Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נכנסתי לאתר של ביטוח ישיר לבדוק מחיר לביטוח מקיף וחובה, סתם לצורך התעניינות.

יצא שקיבלתי דרך האתר הצעת מחיר של 3000 ש"ח למקיף ו-1780 ש"ח לחובה + גרירה וכיוב'.

אני משלם דרך הסוכן הפרטי שלי 4600 ש"ח למקיף ו-1800 ש"ח לחובה וגם 300 ש"ח לגרירה (6700 ש"ח).

היום מתקשר אלי הסוכן שלהם ומציע לי 2609 ש"ח למקיף ו-1780 לחובה, הסכמתי להצעה (4400 ש"ח).

מבחינת המחיר מדובר במחיר מעולה לרכב שלי (אוקטביה דיזל), האם ההפרש הגיוני / יש לי ממה לחשוש?

כרגע נשאר לי רק לשלוח להם טופס היעדר תביעות 3 שנים אחורה ולעבור בדיקת מיגון (אני לא מתכוון להתקין כלום).

מה אתם אומרים?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בדוק את תנאי הביטוח - האם הם מחייבים מיגון שאינך רוצה להתקין (ואם לא יותקן הפרמיה תבוטל או תיוקר), איזה נהגים יבוטחו ומה היקף הכיסויים וההשתתפות העצמית. אתה חייב להשוות תפוחים לתפוחים - לא לתפוזים, ומספיק שיהיה הבדל בהשתתפות העצמית ובהיקף בכיסוי צד ג' כדי לקבל הפרש משמעותי במחיר הביטוח, שלא לדבר על נהגים נקובים לעומת קבוצת נהגים יותר רחבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל נהג מעל 24, ללא תביעות ולא צעיר.

כיסוי עד 750,000 ש"ח, השתתפות עצמית צד ג' 1300 ש"ח ו-1600 ש"ח לצד ג' ומקיף.

וזה לא שאצל הסוכן הפרטי שלי הכל ברור יותר.

Just daily

פורסם

על פניו תנאים סבירים מאוד. אבל עליך להשוות מול תנאי הביטוח שהציע הסוכן, כולל השירותים הנלוים(כפי שציינתי קודם, ורק אז לקבל החלטה.

בחידוש הביטוח שלי לפני מספר חודשים בחרתי בביטוח של הסוכן שלי ולא בסוכנות של יבואן סוזוקי בגלל הפרש קטן במחיר לטובת הסוכן שלי, כשקיבלתי את הפוליסה התברר לי שכיסוי צד ג' יותר קטן במידה משמעותית. אילו הייתי ערני לעניין זה הייתי מחדש במקום בו הרכב בוטח מלכתחילה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגיוני. כשאמרתי לביטוח ישיר (שאצלם אני מבוטח כל החיים) שבביטוח "חבר" איילון הציעו לי ככה וככה, הטלפנית חזרה אליי תוך מספר דקות והציעה לי הצעה זהה. כשהם רוצים, הם יכולים. למי שאין כוח להתווכח ולנבור בחברות אחרות, הביטוח מביא את מחיר ה"מחירון" שלו ללקוח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

2300 ש"ח זה הפרש משמעותי, לא ככה? קראתי כאן תגובה שמישהו עבר בגלל 400 ש"ח.

ועוד זו הייתה אחת הדילמות בקניית הרכב שאצטרך לשלם קרוב ל-7000 ש"ח לביטוח המקיף.

כרגע נשאר לי רק לעבור בדיקת מיגון לרכב ובכל אופן זה אמור לעלות 530 ש"ח להתקנה מלאה.

האמת היא שלא כל כך מתאים לי שיתעסקו עם כל החשמל של הרכב עכשיו... מה אתם אומרים?

Just daily

פורסם

הנה קיבלת את ההסבר להפרש - זה ההפרש במחיר בין ביטוח לרכב חסר מיגון לביטוח לרכב עם מיגון.

בדוק בביטוח הישיר מה עלות הביטוח ללא מיגון, ואצל סוכן הביטוח שלך מה עלות הביטוח עם מיגון. יש להניח שההפרש יצטמצם מאוד, ויהיה עליך לבחור אם להשקיע במיגון (שהיא השקעה לטווח ארוך הכרוכה בטיפול ברכב) או בביטוח יותר יקר.

פורסם

אני אבדוק את המיגון מחר.

בכל אופן, קשה לי להאמין שהבעלים הקודמים חסכו במיגון לרכב כשהיה חדש.

Just daily

פורסם

לא הבנתי אותך מתחילת השרשור - כיון שלא ציינת שמדובר ברכב יד שניה וכיון שכתבת שאין בכוונתך להתקין מיגון חשבתי שהרכב ללא מיגון. מכל מקום - זה לא צריך להשפיע על הבדיקות שלך.

ד"א - יתכן שהסוכן שלך היה יכול למצוא לך ביטוח יותר זול בחברה אחרת שהוא מייצג. סוכן הביטוח שלי מעביר אותי בין חברות כל שנה שנתיים - הן בביטוח הרכב והן בביטוח הדירה.

פורסם

זהו, התקשרתי לסוכן להגיד לו שקיבלתי הצעה זולה יותר מביטוח ישיר והוא התחיל לספר שזו החברה הגרועה ביותר בישראל היום.

בכל אופן, כאמרתי לו שמדובר בהפרש של 2300 ש"ח הוא אמר לי שזה פשוט מאוד לא הגיוני ואמור לחזור אלי - עדיין לא חזר.

Just daily

פורסם

אני מקווה בשבילך שלא תצטרך אותם. את הכסף שמגיע לך מאוד קשה לקבל מהם בעת הצורך.

הזול עולה ביוקר!

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
הנה קיבלת את ההסבר להפרש - זה ההפרש במחיר בין ביטוח לרכב חסר מיגון לביטוח לרכב עם מיגון.

בדוק בביטוח הישיר מה עלות הביטוח ללא מיגון, ואצל סוכן הביטוח שלך מה עלות הביטוח עם מיגון. יש להניח שההפרש יצטמצם מאוד, ויהיה עליך לבחור אם להשקיע במיגון (שהיא השקעה לטווח ארוך הכרוכה בטיפול ברכב) או בביטוח יותר יקר.

הרגע חזרתי מבדיקת מיגון וכל מה שמבקשים בביטוח ישיר מותקן ברכב.

אני עוד אנסה לבדוק מול הסוכן שלי, כי אף פעם לא הזכיר מיגון.

Just daily

פורסם

ביטוח ישיר אכן גרועים (במקיף. בחובה הם בסדר)

בשביל 400 שקל בשנה לא הייתי מבטח אצלהם.

בשביל 2300 שקל בשנה בהחלט כן.

איזה מיגון כבר יש לך ברכב?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה יכול להוריד את ביטוח ישיר עוד.

ברגע שהם יתחילו להציע לך שוברי דלק, תדע שאין להם לאן לרדת במחיר עוד :-D .

אני שיגעתי להם את השכל 3 שבועות. הורדתי אותם מההצעה הראשונה ב 500 ש"ח + תוספת חדש תמורת ישן בפוליסה + 300 ש"ח תלושי דלק + לוותר לי על דרישת מיגון אחת (איתור רדום).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
ביטוח ישיר אכן גרועים (במקיף. בחובה הם בסדר)

בשביל 400 שקל בשנה לא הייתי מבטח אצלהם.

בשביל 2300 שקל בשנה בהחלט כן.

איזה מיגון כבר יש לך ברכב?

אימובילייזר מקורי, עלוקה אלחוטית, כספת.

Just daily

• תוכן חדש...