Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי היום מבית של חבר , חניתי את הקטנוע על מדרכה בכניסה של הבניין ברחבה די גדולה צמוד לכמה שיחים , בקיצור לא מפריע לאף אחד לעבור.

עכשיו יצאתי עם הקטנוע מהרחבה דרך שער ברזל מסתכל ימינה שמאלה רואה ניידת שעצרה בצד, שיטור עירוני באדום לבן רושמים משהו , די קרוב אליי 4-5 מטרים.

יש מצב שרשמו לי דו"ח?

האמת ששאלתי לפני כשבוע שוטר והוא בכלל אמר לי שמותר לחנות באיזור על המדרכה כל עוד אני צמוד לגדר או קיר ועגלה של תינוק או כיסא גלגלים יכולים לעבור ואז לא יקרה כלום.

עכשיו השאלה שלי , דוח חנייה לאופנוע , שמים אותו עלי האופנוע או שאני יקבל אותו בדואר? והם יש נקודות בסיפור?

פורסם

לא נשמע שהם נעצרו בשבילך.

אם אני טועה, תקבל את הדו"ח בדואר לכתובת שלך הרשומה במשרד הפנים, בדואר רשום. זהו קנס ללא נקודות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...