Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4364575,00.html

מי שלא מבין כיצד אפשר לתקוף זקן רק מפני שהוא ניסה לגלות אזרחות טובה או לדקור אדם שבסה"כ רצה שחבורת הנערים שהתנחלה מתחת לחלון דירתו באמצע הלילה תהיה קצת יותר בשקט - זאת בדיוק התשובה.

כשההתעללות מתחילה באלה שאינם יכולים להתלונן, היא מהר מאוד מגיעה גם לבני האדם.

כמה חבל שאין בישראל ענישה פיזית כמו בסעודיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חשוד אמר שהכלב הפריע לו ושהוא לא מצא חן בעיניו, אז הוא החליט להיפטר ממנו.

החשוד לא מוצא חן בעיניי ומפריע לי, גם אני יכול להיפטר ממנו בצורה דומה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלעד, לא יכול שלא להסכים עם המשפט האחרון שלך.

יחד עם זאת, לצערי בישראל החוק להגנת בעלי חיים חסר שיניים. אז השופט יעשה לו נו נו נו, יתן לו מאסר על תנאי וקנס של 3 ספרות במקרה הטוב, ויאללה הביתה.

אם שופטים מרחמים על פושעים בעסקאות טיעון כאלה ואחרות, איך נצפה שהם ירחמו על בעלי חיים שאין להם עו"ד?

ברגע ששופט ייתן קנס של 20K ש"ח+שנה בכלא למי שנתפס מתעלל בבעל חיים, אז נתחיל לראות פה שינוי.

וד"א-העניין תופס גם לגבי קטינים שמתעללים בבע"ח מתוך שיעמום (או כל סיבה אחרת).

אם נער מספיק "בוגר" כדי להשליך חתול לאש במדורת ל"ג בעומר ולהקרע מצחוק לראות את החיה סובלת, הוא גם יהיה מספיק בוגר כדי לשאת בעונש של עבודות שירות למשך שנה בעמותות שונות לבעלי חיים נטושים-והוריו גם יצטרכו לשלם קנס כספי בגובה 5 ספרות לעמותה לבעלי חיים בגלל מעשי ה"תכשיט".

פורסם

כול כך התעצבנתי מזה,שאי אפשר לתאר...

רק המחשבות איך הכלב נגרר..

מאחל לו את כול הרוע שבעולם!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קראתי את זה אחה״צ, וכל מה שרציתי לאחל לנבלת אדם שעשה את זה, שיעשו לו את אותו הדבר.

אני גם חושב שצריך להחמיר עם כל המתעללים למיניהם בחיות. אבל אפילו על התעללות בבני אדם

מקלים כאן ראש, אז בעלי חיים? את מי זה מעניין :-(

פורסם

אני בעד קרבות כלבים.

שישימו את הכלב הזה יחד עם חמישה כלבים המוגדרים "מסוכנים" שלא אכלו שבוע במקום סגור, שיסתדרו ביניהם...

פורסם

שמר,

אני מקווה שכאשר רשמת כלב, התכוונת ל"כלב" וייחסת את המילה לאותה חלאת אדם.

ההתעללות בכלבים ובמיוחד בכפרים, היא מבחילה ולצערי, אין גוף מסודר שמטפל בה. קרבות הכלבים שהולכים שם, פשוט מעוררים בי כזו תחושת כעס, ששום דבר אחר לא מצליח לעורר אותה.

אם כבר, ראיתם את הפרסומת החדשה של כלבוטק בערוץ 10? יש שם כמה שניות של המחשה של שיסוי כלבים אחד בשני. גם אם זו "רק" פרסומת/קדימון, זו פשוט בושה. ההערכה שלי לרפי גינת, נעלמה כלא הייתה (ומאוד הערכתי את הבן אדם הנ"ל).

פורסם

בוודאי, המילה "כלב" כוונה לאותו הולך על שתיים ובאותה מידה יכלה להיכתב כ"בהמה", למרות שבשני המקרים - זה עלבון לבעלי החיים המדוברים.

לגבי הכפרים והמושבים - אני לא חושב שתמצא יותר מדי מקרי התעללות דווקא שם. האנשים הגרים ביישובים החקלאיים (למרות שבשנים האחרונות מגיעה לא מעט אוכלוסייה שהקשר היחיד שלה לחקלאות ולאדמה הוא בחוזי החכירה/בעלות ובאו למושב בשם "איכות החיים") נוטים לתת יחס טוב יותר באופן ממוצע לבעלי חיים.

קרבות כלבים? בד"כ לבעלי החיים יש קודי התנהגות ברורים וקשיחים למדי. מדי פעם יש אמנם מלחמות טריטוריה בין זכרים, אבל באופן כללי, אני חושב שכלב חי חיים מאושרים יותר בכפר, מאשר להיות סגור בקופסה של מטר על מטר בעיר - זה למרות שעליו להילחם על מקומו לעיתים. לא מדובר בקרבות המאורגנים עד מוות המאורגנים ע"י חלאות אדם.

כלבים הם אמנם חיות מבוייתות, אבל עדיין יש בהם חלק לא קטן המסוגל להסתדר בטבע לא פחות טוב מאשר בבית.

שים לב - אני לא מדבר על הזנחה או התעללות, גם לא על מתן אפשרות חופשית לכלבים תוקפניים להסתובב ללא השגחה - אבל מתוך מאות ואלפי הכלבים שהכרתי ואני מכיר במושבים, אחוז הסובלים מתוכם קטן בהרבה מאשר בעיר, אם בכלל.

פורסם

אנשים זבל. גם זה וגם אחרים שמתעללים בבעלי חיים. איך אפשר להתעלל ביצורים האלה?! צריך להיות אדם מעוות נפשית ומנטלית.

אני מאחל לכל אלה שיחיו חיים ארוכים מלאים בסבל נקודה. שלא יידעו אושר מהו. בנ*ונה! אני מת לקשור אותו לרכב שלי ולגרור אותו גם.

פורסם

לדעתי כל התשדיר נועד להראות ש"כלבוטק" מגיעה למקומות האפלים ביותר (שמע, הבן אדם נכנס ככה חופשי לנמל חיפה, רק מעטים עשו זאת, עוד פחות חזרו כדי לספר על כך...:lol: ) ללא חשש.

הסצינה הזו היא חוסר טעם משווע, אבל רפי גינת הוא מזמן לא סמל לאנינות. ק-ו-מ-ב-י-נ-הההההההההההה !!!!!!!!!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רפי גינת מזמן איבד את האמון שלי ברגע שהוא התחיל לפרסם מוצרים בתכנית שלו.

מה אתם שחים? נכנסתי עשרות פעמים לנמל חיפה ולא קרה לי כלום :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ברור לך כי הקדימון עם קרבות הכלבים בכלבוטק נועד להראות שהם נלחמים לחיסול התופעה ?

אם זה מופנה אליי - אני לא נכנסתי בכלל לסרטון הזה. קראתי בפייסבוק קצת מה קרה לכלב. אני מדבר על כל התופעה, על כל המקרים של התעללויות בבעלי חיים.

פורסם

לגבי הכפרים והמושבים - אני לא חושב שתמצא יותר מדי מקרי התעללות דווקא שם. האנשים הגרים ביישובים החקלאיים (למרות שבשנים האחרונות מגיעה לא מעט אוכלוסייה שהקשר היחיד שלה לחקלאות ולאדמה הוא בחוזי החכירה/בעלות ובאו למושב בשם "איכות החיים") נוטים לתת יחס טוב יותר באופן ממוצע לבעלי חיים. כאשר התייחסתי לכפרים, התייחסתי לכפרים ערבים ולא ליישובים יהודיים. לצערי, ישנם לא מעט צעירים ערבים שמעבירים את זמנם בארגון קרבות כלבים. אגב, אם מישהו חושב שמדובר בגזענות ותו לא, מוזמן לשוחח עם יובל מנדלוביץ'. רק כדי להיות "פוליטי קורקט", הערה זו לא נובעת מגזענות.

קרבות כלבים? בד"כ לבעלי החיים יש קודי התנהגות ברורים וקשיחים למדי. מדי פעם יש אמנם מלחמות טריטוריה בין זכרים, אבל באופן כללי, אני חושב שכלב חי חיים מאושרים יותר בכפר, מאשר להיות סגור בקופסה של מטר על מטר בעיר - זה למרות שעליו להילחם על מקומו לעיתים. לא מדובר בקרבות המאורגנים עד מוות המאורגנים ע"י חלאות אדם. ישנם זכרים שאצלם הקרב טריטוריה לא מסתיים לפני שהצד השני מת ופה זה מסוכן. כלב חיי חיים יותר טובים בכפר ממש כמו בני האדם. כל הירוק הזה והשקט שמתלווה אליו, רק מעלה את האיכות חיים ולא להפך. הבעיה שהמושבים הם עדיין מקומות חיים וישנן סכנות כמו מכוניות וישנם אנשים, שעדיין רוצים לצאת עם כלבם הקטן קשור לטיול מהנה ולא לפגוש להקה קטנה שתנסה לפגוע בכלבם.

כלבים הם אמנם חיות מבוייתות, אבל עדיין יש בהם חלק לא קטן המסוגל להסתדר בטבע לא פחות טוב מאשר בבית. נאלץ לא להסכים, אבל אני מבין שבעניין זה הדעות חלוקות.

שים לב - אני לא מדבר על הזנחה או התעללות, גם לא על מתן אפשרות חופשית לכלבים תוקפניים להסתובב ללא השגחה - אבל מתוך מאות ואלפי הכלבים שהכרתי ואני מכיר במושבים, אחוז הסובלים מתוכם קטן בהרבה מאשר בעיר, אם בכלל.כפי שטענתי בנושא אחר, הכל עניין של גישה! אתה יכול להחזיק כלב ציד/ריצה/ שובב אפילו בדירה של 2 חדרים ופחות. הכי חשוב לתת להם להוציא פורקן בדשא או בפארקים עם כלבים אחרים. לצורך העניין, ויסלה מסוגל לגור מצויין בדירת סטודיו, אם יש לך את השעתיים-שלוש בממוצע ביום, ע"מ לתת לו להוציא אנרגיה (אני יודע שלרובנו אין את הזמן הזה...)

ברור לך כי הקדימון עם קרבות הכלבים בכלבוטק נועד להראות שהם נלחמים לחיסול התופעה ?

הרעיון של הקדימון נחמד למעט הסצנה הנ"ל. אני בהחלט הבנתי את הרעיון שלו, אבל הסצנה הזו הייתה מיותרת. כשם שלא מראים אונס, אין להראות קרבות כלבים. אני לא משווה בין השניים, אבל העיקרון הוא אותו העיקרון. לא צריך לחשוף כאלו מעשים בטלוויזיה, בפני הקהל שעוד לא נחשף אליהם.

• תוכן חדש...