Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי מזדה לאנטיס 323. בתקופה האחרונה המנוע שלה קצת מגמגם...

כבר כמה חודשים שכאשר אני עומד ברמזור המנוע מתחיל לרעוד בוויברציות חזקות כאילו הוא עומד למות, אבל הזנחתי את זה.

לאחרונה, המנוע לפעמים ממש כבה כשעצרתי, והיום כשנסעתי, הוא נוסע כאילו אין לו מספיק כוח- לא משנה כמה אני לוחץ על הדוושה, ואני די חושש להיתקע איתו באמצע נסיעה...

(לפני כמה ימים לא הצלחתי להתניע בכלל, ואז הזמנתי מוסכניק שלקח לי 130 ש"ח, סובב טיפה את המשנק- והאוטו חזר לחיים)

אשמח אם מישהו יוכל לייעץ על משהו שאני יכול לנסות לעשות חוץ ממוסך שימשיך לעקוץ אותי...

[ד"א, אני לא בקיא בחלקי מנוע של הרכב:oops:, אז אם תוכלו לכתוב בשפה שווה לכל נפש- זה יעזור...]

בתודה מראש!

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

לא ברור על איזה משנק מדובר , ומה סובב המוסכניק?

יש לבדוק תפקוד סלילי הצתה ומצתים.

ציין להבא את מקום מגורייך בארץ, ואת שנת היצור של הרכב, וכך נוכל להמליץ לך על מוסך מתאים, מקצועי ואמין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם הרכב עד מודל 98 כנראה שהוא סיבב טיפה את המפלג! אל תמהר לפסול סתם מנוע! מה הקמ״ שהרכב עבר? קשה לענות ללא שום פרטים. אם תוכל לתת קצת זה יקל בלעזור לך.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לך למוסך ובקש שיסבירו לך ויראו לך בדיוק מה הבעיה.

כשהייתה לי פיג'ו 205 הייתה לי בעיה דומה, הרכב לא סחב והיה רעש מכיוון המנוע, בסופו של דבר הבעיה הייתה פלאג שלא עבד.

פורסם
שלום רב!

ברשותי מזדה לאנטיס 323. בתקופה האחרונה המנוע שלה קצת מגמגם...

כבר כמה חודשים שכאשר אני עומד ברמזור המנוע מתחיל לרעוד בוויברציות חזקות כאילו הוא עומד למות, אבל הזנחתי את זה.

לאחרונה, המנוע לפעמים ממש כבה כשעצרתי, והיום כשנסעתי, הוא נוסע כאילו אין לו מספיק כוח- לא משנה כמה אני לוחץ על הדוושה, ואני די חושש להיתקע איתו באמצע נסיעה...

(לפני כמה ימים לא הצלחתי להתניע בכלל, ואז הזמנתי מוסכניק שלקח לי 130 ש"ח, סובב טיפה את המשנק- והאוטו חזר לחיים)

אשמח אם מישהו יוכל לייעץ על משהו שאני יכול לנסות לעשות חוץ ממוסך שימשיך לעקוץ אותי...

[ד"א, אני לא בקיא בחלקי מנוע של הרכב:oops:, אז אם תוכלו לכתוב בשפה שווה לכל נפש- זה יעזור...]

בתודה מראש!

היי

מאיזה אזור אתה?

פורסם
שלום רב, וברוך בואך לפורום !

לא ברור על איזה משנק מדובר , ומה סובב המוסכניק?

יש לבדוק תפקוד סלילי הצתה ומצתים.

ציין להבא את מקום מגורייך בארץ, ואת שנת היצור של הרכב, וכך נוכל להמליץ לך על מוסך מתאים, מקצועי ואמין.

בברכה

צביקה

1) תפקוד סלילי הצתה ומצתים זו בדיקה שאני יכול לבצע בעצמי?

2) אני גר ביש"ע, בישוב קרוב לירושלים.

תודה!

פורסם
אם הרכב עד מודל 98 כנראה שהוא סיבב טיפה את המפלג! אל תמהר לפסול סתם מנוע! מה הקמ״ שהרכב עבר? קשה לענות ללא שום פרטים. אם תוכל לתת קצת זה יקל בלעזור לך.

הרכב מודל 98 בדיוק. הוא סובב את החלק שצילמתי פה בקובץ המצורף. הרכב עבר יותר מ- 230,000 ק"מ

תצלום0024[1].jpg

פורסם

לדעתי יכול להיות מנוע צעדים וגם חוטי הצתה או אפילו המפלג, לך למוסך שמומלץ באזור שלך לבדיקה

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
הרכב מודל 98 בדיוק. הוא סובב את החלק שצילמתי פה בקובץ המצורף. הרכב עבר יותר מ- 230,000 ק"מ

הרכיב בתמונה הוא ציר המצערת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...