Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי DC AUDIO סאבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בתיבה ובכיוון, בתאכלס מתאים להכל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
תלוי בתיבה ובכיוון, בתאכלס מתאים להכל.

אהה הבנתי אני בדרך כלל אוהב תיבת פורטד זה מתאים או שעדיף תיבה סגורה אני לא מבין מה הקטע בתיבה סגורה כל האפקט של הסאב נישאר בתיבה אז מה זה נותן וגם אין לו איוורור וזה ניראה לי לא טוב מאאמץ (אאהה ועוד שאלה אתה אולי מכיר תוכנה לבדיקת דציבל של סאב?)

פורסם

או חביבי יש לך הרבה מה ללמוד..

תיבות אטומות בד"כ מתאפיינות בריספונס מאוד מהיר, וסאונד פאנצ'י - בדיוק מה שמתאים למוזיקה אלקטרונית.

אתה מחפש עוצמה? את התצטרך הרבה שטח ממברנה.

אם התכוונת למד SPL בשביל סאב, אל תבזבז את זמנך בחיפש אחר תוכנות לסמארטפון או מכשירים זולים. זה מכשירים מאוד שעולים בין 400-700 דולר.

פורסם
או חביבי יש לך הרבה מה ללמוד..

תיבות אטומות בד"כ מתאפיינות בריספונס מאוד מהיר, וסאונד פאנצ'י - בדיוק מה שמתאים למוזיקה אלקטרונית.

אתה מחפש עוצמה? את התצטרך הרבה שטח ממברנה.

אם התכוונת למד SPL בשביל סאב, אל תבזבז את זמנך בחיפש אחר תוכנות לסמארטפון או מכשירים זולים. זה מכשירים מאוד שעולים בין 400-700 דולר.

אוקיי הבנתי אחי יש לי סאב של קנווד אז רציתי לבדוק לכמה דציבל הוא מגיע מה אתה אומר על הסאב זה זה שבתמונה הוא נימצא בתיבה כפולה זה שתי סאבים והיא פורטד זה סאב SQ אז רציתי להחליף לSPL אני עוד בהיתלבטויות

פורסם

זה לא סאב SQ. זה סאב. נקודה.

אתה רוצה עוצמה ו\או איכות זה יעלה לך כסף, כמו כל דבר בחיים.

לא מת על הציוד הזול הזה. לבנאדם הממוצע זה יעשה את העבודה.

כותרת הנושא שלך זה לגבי סאבים DC AUDIO. אז למה את שואל על הקנווד שלך?

תתמקד בנושא.

בנוסף המעבר לSPL לא נגמר בהחלפת סאבים. זה לא פשוט כמו שאתה חושב, צריך הגברה, חשמל, בידוד, במה, תיבה..

פורסם

דיוויד זה סתם זילזול.... בעברי היה לי סאב של קנווד, לא רע בכלל, יותר טוב מה ES300 שכולם ממליצים עליו זה בטוח (בבדיקה ראש בראש).

ואתה יודע מה, היה אצלי באותה תקופה גם סאב של DC ככה לבדיקה באחד המפגשים ,ולא אני לא משווה אותו לקנווד מבחינת ביצועים, אבל אם ננסה להשוות אז אני לא יודע אם ההפרש בביצועים שווה את ההפרש בכסף (מעל 1000 שקל הפרש).

SCANSPEAK

פורסם

אני לא מזלזל, אני מציאותי.

אני לא אומר שהDC הוא סאב SQ, אבל הקנווד גם לא לדעתי.

הקנווד הוא סאב פשוט, כמו כל פיוניר, סוני או קיקר ממוצע. ישנם כאלה שנשמעים יותר טוב לעומת האחרים אבל זה עדיין לא שם אותו בקטגוריה ספציפית.

פורסם
דיוויד זה סתם זילזול.... בעברי היה לי סאב של קנווד, לא רע בכלל, יותר טוב מה ES300 שכולם ממליצים עליו זה בטוח (בבדיקה ראש בראש).

ואתה יודע מה, היה אצלי באותה תקופה גם סאב של DC ככה לבדיקה באחד המפגשים ,ולא אני לא משווה אותו לקנווד מבחינת ביצועים, אבל אם ננסה להשוות אז אני לא יודע אם ההפרש בביצועים שווה את ההפרש בכסף (מעל 1000 שקל הפרש).

בני מהבדיקה שעשינו אתה אפילו אמרתה שה es 300 יותר מדוייק מהקנווד אז איפה פה הקנווד יותר טוב?

פורסם

נו באמת מה רצית שאני אבאס אותך? ותרוץ לקנות סאב חדש?

לדעתי הם פחות או יותר אותו דבר עם יתרון לקנווד גם בכוח, וגם בדיוק.

SCANSPEAK

פורסם

אל תדאג לא היית מבאס ולא הייתי רץ לקנות חדש...

אבל עדיין הes 300 הרבה יותר מומלץ ורוב הסיכויים שגם יותר טוב אחרת הותיקים שבתחום לא היו מחלקים המלצות פה לכל מי שמתחיל אם המערכות על הסאב הזה.

פורסם

ברור שלפי שמיעה אבל לקחתי את זה ככיוון על מה ללכת לישמוע ואם לא אהבתי אחפש אחרת ואם כן אקנה אותו.

פורסם

חברה תתמקדו בנושא.

מסאב dc תוכל להוציא spl ובגדול בתיבה נכונה.

לי יש את הlvl2 600 rms בתיבה של משהו כמו 70 ליטר (פתוחה), תוצאות מעולות בהתחשבת שהוא מוגבר רק על 300 rms.

הדרך הפשוטה ביותר לפני קנייה היא לשמוע, אתה מוזמן להצטרף למפגשים ולשמוע סאבים :) .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

• תוכן חדש...