Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר הייתי מבוטח בהכשרה חברה לביטוח. החובה אצליהם הכי זול בשוק - והשוותי . ההפרש של החובה נע בין 600-800 שקלים. (גילוי נאות זה לעובדי בזק) . הבעיה בחברת ביטוח הזאת שהם לא מוכנים להפריד את החובה מהמקיף. רציתי לעשות שם רק חובה הם לא מוכנים. כל רכב שמדביקים עליו מדבקה SPORT או שייך לקונצרן של פולסוואגן או סקודה מחיר המקיף ישר קופץ לשמיים. האם זה חוקי שהם לא מוכנים לתת לי לקנות מהם רק חובה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אין קשר בין ביטוח חובה לביטוח מקיף.

ביטוח חובה אתה מחוייב ע"י המדינה לבצע. כל ביטוח מעבר לזה (צד ג' או מקיף) - לשיקולך בלבד.

עד כמה שאני יודע, זה התניית שירות בשירות.

בדקתי באתר של המפקח על הביטוח, ואכן - אסור לבצע התנייה כזאת

(שאלה 6, תחת כותרת "ביטוח מקיף")

http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/pniyot/faq.asp

האם אני יכול לעשות ביטוח מקיף בחברה אחת וביטוח חובה בחברה אחרת?

כן, אדם יכול לבחור את החברה בה הוא רוצה לבטח את רכבו בביטוח חובה, ובנפרד, לבחור את החברה בה הוא רוצה לבטח את רכבו בביטוח מקיף.

סעיף 8 לפקודת ביטוח רכב מנועי [נוסח חדש] התש"ל - 1970 קובע כי אין להתנות הוצאת פוליסת חובה בעשיית ביטוח נוסף. בנוסף, סעיף 57 לחוק הפיקוח על עסקי ביטוח, התשמ"א- 1981 אוסר התניית ביטוח בביטוח אחר

ניתן להגיש תלונה למפקח על הביטוח דרך האינטרנט :

https://pe.mof.gov.il/SubmitComplaint.aspx

כתובתנו:משרד האוצר, שוק ההון, ביטוח וחסכוןהיחידה לפניות הציבוררח' קפלן 1ירושלים 91950טלפון לפניות:3002* או 12223002בימים א'-ה' בין השעות 9:00-16:00מספר פקס:02-5695352

פורסם

וואו אין מילים. איזו השקעה. תודה רבה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

עבודה יפה, guya72.

לי, אישית, משך שנה-שנתיים היה ביטוח חובה ומקיף בחברות שונות - עבודה של סוכן הביטוח שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואם הם מציעים ביטוח חובה במחיר מיוחד לעובדי בזק, המותנה בכך שתקנה מהם מקיף (אחרת תשלם מחיר "מחירון") זה עדיין עבירה על החוק?

פורסם
ואם הם מציעים ביטוח חובה במחיר מיוחד לעובדי בזק, המותנה בכך שתקנה מהם מקיף (אחרת תשלם מחיר "מחירון") זה עדיין עבירה על החוק?

עדיין עבירה.

אולי ההתניה במחיר שהוא יותר זול כמו שאתה מציין זה ששני הביטוחים ביחד

זאת כל המהות של התנייה - תקבל הנחה פה, ותשלם יקר בשאר...

• תוכן חדש...