Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לשמוע את עצתכם בהתלבטות שיש לי בין 3 רכבי ליסינג

אני צריך לבחור בין פורד פוקוס, רנו פלואנס או שברולט קרוז

נראה לי שהאחרון יורד מראש מהבחירה אלא אם יש לכם הארה בעניין

תודה

פורסם

הבנתי שיש דגם חדש ומשופר יותר של הפלואנס עם מנוע חזק יותר וגיר רציף

לדעתי כדאי לבדוק אותו - אם השיקול הוא מרחב ותא מטען - לדעתי הפלואנס נותנת תמורה יותר טובה

אבל האיבזור יהיה דל יותר.

פורסם

אם מדובר על הפוקוס החדשה אז צריכת הדלק שלה פנטסטית ושל הרנו ממש לא

לי יש רנו ליסינג והייתי מחליף אותה בשמחה בפוקוס

פורסם

איזו פלואנס מציעים לך?

אם זו הדיזל או עם המנוע החדש אז היא חזקה לא פחות מהפוקוס.

קח בחשבון שהפלואנס הרבה יותר מרווחת ונוחה ולא פחות מאובזרת אבל הפוקוס יותר דינאמית ונותנת תחושה יותר נוקשה. מה שאני מאוד לא אוהב בפוקוס זה שהיא צפופה (צרה מקדימה באיזור הרגליים ומושב אחורי שמתאים לילדים) ואת התנהגות הגיר.

מבחינת אבזור אני לא יודע איזו גירסת אבזור מגיעה היום לליסינג אבל אם משווים את הגירסאות המאובזרות בפלואנס יש את כל מה שיש בפוקוס אבל בעיצוב מאוד מינימליסטי (בלי שלל הכפתורים והתצוגות הגראפיות) וכאן זה עניין של טעם. אישית מעדיף את העיצוב המינימליסטי פרקטי. קח בחשבון שהמערכת המקורית של הפלואנס לא אינטואיטיבית להפעלה ודורשת זמן הסתגלות אבל אחרי שאתה מבין את ההיגיון שלה היא מאוד נוחה לתפעול מההגה (פחות מהמערכת עצמה).

הפלואנס יותר מתאימה לנסיעות נינוחות. זה לא שהיא לא יכולה לקחת פניות במהירות ובביטחון אבל היא לא מרגישה בבית שם.

אישית אני נוסע עם פלואנס 2 ליטר ואיש השיווק שלי עם פוקוס טורר 1.6 ליטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא יודע איזה דגם ספציפי של הרנו או של הפורד

אבל נראה לי שהדגמי ליסינג הם הבסיסיים ולא ברמת אבזור גבוהה.

אני יודע שהרכבים הם בשנתון 2012.

הגודל של הרנו קורץ למרות שאני חושב על זה, אני לא צריך רכב כל כך גדול.

האם הפורד כל כך צרה מבפנים?

פורסם

לי הרוחב של הפורד מפריע אבל זה לא אומר שיפריע גם לך.

אני לא מכיר את האבזור שלהם היום כי הוא שונה לא מזמן (לא יודע בדיוק מתי אבל הוסיפו גם לגרסת הבסיס BT, משענת יד בין המושבים עם תא אחסון ועוד כמה דברים).

ההמלצה שלי היא נסיעת מבחן בשתיהן להתרשמות כי הדבר היחיד שמעניין אותך כמקבל רכב ליסינג הוא הנוחות האישית וההתאמה הספציפית לך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השאלה מה אתה מחפש מהרכב הבא שלך ?

כמו שכתבו לפני הפלואנס גדולה מרווחת אך מרגישה פשוטה מבחינת העיצוב הפנימי ודי עגלתית במנוע 1.6 [מנוע דיזל 1.5 או 2.0 ליטר בנזין הם כבר חיות אחרות אבל לדעתי לא מדובר עליהם].

הפוקוס מרגישה הרבה יותר משוכללת מבחינת השליטה על הרדיו הבלוטות' המובנה וזריזות התגובה [וגם ההגה לא רע בהשוואה לפלואנס].

מה שכן מכל דגמי הפוקוס היחידה שבאה בחשבון מבחינתי היא הסטיישן כי הדגמים האחרים פשוט קטנים וצפופים [בסטיישן הצלחתי להכניס 2 בוסטרים וכיסא תינוק מאחורה ,עגלה בבגאז' ואת אשתי בכיסא ליד הנהג :? ]

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...