Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שצחקנו על כל נושא המהירות המותרת בצומת, ועל כמה שכל יומיים אנשים מבקשים לייקים בגלל שנולד להם תינוק עם 18 אוזניים, וכל לייק שנעשה זה שקל לתינוק (מאיפה? מי מביא לו?), הגיע הכוכב החדש (ראה תמונה). מה אתם אומרים? אמת או שקר?

enkewmx4zzdj.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני זוכר ששמעתי את זה לפני שנתיים, אבל זה היה רק דו"ח אחד. לא שניים.

חוץ מזה, זה רק לתושבים!

קקטוסולר ידנית

פורסם

שטויות במיץ עגבניות, אולי יש מדיניות של התחשבות בתושבים עקב מצוקת חנייה (לא ממה שאני ראיתי ושמעתי מקלגסי הערייה), אבל מהתחשבות למה שמתואר זה מרחק שמיים וארץ.

אני לא מבין מי הם האנשים המשועממים שמתחילים עם השטויות הללו, אף אחד לא עובד במדינה הזאת?

מי שחושב שזה נכון מוזמן להגיע למחלקת החנייה עם 2 דוחות, אני בטוח שיהיה אפשר לשמוע את הצחוק של הפקידים עד לגבעתיים.

פורסם

בשארית ישראל 13 יש מוסך שבמשחקים הופך להיות גם מרכז למכירת פיצוחים ובייגלה, לא נראה לי שפיצוחים 2 ב10 יבטלו לי דוחות חנייה.

פורסם

אני דווקא מכיר נוהל אחר שאם אתה בא לנחם קרובים אז מותר לחנות ולבטל דו"ח.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...