עוד אלמנט שיהיה יקר יותר לתקן מאשר כפתור. השאלה היא האם הדגמים החדשים טובים יותר מבחינת חסכון/איכות/אמינות?

מלבד זאת אשמח לקבל ממך מידע נוסף על הצעתך.

If you live by the GUN

You die by the GUN

• תוכן חדש...