Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שם כמעט מידע ככה שאי אפשר להבין כלום, אבל CSL היא מ-2004 והאוטו הזה מ-2002... חוצמזה, ב-CSL חסרים הרבה פינוקים ואני לא מחפש משהו לגמרי הארדקור... רוב הסיכויים ש-CSL אמיתית תהיה יקרה משמעותית בכל מקרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני סורק את הפורומים בחו"ל אבל אולי למישהו פה יש גם איזה אינפוט: בעיות נפוצות ב-M3 מהדור הנוכחי? (E92/E90)

כן כן, יש מצב שאני הולך להיות טמבל ולקנות כזאת :roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הבעיה הכי נפוצה - קשה למצוא לה תחליף בקבוצה...

כן, עלות תחזוקה...בכל זאת מנוע רציני...

רק בעיות טובות - חג שמח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מקפיץ בשביל לעדכן. עדיין לא נמצאה כלה. לא פשוט בכלל (ואולי זה אני :wink: ).

M3 E92 אין המון והכמה שהגעתי לרמה של בדיקה טיפה יותר מקיפה שלהם (בקשת מידע מהדילרים, בדיקה במחשבי BMW) היו כל אחת עם בעיה אחרת. שתיים מהן בכלל עברו זיופי ק"מ (!)

M3 E46 יש אפילו פחות והמבחר פחות מרשים (אם כי המחיר זול בכ-20%).

Z4M - אותה צרה, בערך. רק שהן עולות כמו E92 אבל עם ק"מ יחסית גבוה (70+)

צריך לקחת בחשבון שכשנכנסים לאתרי החיפוש בגרמניה מוצאים מאות מכוניות מכל סוג, אבל אני מגביל אותן לפי מחיר (עד כ-30 אלף יורו - מעדיף כמובן לשלם פחות), לפי ק"מ (פחות מ-100K, בחלק מהדגמים גם פחות מ-70K), לפי מיקום (רק מגרמניה), לפי תצורה (M3 לא קבריולה. Z4M לא רודסטר - אם כי התחלתי גם לזלוג אליהן...) וכמובן רק ידני (M3 יש גם אוטומטיות). לסיום - חייב מדילר כי החברה שעוזרת לי לרכוש את הרכב לא עובדת עם פרטיים.

בקיצור, החיפושים ממשיכים. מחפש כרגע גם 370Z שהן קצת פשרה מבחינתי, אבל קנייה הרבה יותר בטוחה: יש מכוניות מ-2009-2010 שעולות 25K ויש להן ק"מ נמוך (30-40) ואבזור מלא. יענו 120 אלף שקל למכונית כמעט חדשה ומאובזרת מהתחת :-P (ואז מכונית M תצטרך כנראה לחכות לשנה הבאה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

באמת באסה שתאלץ להסתפק רק ב370Z מאובזרת.

אני הולך להוריד מגוגל תמונה של M3 E46 ולשים ישר בין החריצים בכותל אולי זה יעזור:wink: .

Porsche 944 turbo

פורסם

הלו, שלא יישמע כאילו אני מתבכיין. אני עדיין המום פה מההיצע והמחירים. בארץ בחיים לא יכולתי להתלבט בין M3, Z4M, 370Z או פורשה קיימן (שגם עלתה לרגע בתור אופציה). פשוט גם הופתעתי קצת שלמרות ההיצע, לא קל למצוא דברים טובים באמת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה עושה חשק ללכת להפגין מול הבית של יאיר לפיד, לפני נסיעה לנתב"ג ובריחה לגרמניה. חבל שלא כולנו יודעים את השפה :(

פורסם
אתה עושה חשק ללכת להפגין מול הבית של יאיר לפיד, לפני נסיעה לנתב"ג ובריחה לגרמניה. חבל שלא כולנו יודעים את השפה :(

לא נורא,המצב בבריטניה לא שונה בהרבה,לדעתי אפילו טוב יותר.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...