Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין,האם יותר יפה לשים את מספר הרישוי עם מסגרת(שחורה/לבנה/ניקל)לא חשוב הצבע או שבכלל יותר יפה לשים את המספר ישירות על הטמבון ללא שום מסגרת?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

במקרה הספציפי שלי המספר אמריקאי(קטן),אבל השאלה כללית ומתייחסת גם למספר רגיל(מלבני).

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אחד הגברים הראשונים שעשיתי כשקניתי את הרכב שלי היה להחליף את המסגרת ללוחית הרישוי לכזו עם ניקל.

לדעתי זה מוסיף מאוד, במיוחד אם יש אלמנט ניקלי נוסף בחזית או מאחורה.

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

לפי דעתי כל הניקל הזה מיותר ובעל מראה זול, במיוחד לרכב כמו שיש לך בתמונה.

לפי דעתי, בלי מסגרת, או פשוא מסגרת שחורה רגילה בלי שום טקסט.

פורסם

אני אוהב מאוד ניקל, והכי מצחיק שניקלים הולכים יותר מדי באמריקה וכל ההמצאות שניקלים שייכים בעיקר לערבים פשוט מצחיקים אותי, מספיק לכתוב CHROME באיביי ולדעת.

אני ממליץ על לוחית מניקל, הן יפות, אבל אל תצפה שהצבע יחזיק ל20 שנה.

לגבי מסגרת ממתכת זה נשמע הרבה יותר טוב, אבל עדיין אתה לא יכול לדעת אם הצבע יחזיק שנה או 20 שנה.

פורסם
לפי דעתי כל הניקל הזה מיותר ובעל מראה זול, במיוחד לרכב כמו שיש לך בתמונה.

לפי דעתי, בלי מסגרת, או פשוא מסגרת שחורה רגילה בלי שום טקסט.

האמת שלא חשבתי בכלל על מסגרת ניקל אלא על מסגרת שחורה או לבנה פשוטה מפלסטיק חלקה ללא שום כיתוב/טקסט.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

החלטתי בסוף לשים זוג מסגרות פלסטיק שחורות פשוטות ללא שום טקסט כמו שיש במכוניי הטסטים, מה דעתכם על לצבוע אותם בצבע לבן (הגריל הקדמי שחור)באמצעות ספריי פלסטיק "קריילון" של יעקובי?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מסגרת למספר חשובה ברכבים בהם המספר "חשוף" ולא שקוע בתוך איזור ייעודי בפגוש, כי אז כל פגיעה הכי קטנה גורמת לו להתעקם ואילו המסגרת לפעמים מחזקת אותו ולו במעט.

בנוסף - מסגרת ניקל זה נחמד - אבל תלוי ברכב. במיצובישי לנסר שנת 91' - מסגרת ניקל תיראה פריט מצועצע ולא מתאים.

פורסם

אני לא חובב מסגרות.

בסיטרואן (תכלת) אני הורדתי בכלל את המסגרת השחורה שבאה איתה.

ברנו (שחורה) יש לי מסגרת שחורה ריקה, בגלל שהיא בצבע של הרכב לא הורדתי אותה, וגם בגלל שאין לי איפה ל"זרוק" אותה.

• תוכן חדש...