Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לכם משהו כזה שמעלה אבק, ואתם מוכנים להעביר אותו אלי במחיר סמלי, אשמח לדעת :-)

[כמובן, משמש אותי ברגעים נוסטלגיים, לא למטרת רווח וכו']

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היה פה כבר שירשור כזה,לא מוצא אותו כרגע.

בכל מקרה,יש לי GAME GEAR עם 2 משחקים,לכל המרבה במחיר (קראתי בפורומים בחו"ל שאפשר גם לקבל עליו עד 300 ש"ח!)

פורסם

אם אתה מוצא מי שישלם לך 300 ש"ח - נשק אותו ותמכור לו.

באיביי הם נמכרים בBuy it now בסביבות ה20-25 דולר ועוד סכום דומה על משלוח לארץ.

בפחות מ300 אתה קונה כבר גירסא "מודרנית" כמו - http://www.blazeeurope.com/sega/blaze-sega-gear-handheld-sonic-edition/prod_145.html

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כתבתי עד 300 ש"ח.

חוץ מזה,כל פריט שהופך לאספנות רק מעלה את ערכו שלו עם הזמן. יש לי סבלנות,לא ממהר למכור

ומי שאוהב ומעריך נוסטלגיה,כסף לא יהווה עבורו מכשול.

פורסם

אני מקווה שאתה לא באמת חושב שזה נכון כי זה לא.

זה תלוי בכמויות בעיקר שהוא יוצר לעומת הדרישה ויחודיות.

רוצה דוגמא?

קומיקס - רוב החוברות גם היום וגם אם הן בנות 30-20 שנה שוות בלחץ את המחיר המקורי שלהן של חצי דולר - דולר.

פה ושם יש כמה פנינים ששוות כמה מאות דולרים ועוד יותר נדירות כאלו ששוות יותר.

ככה זה ברוב החפצים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אתה ממש לא צודק.

אנחנו חיים בישראל,לא בארה"ב,שם אולי תמצא את זה בזמינות גדולה יותר.

תסתכל בכמה נמכרים פריטים מיד שניה בשוק הפשפשים,כאלה שהם שווי ערך. תקליטים,קסטות,מכשירי רדיו ישנים,וכו'.

פורסם
היה פה כבר שירשור כזה,לא מוצא אותו כרגע.

בכל מקרה,יש לי GAME GEAR עם 2 משחקים,לכל המרבה במחיר (קראתי בפורומים בחו"ל שאפשר גם לקבל עליו עד 300 ש"ח!)

זה משנות ה- 90 :-)

פורסם

אני מכיר מצב ממש הפוך שכדי לקבל תמורה הוגנת אנשים מוכרים באיביי לחו"ל.

(ונעזוב כרגע כמה אנשים מבקשים , אלא כמה אנשים מקבלים כן?)

בכ"א בהצלחה :) סה"כ גיימגיר כנראה אחת הקונסולות הניידות המגניבות ביותר שיצאו אי פעם (עם החסרון הכי משעשע שניידות עם חיי הסוללה שלה זה סוג של בדיחה :) )

Then dying is forgetting

פורסם
לאחי יש קונסולת 3DO שלא הייתה מאד נפוצה, אולי גם שמרנו את המגה דרייב.

תודה, אבל שוב, זה לא 80s :-)

איפה כל הזקנים?

פורסם

אני זקן !

לא שאני מוכר, מה גם אין לי כוח לחפש בבוידם אבל ברשותי מספר מחשבים שיעלו זכרונות ונוסטלגיה:

המחשב הראשון שהיה ברשותי (וברשות אחי) סינקלר ZX ספקטרום עם מסך 14 אינץ' (!) בבית הספר היה לנו סינקלר Z81 או משהו כזה (בכ"ז תחילת שנות ה-80).

אחר כך השתדרגתי וההורים קנו אפל 2C ו...נראה לי שאז כבר הגיע התואם. לחבר שלי באותה תקופה היה קומודור אמיגה שהיה ממש שוס...

נ.ב יש לי אפילו משחקים...על גבי קלטות טייפ.

פורסם

אני לא מאמין שתמצא הרבה קונסולות משנות השמונים מהסיבה שלא יוצרו דברים מעניינים חוץ

מהGameboy הראשון הנינטנדו nes והsega master system שהוא הכי טוב לטעמי

קונסולות כאלו עדיף שתחפש בeBay כי גם אין הרבה וגם עם יש כבר למישהו הוא יבקש מחיר לא הגיוני

בהצלחה אני מאוד אוהב אנשים כמוך שמעריכים נוסטלגיה

הכול יהיה בסדר

• תוכן חדש...