Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UPS למחשב-מה יהיה ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עדיין זול מאוד מאוד.

איפה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היום הייתי אצלם, חבר'ה מאוד נחמדים. נמצאים ביישוב ליד כפ"ס.

הייתי צריך 4 מצברים כאלה, שניים ל UPS גדול, ועוד שניים לשני UPS'ים של מחשב בודד.

עלה לי 200 ש"ח+מע"מ, לכל ארבעת המצברים. רבע שעה עבודה, וכל ה UPS'ים קמו לתחיה.

תודה לשמר על ההמלצה למקום הזה.

YUVK, שים לב שאלה מצברים 7A, ולא 5A, שיש ביניהם הבדל לא קטן במחירים.

פורסם

ה UPS שמת אצלי היה של אדוויס וגם הקודם. כל אחד מהם שרד כשנה וחצי.

אם כבר אני מתכנן לקנות,אני רוצה שאחד שיחזיק יותר שנים,כי אין לי כוונה להתחיל להסתובב בארץ ולקנות מצברים להחלפה.

אז, מה מומלץ? ומה השוני לעומת אלו שהיו לי ?

פורסם

גם אצלנו הם של אדוויס. החזיקו שנתיים וחצי עד שמתו המצברים. נראה כמה החדשים יחזיקו.

בעיקרון זה שטויות להחליף מצבר, 5 דקות עבודה. מצאתי גם ב 85 פלוס משלוח, ככה שזו גם

אופציה אם אין לך כוח לנסוע לקנות.

דרך אגב, יש מקום כלשהו שלוקח מצברים משומשים שכאלה? לא בא לי לזרוק את זה לפח ולזהם.

פורסם

אגב, איפה אפשר לקנות בימנו אל פסק שמחזיק מחשב (כונן בלבד, ללא מסך) לחצי-שעה עד שעה במחיר סביר?

כשהייתי נער מתבגר היה לי אל פסק כזה של אדוויס שהחזיק בכיף חצי שעה של עבודה כולל מסך, אבל משום מה ששלחתי מישהו מהעבודה לברר על אל-פסק כזה באייבורי לפני שבועיים צחקו עליו ואמרו שיש להם אחד שמחזיק "אולי 5 דקות". מה אני יעשה עם 5 דקות? לא מספיק זמן...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

YUVK, שים לב שאלה מצברים 7A, ולא 5A, שיש ביניהם הבדל לא קטן במחירים.

ברור, אבל זה המידע שהיה לי לתרום. אני מניח שהם זולים גם במצברים גדולים יותר.

:turn-l:
  • תוכן חדש...