Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה ;)

יש לי כיום MOREL PULSE 6 ואני רוצה למכור אותם ולקנות קומפוננט חדש.

על איזה דגם אתם ממליצים לי בסכום של עד 700 ש"ח?

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

זו אפשר הכי טובה בשבילך הדוטק ממש טובים אתה תהנה מהם אבל שוב הייתי ממליץ חדש בגלל האחריות ואין יותר כייף מלפתוח משהו מהניילון!

😉

פורסם

מה תעשה עם האחריות?

אם הרמקול פגום מהייצור (שזה הדבר היחיד שהאחריות מכסה) אתה תגלה את זה כבר בהתקנה.

מעבר ללשלם הרבה סתם ככה כי ״כיף לפתוח את הניילון״ זה לא מועיל בכלום ואפילו פוגע כי באותו כסף היית יכול לרכוש אלמנטים ברמה גבוהה הרבה יותר.

פורסם

מורל דוטק כבר אין בחנויות הסט הזה יצא מיצור לפני הרבה זמן

גם את הדוטק אוביישן כבר לא קל להשיג ,האופציה היותר הגיונית היא ללכת על המורל וירטוס 602 החדש בתוספת מחיר

או כמובן לרכוש אלמנטים יד שניה.

פורסם
מורל דוטק כבר אין בחנויות הסט הזה יצא מיצור לפני הרבה זמן

גם את הדוטק אוביישן כבר לא קל להשיג ,האופציה היותר הגיונית היא ללכת על המורל וירטוס 602 החדש בתוספת מחיר

או כמובן לרכוש אלמנטים יד שניה.

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה אבל כן אפשר להביא את הדוטק אובישן ואני אישית רק השבוע ראיתי 3 חדשים בנילון שהייתי בכל מיני התקנות לרכבים. הוירטוס שאתה מדבר עליו זה האח הגדול\פיתוח של האובישן.

חוץ מזה שוב אני אומר אני מעדיף חדש מהנילון ולא משהו שהשתמשו בו בלי שאני יודע איך וכמה!

😉

• תוכן חדש...