Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה ביום פחות משנה כי אין ממש פקקים באזור הזה. אלא אם אתה מתכוון לצאת מים המלח ביום שבת בצהריים או משהו כזה, באמצע שבוע הכבישים בדרך כלל ריקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
השעה ביום פחות משנה כי אין ממש פקקים באזור הזה. אלא אם אתה מתכוון לצאת מים המלח ביום שבת בצהריים או משהו כזה, באמצע שבוע הכבישים בדרך כלל ריקים.

וזה אכן שעתיים נסיעה מאחד לשני ?!

מת"א לחאן בארותיים זה שעתיים

ומים המלח לאותו מקום זה גם שעתיים ?!

פורסם
אתה רציני ??? :roll:

לפי גוגל מפות: עין גדי - חאן בארותיים: 183 ק"מ, שעתיים ו-7 דקות.

שעתיים מהיכן ? מת"א ? או מים המלח ?

איך מים המלח לנגב שעתיים ?

פורסם
ע"פ בדיקה בWAZE מלפני כמה דקות: עין גדי - עזוז = 2:10.

סתם שאלה- איך בדקת ב-WAZE תיזמון מנקודה X ל Y אם אתה לא נמצא בנקודה X ?

מישהו מכיר מקומות באיזור עזוז לישון בהם ?

פורסם

הכניסה לחאן כי בדרך אפר די משובשת של 5 ק"מ אני הלכתי אותה ברגל מהכביש הראשי של המכתש אבל שחזרתי הנסיעה הייתה נוראית לנוסעים ולאוטו

how it's like to drive :twisted:

פורסם
הכניסה לחאן כי בדרך אפר די משובשת של 5 ק"מ אני הלכתי אותה ברגל מהכביש הראשי של המכתש אבל שחזרתי הנסיעה הייתה נוראית לנוסעים ולאוטו

זה ליד עזה ?

זה איזור שנחשב בעייתי ?

פורסם

אתה מדבר על חניון בארות שנמצא בתוך מכתש רמון. המשלח מדבר על חאן בארותיים, שנמצא ליד עזוז.

לשאלתך (משלח), זה לא ליד עזה. אולי יותר קרוב לעזה מאשר לת"א אבל זה לא אומר כלום. החאן נמצא למרגלות עזוז, אחד הישובים הכי שכוחי אל במדינה. מקום יפהפה לטעמי.

יש בחאן עצמו סידורי לינה, בין אם באוהלים או בבקתות אירוח. בישוב עצמו יש כמה צימרים. חיפוש בגוגל היה מעלה לך בדיוק את המידע הזה. אני יודע, כי חיפשתי.

מפות גוגל מאפשרות לך לסמן שתי נקודות ולקבל נתיב נסיעה בינהן, כולל זמן נסיעה. אל תיקח את זה אישית, או תיקח אם בא לך, אבל כל השרשור הזה מיותר לחלוטין - בשתי דקות מול גוגל היית מקבל את כל המידע שביקשת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
סתם שאלה- איך בדקת ב-WAZE תיזמון מנקודה X ל Y אם אתה לא נמצא בנקודה X ?

מישהו מכיר מקומות באיזור עזוז לישון בהם ?

1. מחפש מקום בוויז, בוחר אותו.
  2. במקום ללחוץ על "סע", לחיצה על "עוד".
  3. הגדרה כנקודת מוצא.
  4. בוחר את נקודת היעד.

יש בעזוז את ה"צימרבוסים".

לפני כשלוש שנים היו גם 2-3 צימרים צמוד לחאן עצמו, לא יודע מה מצבם היום.

שווה לבדוק לגבי נוכחות צימרים ביישובים קדש ברנע, באר מלכה - נמצאים במרחק של כעשר דקות נסיעה.

פורסם
אם אתה באזור ים המלח למה לא ללכת לכפר הנוקדים? זה בסגנון של בארותיים אבל קרוב יותר...

אני עובד שם, יש שם הפקה יוקרתית שאני מתקלט בה.

ההגעה לאיזור היא בטוחה מבחינת אוכלוסיה ערבית שבסביבה וכו'?

פורסם

הסתכלת כבר במפה איפה נמצא החאן? אין שם נפש חיה, ערביה או יהודיה מסביב. מקסימום כמה גמלים ובדואי.

תעשה טיפה מאמץ מחקרי, בטח ובטח אם זו עבודה. ככה לא עובד מקצוען.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...