Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין כל שרשורי הלייקים שהצטברו כאן, עלתה תהייתי האם כדאי לפתוח דף של המשרד בפייסבוק.

משרדי עוסק בייעוץ לנדל"ן והערכות שווי - הנדסיות ושמאיות.

דף הפייסבוק שיפתח, יעודכן כמעט מדי יום.

האם הפרסום בפייסבוק באמת עובד?

יצא לכם לשמוע על חבר'ה שהצליחו להמריא במכירות בזכות דף הפייסבוק?

תודה!

פורסם

קודם כל - כן. בפרט בהנחה שלקוחותיך הם אנשים פרטיים.

להרים דף לא עולה כסף (במקרים מסוימים אפילו חוסך, אם אתה רוצה לעדכן באופן קבוע חדשות, מאמרים וכו', והאתר הבסיסי שלך לא תומך בניהול תוכן או שאתה צריך לשלם למישהו שיעדכן לך את האתר - קל מאוד ונכון להשתמש בפייסבוק לעדכונים שוטפים).

לגבי פרסום וקידום עסקים - זה בוודאי עוזר, אם משתמשים בזה נכון. אם ממנפים את הדף כאמצעי נוח להרחיב גישה לקהלים נוספים, מתקשרים עם הקהלים נכון, נותנים להם להתבטא ועונים להם יפה, "תורמים" קצת ידע שמשכנע את מי שנכנס לדף שיש לך ניסיון ומקצועיות, ומפעם לפעם מכניסים טיפים ומאמרים (מה שעשוי להיות רלבנטי בתחום שלך, לדעתי) שאנשים ירצו לשתף - אז זה עשוי לתרום לעסק לא מעט.

לגבי פרסום "ממש" - קידום בכסף - גם כן, אם עושים נכון (ויש מומחים גדולים ממני) יכול לתרום הרבה בהשקעה יחסית קטנה. בעשרות בודדים של שקלים אפשר להגיע להרבה מאוד אנשים.

נזק בכל מקרה לא ייגרם אלא אם כותבים שטויות (מי אמר יאיר לפיד ...) - אם מקפידים לא "לבלבל למאזינים במוח", שומרים על איכות התכנים, ועל תדירות נכונה של עדכונים (לא נמוכה מדי, לא גבוהה מדי) - זה הופך חלק חשוב של יח"צ וקידום העסק.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בין כל שרשורי הלייקים שהצטברו כאן, עלתה תהייתי האם כדאי לפתוח דף של המשרד בפייסבוק.

משרדי עוסק בייעוץ לנדל"ן והערכות שווי - הנדסיות ושמאיות.

דף הפייסבוק שיפתח, יעודכן כמעט מדי יום.

האם הפרסום בפייסבוק באמת עובד?

יצא לכם לשמוע על חבר'ה שהצליחו להמריא במכירות בזכות דף הפייסבוק?

תודה!

אין ספק שהפייסבוק הוא דרך מעולה לשווק את העסק, אני ממש ממליצה לך. צא מנקודת הנחה שגם אם זה לא יעבוד בסופו של דבר-לפחות ניסית (ולפתוח יוזר זה בחינם...)

אין כמעט מישהו שאני מכירה שאין לו פייסבוק, זה כבר ביום-יום של כולם (אפילו של ההורים!) לכן אני ממליצה לך לנסות, לגייס כמות מכובדת של אנשים שתעשה לך לייק לעמוד. במידה והדף יעדכן כל יום זה בכלל מצוין, תבקש מהקרובים אליך לפרסם את העמוד על הוול שלהם זה עוד משהו שיכול לעזור לך.

לא שמעתי על חברה ספציפית שהצליחה להמריא במכירות בזכות דף פייסבוק אבל אני חושבת שזה חלק בלתי נפרד כיום מהעסק.

נ.ב אהבתי את הסמלון שלך ;)

פורסם
אני כן הייתי מציע להיעזר במישהו מקצועי לפתיחת הדף שלך.

עולם הפייסבוק חדש עבורי.

למה כוונתך?

מה העלות המשוערת לפתיחת דף כזה?

שוב, תודה.

פורסם

לדעתי זה לא אפקטיבי.

קהל היעד העיקרי ברוב עמודי הפייסבוק נע בגילאים שבין 14 ל 25. לא נראה לי שזה קהל יעד של משרד שעוסק בנדל״ן. לא נראה לי שמשקיע רציני יטרח לחפש אותך בפייסבוק לפני שהוא יחפש אותך בגוגל.

לדעתי כל שקל שתשקיע על פרסום בפייסבוק הוא שקל מבוזבז. תשקיע בקידום האתר שלך בגוגל, בקשר עם הלקוחות הקיימים שלך ובקידום מפה לאוזן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...