Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי רדיאטור כתוצאה מחור קטן,לא התחממות

לאחר יומים התחמם הרכב, הטרמוסטט נתפס והראש התחמם,

החלפתי מנוע מיבוא,לאחר יומים נקרע רצועת מנוע

לאחר יומיים האוטו התחמם ,הצינור שמתחבר לקיר אש מול התא כפפות "רדיאטור חימום".

האם הגיוני

או שמשהו פה מסריח .

המוסכניק די אמין אותו אחד למעט זה שהחליף לי את הרדיאטור.

פורסם
החלפתי רדיאטור כתוצאה מחור קטן,לא התחממות

לאחר יומים התחמם הרכב, הטרמוסטט נתפס והראש התחמם,

החלפתי מנוע מיבוא,לאחר יומים נקרע רצועת מנוע-הכוונה לרצועת אביזרים?

זה נקרא:"הצטרפות מקרים".

עקב התקנה לקויה של הרדיאטור\רדיאטור לקוי\נזילה\ אי ביצוע ניקוז אויר ממערכת הקירור(מחק את המיותר או כל התשובות נכונות) ,היתה התחממות שגרמה לטרמוסטט להיתפס ועקב כך כבמעין מעגל קסמים, התחמם המנוע עד כדי צורך בהחלפתו.

לאחר יומיים האוטו התחמם ,הצינור שמתחבר לקיר אש מול התא כפפות "רדיאטור חימום".

מה קרה לצינור?-אני מניח שזה כבר ארוע התחממות של המנוע שהוחלף? אהה אני יכול לנחש ,או שלא:roll: (אני לא נחשן מן הסתם).

האם הגיוני

או שמשהו פה מסריח .

המוסכניק די אמין אותו אחד למעט זה שהחליף לי את הרדיאטור.

שלום eyalhob ,

צר לי על עוגמת הנפש שנגרמה לך, אך אם אתה רוצה תשובה ויעוץ רציניים עליך לנסח את שאלתך בצורה מובנת עם כל הפרטים הרלוונטיים כדי שלא יצטרכו לעסוק פה בניחושים. לדוגמה פרטים ראשוניים בסיסיים:

שם הרכב?,שנה?,ק"מ.

פורסם

סליחה.

מדובר בניסן אלמרה98 240 אלף.

לפני כחודש היה לי נזילה ממכסה עליון של הראדיאטור.

הוחלף ראדיאטטר אצל הערבים עם מכה קטנה.

אחרי שלושה ימים התחמם הרכב לא היה חסר מים .גררתי למוסך.אמר שתרמוסטט נתפס כנראה.ביטל את התרמוסטט ועשה בדיקת לחץ לרדיאטור ואמר לעקוב שיש לחץ בצינור שיוצא מהמנוע לרדיאטור.אמרתי לו לעשות בדיקה לראש מנוע הוא עשה ואמר שיש בריחה משלוש צילנדר ושם לי תוסף מניעה .

בלי קשר המנוע היה עייף ואוכל שמן ולא סוחב כבר שנתים ונורית שמן נכבית כל פעם בהתנעה אחרי כמה שניות טובות שתןך כדי היה רעש של דפיקות.

מהשסתומים או השרשרת טיימינג עד שהנורית לחץ שמן היתה נכבית ובנוסף נזילה ממחזיר שמן אחורי ומהמפלג.

עקב כל הבלאגן החלטתי להחליף מנוע ולא לשפץ כי המחיר של ראש מנוע והנזילות כמעט אותו מחיר וייתכן שגם היה צריך אוברול.

הוחלף מנוע ואחרי שבועים נקרעה רצועת מנוע. שאחראית על הגה כוח .

אחרי עוד שבוע הוחלף מצבר שהיה חלש ובין שנתים וחצי.

ואחרי שבוע התחמם הרכב כתוצאה מצינור רדיאטור חימום שמתחבר לכיון התא כפפות

מה דעתכם

פורסם
סליחה.

הוחלף ראדיאטטר אצל הערבים עם מכה קטנה.=אהה "מחודש" "בזול כן?" רדיאטור זה חלק מתכלה ושמים רק חדש או שאם הוא תקין מנקים

אחרי שלושה ימים התחמם הרכב לא היה חסר מים .גררתי למוסך.אמר שתרמוסטט נתפס כנראה.ביטל את התרמוסטט ועשה בדיקת לחץ לרדיאטור ואמר לעקוב שיש לחץ בצינור שיוצא מהמנוע לרדיאטור.אמרתי לו לעשות בדיקה לראש מנוע הוא עשה ואמר שיש בריחה משלוש צילנדר ושם לי תוסף מניעה .-מה הכוונה דליפת קומפרסיה מצילינדר מספר 3 או משלושה צילינדרים?,איזה תוסף?

בלי קשר המנוע היה עייף ואוכל שמן ולא סוחב כבר שנתים ונורית שמן נכבית כל פעם בהתנעה אחרי כמה שניות טובות שתןך כדי היה רעש של דפיקות.

מהשסתומים או השרשרת טיימינג עד שהנורית לחץ שמן היתה נכבית ובנוסף נזילה ממחזיר שמן אחורי ומהמפלג.

עקב כל הבלאגן החלטתי להחליף מנוע ולא לשפץ כי המחיר של ראש מנוע והנזילות כמעט אותו מחיר וייתכן שגם היה צריך אוברול.

הוחלף מנוע ואחרי שבועים נקרעה רצועת מנוע. שאחראית על הגה כוח .-אין קשר לתקלות הקודמות,הותקנה רצועה לא מתאימה או שנמתחה מעבר לרצוי.

אחרי עוד שבוע הוחלף מצבר שהיה חלש ובין שנתים וחצי.-זה לא שייך שנתיים וחצי זה זמן סביר.

ואחרי שבוע התחמם הרכב כתוצאה מצינור רדיאטור חימום שמתחבר לכיון התא כפפות-גם זה לא שייך ואין קשר .

מה דעתכם

דעתי שהרכב תוחזק בצורה רשלנית ע"פ מה שאתה כותב העבודה והחלפים שהוחלפו עלו כנראה בזול וכך גם איכותם(רדיאטור עבודת החלפת מנוע).

כמו כן הגעת לנקודה בחיי הרכב שיש הרבה בלאי בעיקר בחלקי גומי וחלקים מתבלים אחרים ובנוסף עקב תחזוקה שוטפת רשלנית הגיע זמן ההתחשבנות והצורך לשלם הרבה בזמן קצר(רדיאטור=התחממות=היתפסות טרמוסטט=התחממות פאטאלית=מנוע=החלפה רשלנית של המנוע=קריעת רצועת הגה).ביטול טרמוסטט=ללא טרמוסטט צפה לצורך בהחלפת מנוע נוספת בשלב כזה או אחר ,ביחד עם צריכת דלק גבוהה,צורך בהחלפת ממיר קטליטי בשלב מסוים, קושי לעבור טסט עקב זיהום אויר, ועוד מרעין בישין ,מומלץ לבצע חיפוש עם המילים "ביטול טרמוסטט".

ההמלצה שלי היא לגשת למוסך שביטל לך את הטרמוסטט או למוסך אחר ולבקש התקנת טרמוסטט ללא דיחוי.

פורסם

המנוע החדש עם טרמוסטט שעובד תקין.

והדליפה היתה משלוש צילנדרים.הוא שם תוסף נגד נזילות שלא יאכל מים.

פורסם
המנוע החדש עם טרמוסטט שעובד תקין.

והדליפה היתה משלוש צילנדרים.הוא שם תוסף נגד נזילות שלא יאכל מים.

תקווה שבזה תגמור את הסאגה.

פורסם
סליחה.

הוחלף ראדיאטטר אצל הערבים עם מכה קטנה.

כמה עולה להחליף רדיאטור עם מכה קטנה אצל הערבים ?

פורסם

למה אצל הערבים? עוד לא למדת שזול עולה ביוקר?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...