Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איווקס

nirvana man
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם

עד כמה הייתם ממליצים על המערכת הזו?

בנוסף - האם התקנה של המערכת מגבירה את הסיכוי שייפרצו אליו בגלל שהיא יקרה?

האם התקנה שלה מעלה את מחיר הביטוח?

תודה רבה

פורסם

המכשיר אמור להוזיל את מחיר הביטוח של הרכב, יצא לי לנסוע ברכב שזה מותקן, בחיים לא הייתה לי נסיעה כזאת מציקה, כל דבר הוא מצפצף צריך ממש לנסוע כאילו אתה בטסט בשביל שהוא לא יתריע בצפצוף.

זאת דעתי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דעתי היא שכשנוהים ברכב צריך להסתכל על הכביש ולא לסמוך על איזה מערכת שתציל אותך מלהפוך לרוצח!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ראיתי אותה באוטובוסים, אחד הדברים המיותרים והמציקים שיש.

מתאימה רק לנהגים שפשוט עולים על ההגה והולכים לישון או לאנשים ללא רישיון הניגה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יצא לי לנסוע מדי יום ברכב שהמערכת מותקנת בו. אלא אם אתה איזה זקן בן 80, סנילי שאסור לו בכלל לנהוג - אין לך סיבה לרכוש דבר כזה. זה מציק ולעתים אפילו יכול להפריע לנהיגה.

אדם נורמטיבי, כאשר הוא נוהג, אמור להיות ערני ומודע לסביבה ולבצע את החישובים הנכונים לכל צעד שלו. כאשר אני אישית נמצא בריכוז, ואז פתאום משהו כמו המערכת הזאת מתחיל להתערב ולצפצף(שזה אגב - שקול לאישה מעצבנת אם תרצו) - לי אישית זה מפריע, מציק ומעצבן! כן, ניתן להתעלם ולהמשיך כאילו שום דבר לא שם, ניתן אף לכבות את המערכת - אבל למה לרכוש אותה מלכתחילה, אם עושים זאת?

פורסם

זה נכון שנהג שעולה לכביש חייב להיות עירני ולשים לב אבל יש מצבים בהם כל אחד מאיתנו יכול לצאת מריכוז אפילו לשניה וזה מספיק מסוכן כבר. אני דווקא חושב שע' כזאת יכולה לעזור במצבים כאלה או תנאי מזג אוויר שפחות רואים, למשל אובך שיכול להיות בעיתי... לא חושב שאתה צריך לדאוג אם יפרצו או לא

פורסם

להפך, זה מוזיל את מחיר הביטוח, לדעתי אם כולם היו נוסעים באופן זהיר ובטוח לא היו כל כך הרבה תאונות דרכים,

לכן מפתחים טכנולוגיות משוכללות ויעילות, במערכת הזו ספציפית יש רדאר.

נראה לי ששווה להשקיע בזה.

פורסם

מעניין אם 2 המגיבים האחרונים יכולים להיות יותר שקופים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...