Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עומד בפני רכישת הונדה אקורד 04 קומפורט .

הרכב שאקח לבדיקה הוא יד 1 , שגמע 105k-נתון דיי טוב .

הייתי שמח אם אנשים בעלי היכרות עם הרכב יתנו לי כמה נתונים כגון:

מחלות/תקלות נפוצות

עלויות אחזקה

נוחות,בטיחות

מערכת מקורית- איך היא?

האם יש משהו מיוחד שעליי לשאול את בעל הרכב ?

וכל מה שעולה על רוחכם.

תודה רבה !!

פורסם

שלום לך

לפי היכרות שלי עם 2 דגמים מהרכב

2.0 -2.4

הדגם של ה2.0 רכב מצויין אמינות ברמה שלא הכרת

נוחות טובה +

טיפולים לא בשמיים

צריכת דלק סבירה 1-11 בנסיעה רגועה

בטיחות 2 כריות אוויר בדגם הרגיל קומפורט

6 כריות אוויר אקזקיוטיב

מערכת נראה לי זה 6 דיסקים או משהו כזה שזכור לי

רכב יפני גדול וטוב

לגבי המנוע הגדול יותר 2.4 ,

צריכת דלק גבוהה בסביבות ה1-7

נורות קסנון מקוריות שובקות חיים מהר מאוד

אוטו מפנק שווה את המחיר שלו

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

לי יש אקורד קומפורט 2005, זה אוטו שלי אישית מאוד נוח, הכיסא נהג מאוד נוח לי , יש תמיכה טובה מאוד לגב, רכב חזק מאוד, סוחב טוב לא צריך לאמץ את המנוע בכלל ואם כבר לוחצים עליו אז הוא גם זריז מאוד ומאיץ מהר. בטח יבוא עוד מעט כל חובבי ה TSI ויגידו שהם זריזים יותר אך אל תשכח שמדובר ברכב די כבד ובכל זאת מרגישים שהוא סוחב טוב גם אם נוסעים ברכב 4 אנשים מבוגרים, לא חושב שיש רכב 1.6 או כל ה TSI 1.2 שדוחפים לכל אוקטביה חדשה היום שיכולים לתת תחושה של רכב חזק כמו זה.

לגבי המערכת היא די פשוטה CD ללא MP3 שזה חיסרון אבל מתרגלים לזה שאין MP3, אני אישית רק הוספתי רמקולים 6X9 מאחור שיש הכנה לרמקולים במידה הזו וזהו. לגבי אחזקה לא היו בעיות עד היום רק טיפולים וזהו.

אגרת רישוי יקרה יותר מרכב משפחתי רגיל.

צריכת הדלק מאוד תלויה בנסיעות: עשיתי כמה בדיקות, תמיד יש לי נסיעות בינעירוניות , בבינעירוני 70% ועירוני 30% יצא לי צריכה של בערך 1:14 אך גם היו מקרים שבהם היה בערך 50\50 והנתון ירד ל 1:10

פורסם

הרכב בהחלט חזק ומרגיש איכותי ושקט מבפנים.

נוחות היא בהחלט לא הצד החזק שלו, אבל לא הייתי קורא לו "לא נוח".

צריכת הדלק טובה ביחס לרכב בגודל כזה/מנוע כזה.

מבחינת אמינות, אני לא מכיר איזשהן בעיות ידועות, נחשב רכב אמין.

מבחינת בטיחות, ברמת גימור קומפורט, היא פשוט גרועה.

רק 2 כריות אויר (זה לא פחות מביזיון) ובנוסף ציון סביר בלבד במחני הריסוק, שבם הרכב נבחן עם 6 כריות אויר.

מבחינתי, עניין הבטיחו מספיק כדי לרדת מהאוטו הזה לחלוטין.

פורסם
הרכב בהחלט חזק ומרגיש איכותי ושקט מבפנים.

נוחות היא בהחלט לא הצד החזק שלו, אבל לא הייתי קורא לו "לא נוח".

צריכת הדלק טובה ביחס לרכב בגודל כזה/מנוע כזה.

מבחינת אמינות, אני לא מכיר איזשהן בעיות ידועות, נחשב רכב אמין.

מבחינת בטיחות, ברמת גימור קומפורט, היא פשוט גרועה.

רק 2 כריות אויר (זה לא פחות מביזיון) ובנוסף ציון סביר בלבד במחני הריסוק, שבם הרכב נבחן עם 6 כריות אויר.

מבחינתי, עניין הבטיחו מספיק כדי לרדת מהאוטו הזה לחלוטין.

לא מסכים איתך לגבי עניין הנוחות, מה שלא נוח לך יכול להיות נוח למישהו אחר.

לגבי הבטיחות אני לא חושב שיש פה משהו חריג בזה שיש לו 2 כריות אויר, זה רכב שנת 2004 ובתקופה הזו ברכבים משפחתיים זה היה די סטנדרטי 2 כריות אויר, זה שיש גרסת אבזור גבוהה יותר שבה יש 6 כריות לא אומר שזה כל כך גרוע שבזו יש 2. ביחס לרכב משנה הזו במחיר הזה, תראה לי רכב מנהלים ברמה הזו ובמחיר הזה שיש לו יותר כריות אויר.

פורסם

רנו מגאן, החל מ2001 4 כריות אויר, מגאן 2 2004 6 כ"א, פולקסווגן בורה/גולף נמכרו עם 4 ו-6 כריות אויר, פיז'ו 206 2004 4 כ"א, פורד מונדיאו מאותן שנים יש 6 כ"א, טויוטה אוונסיס 2004 הגיעה עם 8 כ"א (6 למעשה), סובארו B4 - 4 כ"א, מאזדה 6 נמכרה עם 6 כ"א, פיז'ו 407 וסיטרואן C-5 גם עם 6 כ"א.

בקיצור גם חלק נכבד מהמכוניות הזולות יותר הגיעו עם איבזור בטיחות עדיף.

פורסם
רנו מגאן, החל מ2001 4 כריות אויר, מגאן 2 2004 6 כ"א, פולקסווגן בורה/גולף נמכרו עם 4 ו-6 כריות אויר, פיז'ו 206 2004 4 כ"א, פורד מונדיאו מאותן שנים יש 6 כ"א, טויוטה אוונסיס 2004 הגיעה עם 8 כ"א (6 למעשה), סובארו B4 - 4 כ"א, מאזדה 6 נמכרה עם 6 כ"א, פיז'ו 407 וסיטרואן C-5 גם עם 6 כ"א.

בקיצור גם חלק נכבד מהמכוניות הזולות יותר הגיעו עם איבזור בטיחות עדיף.

ברמת האיבזור הנמוכה?

• תוכן חדש...