Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי,הנה מועמדת ראויה קצת יקרה באחזקה אבל לעתי תהיה שווה את זה,

M5 E39,תהיה גם אמינה וגם מודרנית,לגבי ביצועים וכיף ואני לא חושב שאני צריך לפרט.

אם יהיה לך מזל נסה אולי לצוד...WAIT FOR IT....הונדה NSX,אומנם קצת מיושנת ובתקציב שלך השנתון לא יעלה על שנת 95.

תמיד תוכל להעמיד פנים שאתה וינסטון וולף.

אופציה אחרונה וקצת קיצונית,אני באופן אישי מאוד אוהב את האופל ספידסטר עדיף ב2.0 טורבו,נסה למצוא אחת עם גג קשיח.

Porsche 944 turbo

פורסם

סדרה 5, אפילו אם היא M, היא משהו שאני עדיין לא מוכן אליו נפשית :lol:

בכל מקרה, מדובר במפלצת של 1800 קילו. M3 E46 שוקלת 300 קילו פחות, וזה הבדל מאוד משמעותי.

בכלל, כדאי להפנים - אם אפשר לקנות את המכונית הקלה יותר, זאת תמיד הבחירה המועדפת.

NSX - האמת, קצת חיפשתי כאלו בשביל הפאן. הן יקרות באופן קיצוני. סביב 30000 יורו לרכב מתחילת שנות ה-90.

ספידסטר - כמו אליז, אני אוהב אבל הן לא מתאימות לרכב ראשון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מוזר שהמחירים של הE46 יקרים כל כך,באנגליה אחת טובה ושמורה עם נסועה נמוכה לא עולה על ה10K תרגום חופשי לגרמנית זה בערך 14-15 אלף יורו.

Porsche 944 turbo

פורסם

איבו זה יותר מדי, איך להגדיר... "ניתן להשגה".

תקרא לי ילדותי, אבל כשאני באירופה (ובזמן האחרון יוצא לי להיות שם יותר מבארץ) ואני מתחיל להשתעשע במחשבות- קשה לצאת מזה.

יש שם כ"כ הרבה אפשרויות שאפילו לא היית מעלה בדעתך כאן בישראל שאתה לא יודע מה לעשות עם עצמך.

וע"מ לעורר לרוני את התאבון לקבריולט, תראה במה נתקלתי מחוץ למלון בלונדון:shock: :shock:

2qlu345.jpg

נתונים:

M3 קבריולט.

מבחינה מכאנית ניתן להבחין שיש שם קולר חזית ככה שהיא גודשת.

מונמכת לרצפה.

ברקסים ברמבו ענקיים מקדימה ומאחורה.

כנפיים מנופחות, בגאז CSL, ליפ קארבון, דיפיוזר קארבון, ג'אנט BBS LM, מכסה מנוע קארבון (צבוע) עם פולטי חום קארבון.

והכי מגניב- קבלו את הלוחית רישוי! בקיצור, רכב הצגה. אני פשוט נפלתי מהרגליים כשראיתי אותו.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אגב עוד הצעה מעניינת זה סקייליין ,למרות שיהיה קשה למצוא אחת מקורית ולא משופרת קשות, אם כבר יפניות , סופרה ו3000 gt הן גם יכולות להיות אופציה מעניינת אפילו שהן 4 על 4.

Porsche 944 turbo

פורסם
מוזר שהמחירים של הE46 יקרים כל כך,באנגליה אחת טובה ושמורה עם נסועה נמוכה לא עולה על ה10K תרגום חופשי לגרמנית זה בערך 14-15 אלף יורו.

ואכן ראיתי בגרמניה כמה M3 "אנגליות" במחירים האלה. זה מפתה מצד אחד, אבל מצד שני - אני לא רוצה לקנות רכב עם הגה ימני. אני מניח שגם רוב אירופה לא - ולכן המחיר הנמוך.

E46 שמורה עולה בארה"ב מ15 אלף דולר ועם תוספות כגון ZCP היא גם עוברת את ה20 אלף..

מה לגבי איבו או SLK AMG?

ZCP???

איבו - אופציה מעניינת כאן בגלל ההנעה הכפולה, אבל המחירים גבוהים במפתיע - לא הרבה יותר זולה מ-M, כשברור לכם מי המכונית המעניינת יותר (וגם מי העדיפה ביום-יום...).

SLK AMG - לא בשבילי.

נתונים:

M3 קבריולט.

מבחינה מכאנית ניתן להבחין שיש שם קולר חזית ככה שהיא גודשת.

מונמכת לרצפה.

ברקסים ברמבו ענקיים מקדימה ומאחורה.

כנפיים מנופחות, בגאז CSL, ליפ קארבון, דיפיוזר קארבון, ג'אנט BBS LM, מכסה מנוע קארבון (צבוע) עם פולטי חום קארבון.

והכי מגניב- קבלו את הלוחית רישוי! בקיצור, רכב הצגה. אני פשוט נפלתי מהרגליים כשראיתי אותו.

נראה מרשים אבל אני ממש לא רוצה כזה אוטו. יותר מדי בלינג בלינג :-P

אגב עוד הצעה מעניינת זה סקייליין ,למרות שיהיה קשה למצוא אחת מקורית ולא משופרת קשות, אם כבר יפניות , סופרה ו3000 gt הן גם יכולות להיות אופציה מעניינת אפילו שהן 4 על 4.

יש מקוריות אבל גם הן עולות מחירים מטורפים, במפתיע. עשרות אלפי יורו למכוניות משנות ה-90. לא בשבילי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בקיצור רוני,אתה רואה גם באירופה אין מה לקנות :).

באופן אישי הייתי רוכש פורשה 944 טורבו.אבל זה אני אוהב אותן מיושנות קצת.

תכלס אני באמת לא רואה אופצייה טובה יותר מM3 E46 אולי במקרה Z3 COUPE M.

Porsche 944 turbo

פורסם

אחרי שעברתי קצת על האתר ההוא, אני באמת חושב שאין יותר מדי אופציות.

אליז בעייתית כרכב יחיד, NSX יש רק ישנות מאוד.

על האופציות הטובות כבר עלית בעצמך (גם הפעם אתה לא באמת זקוק לייעוץ, רק משוויץ קצת :lol: ) - 370Z, E46M3, Z4M.

לא יודע מה הייתי בוחר בעצמי. אני רוצה לחשוב שאת ה-Z4M.

פורסם

קיוויתי שלמישהו יהיה רעיון אחר שברח לי מהראש... לא נורא.

CSL נדירות וכנראה יקרות מדי.

ZCP - זה נייס טו הב.

יש המון אופציות מעניינות בתקציב - רק שהן ישנות ואני מחפש משהו יומיומי. יש כל מיני חלופות אחרות כמו לקנות סתם אוטו ליום-יום ומכונית פאן ישנה לסופ"שים, אבל נראה לי שזה לקפוץ קצת גבוה מדי בתור התחלה.

ממשיך בחיפושים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

טוב הצעה אחרונה,אני נשבע :)

מה עם 130 ידנית? אומנם לא 300 סוסים אבל לא רחוק מזה,פרקטית חדישה יחסית ותכנס לך בתקציב לדעתי.

Porsche 944 turbo

פורסם
טוב הצעה אחרונה,אני נשבע :)

מה עם 130 ידנית? אומנם לא 300 סוסים אבל לא רחוק מזה,פרקטית חדישה יחסית ותכנס לך בתקציב לדעתי.

אם כבר אז 135, אבל זה עדיין "כמעט"...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...