Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי DC AUDIO סאבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תדאג לא היית מבאס ולא הייתי רץ לקנות חדש...

אבל עדיין הes 300 הרבה יותר מומלץ ורוב הסיכויים שגם יותר טוב אחרת הותיקים שבתחום לא היו מחלקים המלצות פה לכל מי שמתחיל אם המערכות על הסאב הזה.

דודו, לא שאני חלילה משווה, אבל גם ממליצים הרבה על ה 1004, מה זה אומר עליו, שהוא מטורף?

כסאב "כניסה" שניהם טובים, שניהם היו אצלי ברכב, ואני זוכר טוב, שלא הייתי היחיד שאמר "רואה מה זה המלצות של הפורום, כולם ממליצים על ההרץ כאילו אין מחר...."

ומי שישמע כאילו יש כזה הבדל בינהם....

וממש יופי שהוא יותר מומלץ, גם יותר מומלץ טמפו ממה שמומלץ אנרגי....

SCANSPEAK

פורסם
אני לא מזלזל, אני מציאותי.

אני לא אומר שהDC הוא סאב SQ, אבל הקנווד גם לא לדעתי.

הקנווד הוא סאב פשוט, כמו כל פיוניר, סוני או קיקר ממוצע. ישנם כאלה שנשמעים יותר טוב לעומת האחרים אבל זה עדיין לא שם אותו בקטגוריה ספציפית.

לא היתי ישר אומר סתם פיונר... http://www.crutchfield.com/pioneerstage4/

וזה עדיין לא CARROZZERIA JDM :lol:

פורסם

לא היה ולא יהיה כמו הקנווד שנגנב לבני! spl כזה לא נשמע עדיין מאף סאב אחר, כולל לא מהסאב המטורף של דודו.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

זה היה ציני למקרה שלא הבנת...

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם
זה לא סאב SQ. זה סאב. נקודה.

אתה רוצה עוצמה ו\או איכות זה יעלה לך כסף, כמו כל דבר בחיים.

לא מת על הציוד הזול הזה. לבנאדם הממוצע זה יעשה את העבודה.

כותרת הנושא שלך זה לגבי סאבים DC AUDIO. אז למה את שואל על הקנווד שלך?

תתמקד בנושא.

בנוסף המעבר לSPL לא נגמר בהחלפת סאבים. זה לא פשוט כמו שאתה חושב, צריך הגברה, חשמל, בידוד, במה, תיבה..

כן אחי ראיתי כבר אני קורא כל יום בפורום אפילו עוד אין לי רשיון אבל אני מתעניין תמיד אבהבתיי מוזיקה רמקולים וכל העסק הזהה

פורסם
דיוויד זה סתם זילזול.... בעברי היה לי סאב של קנווד, לא רע בכלל, יותר טוב מה ES300 שכולם ממליצים עליו זה בטוח (בבדיקה ראש בראש).

ואתה יודע מה, היה אצלי באותה תקופה גם סאב של DC ככה לבדיקה באחד המפגשים ,ולא אני לא משווה אותו לקנווד מבחינת ביצועים, אבל אם ננסה להשוות אז אני לא יודע אם ההפרש בביצועים שווה את ההפרש בכסף (מעל 1000 שקל הפרש).

ההרץ גם לטעמי לא כזה מיוחד, וגם אני לא מבין את פשר כמות ההמלצות עליו פה בפורום, א-ב-ל, להגיד שהקנווד היה טוב יותר זה כבר קצת היסחפות.

כמו שכבר אמרתי באחד השרשורים, הקנווד היה חזק.. וזהו בערך.

זה מה שהפתיע, אולי בגלל שהציפיות שלך מההרץ אל מול כמות ההמלצות עליו גרמו לך לאכזבה בשמיעה בפועל, בכל מקרה זה עניין סובייקטיבי ותלוי המון בטעם.

אני עד היום חושב שהסאב שלי הוא הטוב ששמעתי לטעמי ואדי לאנוס פורס כותב לרוב שהוא לא מסוגל לשבת איתו ברכב לדקה.

הקנווד די הזכיר לי קיקרים, חזק מאוד אבל לא כלכך קשור למוזיקה.

פורסם

מור הדבר האחרון שהיה אפשר להגיד על הקנווד של בני זה שהוא לא היה קשור למוסיקה, הרבה עניין של כיוון טוב של בני אבל הבמה הקדמית שם הייתה נשמעת מעולה איתו והוא היה מתוזמן אחלה.

פורסם

אסיף אתה עם 2 סאבים חזקים בבגאז׳ בתיבת באנדפאס ענקית, אולי לך זה מרגיש טוב.

הסאב לא היה כלכך מדוייק ולרוב היה חזק מידי ומשתלט.

זה כמו שאתה אוהב את הכיוון אצלך באוטו ולרוב המוחץ של האנשים זה צורם מאוד.

פורסם

מור הגזמת הגזמה פראית, הקנווד לא קשור למוזיקה?

טוב אז הוא לא היה מדויק כמו הנוכחי שיש לי היום, ואם בדיוק עסקינן, אז השלוש בתיבה אטומה הוא הסאב הכי מדוייק שאני מכיר.

רק מבחינת דיוק, לא השש ולא השבע....

ולדעתי הקנווד יותר טוב מההרץ בכל פרמטר.

SCANSPEAK

פורסם

זאת דעתך, רוב האנשים גם יגידו שמה שאתה אומר זאת הגזמה פראית בזה שהוא יותר טוב מההרץ.

אתה גם משווה w3 בתיבה אטומה לw6 בפורטד ומכריז שהוא יותר מדוייק.

כמו שאמרתי הוא היה חזק ועמוק כן זה לזכותו, אבל מאוד משתלט בעקבות כך ולא מהיר/מדוייק.

אני זוכר ששמענו אצלך שיר של ריהנה וכמה שלא הנמכנו אותו הוא השתלט.

ושוב זאת דעתי, יותר טוב מההרץ בכל פרמטר.. אני בספק

• תוכן חדש...