Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטר מכר

erezhazan1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב מזדה לנטיס 323F, 2003, שהועבר אלי מבן דוד, ואמר לי שהוא רק החליף לפני כמה חודשים מנוע חדש שעלה כ10,000 שקלים.

האוטו נמצא אצלי בערך כ2-3 חודשים, ובן דוד שלי אמר שבזדמנות הוא יעביר לי בעלות על הרכב, דבר שלא קרה עדיין בגלל סיבות כאלה ואחרות של זמן.

אתמול ניסיתי להעביר את המכונית טסט ומסתבר שאני צריך שטר מכר למנוע שהוחלף.

דיברתי עם בן דוד שלי והוא אמר שאין לו מושג מה זה שטר מכר ונתן לי לדבר עם המוסכניק שלו, שאמר

שאכן נמצא אצלו שטר המכר.

הבעיה היא שהמוסך שלו נמצא מרחק נסיעה לא קצר, והשאלה היא האם ניתן להציג עותק של המסמך בטסט ?

עוד שאלה היא האם יהיה בעיה מסויימת אם אני אביא את שטר המכר (מכיוון שאין לי בעלות עליו).

אין לי מושג אם המנוע נרשם ברישיון ואין לי שום מסמכים על התקנת המנוע החדש, כנראה מכיוון שהוא לא חשב שצריך.

פורסם

כדי לעדכן את רישום המנוע ברכב, יש צורך בשטר מכר ובאישור התקנה ממוסך מורשה.

כמו כן אם המנוע מייבוא ללא מספר, יש צורך בהטבעת מספר.

שבן דודך יפנה למוסך שהתקין לו את המנוע לקבלת המסמכים.

אם עדיין לא העברתם בעלות, בדוק שבן דודך,המוכר, לא הפסיק את הביטוח שלו כשחשב שמכר לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אפשר להביא שטר מכר מצולם.

שי.

אוקיי, וכשדיברתי איתו הוא אמר משהו על זה שאני צריך לבוא ולחתום לו על המסמכים.

יכול להיות מצב כזה ?

• תוכן חדש...